Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Cuce said: şirkete olan kokten bağlılığım uyduranların ,basta sen uydurmasından, baska bişey değilki. kötüsüne kötü iyisine iyi dedik, tabi cevabı olmıyan fanboy demekten öteye gidemiyo, elimden gelicek bişe yok. iyi olan seyi beğenmenın suc olduğu komik bir ortam yarattın valla sam saolasın. ultra subjektiflik de pek komikmiş, subjektifin önüne ultra koyunca daha bı haksız olmısum valla. hanı listenın objektifi zaten nasıl oluyosa. senın MEGA ULTA UBERALLES SUBJEKTIF! listenden bashsedip konuyu derail etmen moderator olarak cok yanlsı ayrıca sam. modlukla alakalı bir durum yok, her başımız sıkıştığında o kartı oynamayalım artık. bu kadar çaresiz görünmeyelim. uydurmalık birşey yok, cümle alem biliyor forumu okuyan. ben ne kadar sevmiyorsam şirketi sen o orandan fazla seviyorsun. öyle olmasa böyle gerçeklikten kopuk bir iddia çıkmaz. fanboy demedik ama diyelim mi yani nedir gayen? subjektif diyoruz, olabildiğince dikkatli ve ofansif olmayacak şekilde yazıyoruz, gelen cevap tekme-tokat neredeyse. iyi olan şeyi beğenmenin suç olduğu ortam nedir lol, ben kendi başıma nasıl yaratmışım (!) ve kimler onaylamış? forumda benle zıtlaşmak en çok prim toplayan hareketlerden biri, sen gayet rahat takılıyordun "herşeyde en iyi blizz" söylevlerinle son bir yıla kadar filan ki şirketin yavaş yavaş gözden düşmesi nedeniyle gene biraz insanlar cevap veriyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 olm şirket şirket diyip durmayın şuna CIA'den bahseder gibi, Blizz deyin işte adam gibi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ismini ağzına alamio çünkü hue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Cuce said: diamondın ustu yoktu dediğin beta be spark. betada paylaştığımız acc diamonda cıktı diyemi demekki bu kadarı yetiyomus oyunu tavanı duymus diyosun? cidden aklın fikrin alıyomu su solediğini yahu? neyse tamam uzatmanın alemi yok yanı dediğim gibi anlatılcak bişey değil. canınınız güzel oyun oynamak isterse oynarısınız izlersiniz. bu ne abi, release den 2-3 hafta sonrasından bahsediyorum ne betası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Mortis said: ismini ağzına alamio çünkü hue hayır diyorum da bilizort diyorum, berzerk açıyor sonra cüce heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 hacı sonuçta aim headshot çekme yok, nası xplore nası xploit edilceği belli. exploreda aldığın bilgiyle üretiyosun , ama kazandıran olay üretim ve ünite microsu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 o zaman abartmadan, konuyu kardırmadan duzgun bır sekilde yaz sam. 50 kez yazdım türün ederi budutr diabloda bu akdardır daha iyisini beklemeyin diye. nedense hala diablo3'yün bas savunucuyum. bir gariptir. surda 5 eleştiri (ki 5 te değil 1 eleştiri yapıldı) yapıldıysa sc2 hakkında sc hakkında ben 500 tane yapmısım su forumda, ama nedense itinasız herseyini kabul eden benım blizzardın. wow desen önü bası patlak diye 50 kez yazdım. yok yanı uydurma işte, kabul etmemi gerektiren birsey yok, böle komik bir iddaayı. iyi olanı beğenmenin suc olduğu ortam aynen budur işte. bişeye iyi denince milletin bok attığı fanboy diye costuğu ortam. bişeye iyi dedim diye, gidip alaycı gif koyan (bugunki mesele değilki bu ben bildim bileli senin tavrın budur) bunu normal kılan bir mod varken, iyiyi beğenmenin suc olması cok mormal. cidden cok sıkıcı bişi oldun sen sam, yanı hep böleydinde, cok bulastırdın bu