Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ozaman hepberaber söylüyoruz Anonim - Çıktığım güne nalet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 lan tipin bozuk olsa.. ne tipsizler neleri götürüo eğer ağzın laf yapmıosa.. arkadaşım var sevgilisiyle sadece el eleler konuşmuolar arada öpüşüolar o kdr. 2side sendeyse kas abicim bişiler yap tarz geliştir kitap oku ufkunu aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 getting laid for dummies how to get a lady to yours' oku bunları hep çekinme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bende 21 yaşındayım ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ...too lady to rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 benimde bitane bile yok diye üzülüyodum artık yaklaşık 5 tane var..sabret çıkar karşına birileri yiğit özgürün bi karikatür vardı o geldi aklıma - sizin sular akıyomu komşu -yoo -ii bizimki şarıl şarıl akıyoda :D asdf -... böyle bişeydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 peeh 6 yıl. sanırım sende O'nu bekleyenlerdensin.oturdugun yerden seni bulcagına inananlardan , bakkaldan çikolata alırken O'nla gözgöze gelip ölene kadar mutlu mesut olacagını düşünerek yaşayanlardan yada bi anda özgüven patlaması yaşayıp bütün bu acıların sona ericeğini düşünerek yaşayanlardansın. üzgünüm ama öyle birşey olmicak malesef.O seni bulamıcak.Ve sen 60 yaşına geldiğinde huzur evinin penceresinden gençlere el sallayacaksın.Geceleri başını yastıgına koydugunda ağlayarak uyuya kalıcaksın.Uyandıgında 'ulan bir defa daha dunyaya gelsem önüme gelene yazardım' diyiceksin.ama malesef o da olamicak. ve tek ümidin eğer cennette huri varsa en azından şansımı orda denerim diyiceksin.üzgünüm ama huri diye birşey yok :) kafam güzel.hüzünlü bir calısma yapayım dedim.ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 olm naptın lan ben bile bunalıma girdim iki dakkada.. hakkaten 6 yıldır sevgilisi olmayan okursa intihar sebebi olursun :D yazık lan of çok pis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 hahahahah Red güzel olmuş ellerine sağlık. Gel gelelim hayat uzun. 13-20 arası kurusıkı eyvallah da yarın ne getirir bilinmez. Bu efkarlı havayı böyle testis bir şarkıyla dağıtıyorum. http://www.youtube.com/watch?v=vjJaH40rArU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Tam bu konunun ardından ekşide bu başlıkkarşıma çıktı. Abouv. Depression elırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 biraz logout ol dışarı çık yoksa bi 6 yıl daha olmaz... daha önce de söylemiştim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 http://images.inmagine.com/img/tetraimages/tt060/tt1600022.jpg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 fazla kasmayin bünyeyi sevgili fln olcaği varsa olur kismet bu işler asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 GwindonSurion said: biraz logout ol dışarı çık yoksa bi 6 yıl daha olmaz... daha önce de söylemiştim bunu abi no offence ama dışarda bi yerde dağıtıyolar mı nedir bu dışarı çıkın geyiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 auahah aklıma bi an cemyılmazın "serbest meslek" esprisi geldi :D "hadi hanım ben çıkıyorum mcx mcx... ohhhh.... bugün napsamm, dur biraz şurayı geziyim.. ohhhh birazda burayı geziyim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 sevgili çok öenmli değil. ele çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 batak ta ve yatakta eşi olmayan eline mahkumdur :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bozkurtt said: batak ta ve yatakta eşi olmayan eline mahkumdur :):) zhauhua süper yahu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bende diyorum bu adamın nicki neden karpuzseven... 6 yıl boyunca hiç tık olmayınca haliyle karpuz hasretide çok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 satır aralarını iyi okumuşsun, tebrikler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 arkadaşlık siteleri bunun için var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 küfür gibi... desperate yaptın adamı iyice sen, oralara kalmamıştır ya daha dur, içsel sorunları var sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ama şimdi çık dışarı gez toz diolarda sokakta gördüün kıza yazmakta zor iştir bu yüzden arkadaşlık sitelerini yapmışlar direk zaten amaç belli ekliosun kabul ederse iş var demektir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 6 yıldır sevgilim var ulan, sürekli bir yer değiştirme oluyor ama mühim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar