Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC gaming

axedice

Öne çıkan mesajlar

screwy said:

Kendi konusunda cok iyi(en iyi) bir oyunu sadece firmasını begenmedigin icin satın almaz mısın soru bu. konu bu. EA diye dusunme. Mesela Lord British yarakkurek bi adam olsaydı da Ultimayı oynamayacakmıydın?

ultima'yı karıştırma ayıp :)

ben ne yaparım değil önemli olan, idealism diyorum. madem şikayetçisin oyun sektörünün halinden o zaman para vermeyeceksin abi. be the change hesabı.

ha banane oyun sektöründen ben gayet keyif alıyorum oyunlardan vs diyorsan, EA şöyle kötü böyle kötü ama alternatifi yok napalım diye kılıf yapma. samimi olmuyor onu demek istiyorum.

bu yüzden oyun tartışmasına girmiyorum. işim var şimdi. geç cevap verince dans etme, sus o zaman moduna falan giriyor insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl televizyon dandik olduğu için izlemeyi kesiyorsan, oyunlar da bu kadar kalitesizse oynamayı keseceksin. Sorun acun değil yani, yaptığı programların kalitesizliği. Adam gibi bişey yapsın onu da oturur izlerim. Ha acunun programlarını çok beğeniyorum onları çok izliyorum hep bana hitap ediyorlar diyince verecek cevabım kalmıyor tabi sana =/

Alternatif oyun mu yok ayrıca, illa o futbol oyununu alacak mısın? Arkana yaslanıp belki düzelir diye beklemek yerine cüzdanınla düzelmesi için bi hareket göstermen gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Nasıl televizyon dandik olduğu için izlemeyi kesiyorsan, oyunlar da bu kadar kalitesizse oynamayı keseceksin. Sorun acun değil yani, yaptığı programların kalitesizliği. Adam gibi bişey yapsın onu da oturur izlerim. Ha acunun programlarını çok beğeniyorum onları çok izliyorum hep bana hitap ediyorlar diyince verecek cevabım kalmıyor tabi sana =/

Alternatif oyun mu yok ayrıca, illa o futbol oyununu alacak mısın? Arkana yaslanıp belki düzelir diye beklemek yerine cüzdanınla düzelmesi için bi hareket göstermen gerekiyor.
Zaten kalitesizse oynamayı kes ama soruyorum fifa ve bf3 ten iyi oyun goster diyorum gosterilmiyor(planetside 2 problemli problemleri gecsin bf4 almıyım yazdım zaten) ben bu genreları seviyorum bunları oynuyorum. "iste ozaman da soruyorum ekstrem bir ornek Lord British yarakkurek bi adam olsaydı da ultima oynamaz mıydınız diye?

Ama hala cıkıp Acunun yaptıgı sey kalitesiz diyosun ben de benim sevdiklerim kaliteli diyorum. Survivor genresini seven adam cıkıp Acun pis kaka bi herif ama bu da izleyebilecegim en iyisi o yuzden izliyorum diyince "aptalsın tabi ondan" diyince haklı olunmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

selam, ps2 hem güzel hem bedava, hem de gayet güyet oynanıyor gölgeleri filan köklemeyince. söyliyim dedim. arcane ile aynı zevksizliğe düşmeyin. :p
ben full low a alınca bile problem oluyodu hd6850 ile ki bf3 u istersem ultra acabiliyorum makinede. direk amd destegi olmaması ile alakalıydı baska amd ekran kartı sahibi arkadaslarımda da vardı yani sorun. cozdulerse yuklerim geri valla sıkılıyorum bu aralar.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

ben full low a alınca bile problem oluyodu hd6850 ile ki bf3 u istersem ultra acabiliyorum makinede. direk amd destegi olmaması ile alakalıydı baska amd ekran kartı sahibi arkadaslarımda da vardı yani sorun. cozdulerse yuklerim geri valla sıkılıyorum bu aralar.

6950 var bende, shadows filan medium'da 40-60fps. 201 hours played.

çözdüler mi çözmediler mi bilmiyorum da gayet oynanıyor oyun şu anda.
arcane said:

hah iyi hatırlatmışsınız. planetside gibi konsol tier FPSler pc gamingin sonunu getirebilir. f2p bir de of of. tam pc gamingin kanseri. neyse ki gaben başkan sayesinde çarşamba mis gibi, adam gibi FPS aldım 5 dolara.

adam gibi fps dediği kapalı odada 2 canavarla 15fps veren oyun lol.

bir de "ps2 yerine bf3 oyna" diyen aynı adam bu ehueh, tekrar koyalım:
http://drunkenmafia.com//images/attachments/Indar_BF3.jpg
işte bazen parasız/ucuz paralı/pahalıyı dövüyor, iki gün torchlight2 oynayınca tekrar gördüm.
Sosyal ağlarda paylaş

he daha fazla kişi olunca daha iyi oluyor çünkü
unresponsive combat, oyun dünyasının gördüğü en kötü silahlar, kötü mapler, dumbed down hava araçları, kötü optimizasyon, p2w, zergfest,0 strateji içermesi falan önemli değil.
Harita daha büyük ve daha çok kişi var ama problem yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...