xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Kanatlarını koparıyorum melek gibi oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Kanatlarını koparıp örümcek ağına yollardık biz onları küçükken. sonra pis pis örümceğin sineği kurutmasını izlerdik. ne zalimmişiz lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 geçen akşam ben de bitanesi felç ettim çok acayip bi teknikle havada vurarak. kan çıkmadı ama sakatlandı çok. kendisini lavaboya attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Jose said: sivrisineğin tekini duvara yapıştırdım. yamulmuş duruyo orda hala. ne kadar tehlikeli bi adam olduğumu görsün diye arkadaşları, kaldırmıyorum. bence bundan bi ders alıp, benle uğraşmayı kesmeliler. benin duvarda 4 yıldır duruyor bi tane hiç faydası yok. en zevklisi karanlıkta bilgisayar başındayken ekranla arama girdiklerindeki andaki yedikleri tokat... yarım saat idare ediyor onları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 erkekleri emmiyor(muş) kan sadece dişiler emiyormuş , yawrularini beslemek için siz aslinda bir sinek öldürmüyorsunuz yawrusuna bakmak için didinen bir anneyi öldürüorsunuz CANİLER = ( Clexcier sen hiç öldürmedinmi sanki? bunu okuyarsaniz ciddiye almişsiniz yaziyi gg asdggdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 benim kanımı içen sivri duvara kendi çarpıyor. benim ek bi çaba sarfetmeme gerek yok. ama şerefsiz, arkadaşlarına haber vermiş, kolumda alem yapıyorlar arsız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Laraken said: benim kanımı içen sivri duvara kendi çarpıyor. benim ek bi çaba sarfetmeme gerek yok. ama şerefsiz, arkadaşlarına haber vermiş, kolumda alem yapıyorlar arsız gibi. xD öyle bir reklam vardi aci sos reklami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar