Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC gaming

axedice

Öne çıkan mesajlar

Myshkin said:

Kanuni said:

Myshkin said:

amma sallıyorsunuz ha

Ne salliycaz ya.. Vizyona girmeden daha film hic izlemedinmi.daha Yayinlanmamis oyun oynamadinmi onu diyorum ben. Zamanindan once bolca ornek var ortada.

Zarar vermiyor ama bu leakler reklam amacli hep..

korsanlar ve satış rakamlarıyla ilgili yorum yapanların alayına diyorum ben. bu konuda adam akıllı bir araştırma varsa lütfen linkleyin biz de öğrenelim ama bu şekilde kafadan atma mantıklarla örneklerle falan boş konuşma oluyor sadece. korsan oyunun satışını ne kadar azaltıyor ne kadar arttırıyor net olarak bilemeyiz veri olmadan.

Abi zaten olay o bilemediğimiz için bu zarardır diyemeyiz. Zararım var demen için somut bir şey olması lazım ortada. Korsan adamın dükkandaki malını çalmıyor. Taa sayfalar önce bunu anlatan bir blog yazısı linklemiştim Super Meat Boy'u yapan adamdan.

Maalesef hemen insanlar haklı-haksız muhabbetine döküyor olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:

Komik bir iddia. Marlboro sigara yerine Camel sigara içmeyi tercih edenler ne Marlboro'ya ne de Marlboro'nun satışlarına karşın bir zarar vermezler.

suradan sonra cevap vermemem lazim. sdece bi' hatirlatma yapicam. korsan yapan HERHALDE senin hizmetini kullaniyor. hem de bedavaya. bak marginal loss demis screwy.

http://www.businessdictionary.com/definition/marginal-profit.html
Sosyal ağlarda paylaş

amma boş konuşmuşsunuz ya. bazı postları okurken hırsımdan monitörü tokatlamamak için zor tuttum kendimi. yüzyüze olsak lens yapıcam demek o kavanoz dipli gözlüklerinizi. ne çıkarınız var lan bu işten? ananız babanız death row'da olsa bu kadar savunmazsanız be

en son kutulu aldığım oyun C&C 1

en son digital aldığım oyun M&B

oyunlara 60$ verenleri enayi olarak görüyorum

dlc falan satın alanlara ise kayıp ruh gözüyle bakıyorum

drm şeytan icadı ve savunanlar benim gözümde subhuman

türk tanrısı p2p'yi korusun ve yüceltsin

konu kilitlenebilir. teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

sırf drm var diye almayan oyuncu ilerde tum oyunlar drm olunca alıcak napıcak bf4 mu oynamıycak skyrim mi? oynuycak oynamak icin de alıcak. Skyrim in drm ini "Elder Scrolls Online" diye yediriyolar simdi mesela. Adı Skyrim 2:Game of DRM olmadıgı icin millet de yiyo. Simcity 2013 de Simcity Online diye cıksaydı nolucaktı acaba merak ediyorum.

bu başlıkta yazdığın 10'larca fail argümanın arasında 1 numara bunu seçtim, hatta forum tarihinde 1 numara olabilir. muhteşemmiş bu ya. elder scrolls online = skyrim 2 DRM ahahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

emanet said:

amma boş konuşmuşsunuz ya. bazı postları okurken hırsımdan monitörü tokatlamamak için zor tuttum kendimi. yüzyüze olsak lens yapıcam demek o kavanoz dipli gözlüklerinizi. ne çıkarınız var lan bu işten? ananız babanız death row'da olsa bu kadar savunmazsanız be

Senin durum farklı sen fakirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

tamam sabo en iyi sensin.

bunun en iyilikle alakası yok ama sen argüman sunmak konusunda gerçekten baya kötüsün maalesef.

simcity online isminde çıksaymış oyun aslında millet tepki göstermicekmiş.... elder scrolls online da aslında skyrim'in drm'lisiymiş ama adına online koyunca millet yiyormuş.

şuna gülmemek mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

senin oyunlardan örnek versene apk indireyim tablete adsf

governer of poker 2 android versiyonu yapıyoruz şimdi. ios ve pc'de çıktı.

bir de şu oyun var pc'de onu ios ve androide yapıyoruz şimdi. bu tarz flash oyunlar genelde.

sadece desktop için www.urbville.com yapıldı bunlardan önce.
Sosyal ağlarda paylaş

emanet said:

Ilk kendi parami kazandigim gun, ilk maasimi aldigim gun tamamen biraktim korsani. Iyide ettim. Vicdan diye bir sey var.

Hirsiz olacagima enayi olurum, subhuman olurum, kayip ruh olurum. EA gibi serefsiz firmalar icin bile kendime hirsiz dedirtmem.

gecmiste kopya oynadigima da cok pismanim, keske o kadar yil parasizligin da dahil oldugu tonla mazeret uydururak bir hak olarak gormeseymisim bu isi.

Sektorun mevcut durumunun tamaminin sorumlusu korsan degil. ama sebep oldugu kisim yeterlidir verdigi zarar icin. diyelim ki inanmiyorsunuz buna hic bir sekilde. en azindan sektorun yedigi darbelerin hep ana mazereti "ama pc platformunda korsan var!!!" oluyor. Korsanin kendi icinde bir sektor haline geldigine, verdigi zarara falan inanmiyorsaniz bari nasil bir mazeret olarak kullanildigina inanin.

turkiye olarak bize ne amerikali nin bilmemnenin cebine giden paradan diye dusunebilirsiniz. Bikmadiniz mi dusuk satis rakamlari yuzunden ve ciddi bir pazar olarak gorulmeme yuzunden 3. dunya ulkesi muamelesi gormekten oyun launchlarinda? teknik destekte sira beklerken gordugunuz muameleden, satin aldiginiz urunu iade edememek dahil elinizden alinan tuketici haklarindan vs vs vs den hic bikmadiniz mi?
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

screwy said:

tamam sabo en iyi sensin.

bunun en iyilikle alakası yok ama sen argüman sunmak konusunda gerçekten baya kötüsün maalesef.

simcity online isminde çıksaymış oyun aslında millet tepki göstermicekmiş.... elder scrolls online da aslında skyrim'in drm'lisiymiş ama adına online koyunca millet yiyormuş.

şuna gülmemek mümkün değil.
hayır dedim yanlıs mı hatırlıyorum tekrar videoları izledim yorumları okudum elders scrolls online coop skyrimden hallice. simcity 2013 de coop simcityden hallice. pardon simcity de pvp yok. ONE GIANT MEGA SERVER diyince kanıyosunuz iste. ama baktıgın zaman karakterin online server a baglı kastıgın bi single karakter istersen arkadaslarınla oynayabiliyorsun okadar. adamlarda MMO ile SKYRİM in en iyi ozelliklerini birlestirdik diyince tabi goz boyanıyor. aslında mmo ile skyrimi birlestirmek fulldive mmo yapmadıgın surece drm bi skyrim yaratmaktır. bu kadar. cunku gorunen kadarıyla boyle ahler buyuk raidler kalabalık serverlar baglı oldugun ever existing serverlar factionlar falan yok. iste simcity nin pvpsi yok o biraz problem okadar.

argumanların hepsi yerinde suana kadar senin hosuna gitmiyor okadar

herkes burda dlc yapıcaklar oyunu eksik yapıp satıyorlar diye agladı. civ 5 topicinden cıkarıp getirdik. aslında dlc oyuncu icin problem degilmis. sadece sevdikleri bi firma olsun yetermis. ozaman civ5 2 senede 2 expasion 9 dlc cıkarsa da problem olmuyormus.
Sosyal ağlarda paylaş

evet pvp yok tes online da

said:
The Elder Scrolls Online features the largest PvP battles seen in a major online RPG. The game supports hundreds of onscreen players in epic battles. Swords and axes collide, spells and powers illuminate the ground and sky, and fires rage on embattled stronghold walls. Will you survive these epic battles? Can your overwhelming force take the keep, or will you be forced to retreat?

The Elder Scrolls Online is built to accommodate hundreds of players onscreen at once.

said:
Territory Gains

The three alliances do battle in the region of Cyrodiil, seeking to control the Imperial City and with it, the Ruby Throne of Tamriel. Each alliance must wrest control of strategic territories from the others, including massive fortresses, each with supporting farms, lumber mills, and other valuable resources.

Battles are concentrated around these resources and strongholds. Control of certain resources will extend the alliance’s influence in the region and help them take control of the Imperial City, and ultimately, control of the Ruby Throne itself.

Can you seize enough territory to control the Ruby Throne?

Control Elder Scrolls

Elder Scrolls are artifacts of immense power that aid an alliance in the ongoing battle to control Tamriel by conferring bonuses to every member of that alliance. Each alliance has a special stronghold in Cyrodiil where their Elder Scrolls are kept and protected – but enemy alliances can break in and take them if they are not guarded properly. Once access is gained and a Scroll taken, it must be taken back across Cyrodiil and placed in the alliance’s stronghold. Only then are the bonuses of the Scroll bestowed upon all the members of that alliance.

Capture an Elder Scroll, protect it, and return it to your alliance’s stronghold to wield its power and gain bonuses.

Become Emperor

In The Elder Scrolls Online, the highest-ranking player of an alliance is crowned Emperor when their alliance takes control of the Imperial City. You aren’t just fighting for your alliance; you’re fighting for the opportunity to be crowned Emperor, yourself.

Emperors gain special abilities that increase their prowess on the battlefield. They are true leaders of their alliance, and a force to be reckoned with.

An Emperor’s hold on power can be tenuous. Can your alliance protect all of the strongholds necessary to maintain your dominance? How long will your reign as Emperor last before an ambitious foe cuts you down?

Participation & Scaling

Player vs. Player (PvP) in The Elder Scrolls Online is fun, rewarding, and accessible for PvP veterans or new players with no PvP experience.

The collapse of the Second Empire has left a vacuum of power in the Imperial City, and three alliances battle for supremacy. Whoever controls the Ruby Throne will crown an Emperor, and their alliance will rule all of Tamriel.

The Elder Scrolls Online features a battle leveling system that temporarily increases a player’s combat effectiveness to compete against higher level players, ensuring that everyone enjoys the experience, from players who have never experienced PvP combat, to seasoned veterans demanding a deep, rewarding PvP experience. Players may join the PvP action as soon as they reach level 10, and jump right into the action without fear.

Whether you’re a veteran or a rookie, you’ll be able to fight as a valuable member of your alliance and perhaps even lay claim to the throne.

Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

evet pvp yok tes online da

ya şu arkadaşa gerçek bir mmorpg ile single player skyrim arasında en en en ufak bir benzerlik olmadığını, ve simcity'de 3 ton kömür, 2 watt elektrik trade'i yaparak da co-op oyun olmadığını anlatabilir misin, yatmıyor olsam uzun uzun yazacaktım da, olacak iş değil yani şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...