durumu. adam gibi "yok lan BILMEMNELER DAHA GUZEL GALA GALA duıye geyik yapılır keyifli sohbet olabilicekken ortada" fanboi diye alaycı tavırların bok ediyo işte bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Sparkcaster said: Cuce said: diamondın ustu yoktu dediğin beta be spark. betada paylaştığımız acc diamonda cıktı diyemi demekki bu kadarı yetiyomus oyunu tavanı duymus diyosun? cidden aklın fikrin alıyomu su solediğini yahu? neyse tamam uzatmanın alemi yok yanı dediğim gibi anlatılcak bişey değil. canınınız güzel oyun oynamak isterse oynarısınız izlersiniz. bu ne abi, release den 2-3 hafta sonrasından bahsediyorum ne betası relasede master vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 2 2.5 ay sonra felan geldi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 abi betada copper kalktı master ilk hafta geldi, millet master oldu ben olmadım yanı biliyorum. hadi tyamam olmasın yanı sorun değil, yine oyunun ağırlığını belirleyecek bir seviye değil. benım oynadığım seviyede değil zaten. izyeyince anlıyorum oyunu ben, oynayısım yetmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Sparkcaster said: 2 2.5 ay sonra felan geldi master baktım şimdi ocakta gelmiş oyun ağustosta çıktı 5 ay sonra yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 pardon abı yanlsı hatırlyıorum o zaman ben, copperın cıkısıyla direk amster geldi diye hatyırlıyrum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 cüce, abartmadan diyorsun, kendin "AÇIK ARA EN İYİ BİLİZORT, ÜÇ SIRAYI AYIRIN SONRA DÖRT SIRA BOŞ BIRAKIN ORADAN DEVAM ETSİN" diyorsun. kendin yapmadığın şeyi ne hakla başkasından istiyorsun? baş savunucusu olarak bilindiysen demek var bir nedeni, bütün forum diablo iyi derken forum iyiydi de şimdi eleştirince mi haksız oldular? kat'i bağlılığın olmasa şöyle bir iddia olmaz yani, o kadar uçmuş ki hani tartışalım edelim filan denecek kısmı yok. gülerim geçerim yani ki yaptığım oydu, sonra geldim baktım solucan konservesi açılmış resmen. yoksa yazacağım birşey yoktu, sana yönelik de değildi esasen o sonraki mesaj. "konu başlığı ne, tartışılan ne, kendinize gelin" mealinde bir çağrıydı. gene mod gene mod. git istediğin yöneticiye şikayet et madem bu kadar darlandın. sıkıcı olmuşmuşum, sen sıkıcı oldun esas. bir mesajını mı kaldırdım, birşeyini mi editledim, banlattım mı nedir bu kayana yaran yani? her mesajında bir moddur tutturmuşsun gidiyorsun. aslı astarı hiçbirşeyi yok. yok bilmemneler daha güzel denecek bişi yok, yeri değil birşey değil başlığın. sen kendin bilizort'a laf geldi diye uçuk bir iddia ortaya atmışsın, derail etmişsin ki yazarken belli çıkaracağın tezek fırtınası. ama hayır, tutamıyorsun kendini, illa bilizort'un onurunu savunman lazım, bunu yaparken de rakip diğer bütün oyunları yerin dibine sokacak, herkesi trolleyecek birşey yazman lazım. başka türlü ifade edemezsin derdini çünkü. "blizzard türün en iyilerinden rts'lerinden bazılarını yaptı" diyemezsin. "AÇIK ARA EN İYİ ÜÇ" demen lazım, hakimiyet koşulsuz şartsız, mutlak olmalı çünkü. gif konur öyle bir ifadeye, daha başka da birşey haketmiyor. gereğinden fazla bile kıymet verilmiş ki buradaki esas sorun o. mod olarak tartışılabilecek bir tutumum varsa o da senin mesajından itibaren ayrı bir başlık olarak kesip son üç sayfayı garbaja atmamam olabilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 bu uslub nedir boyle (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Benim abartım, muhabbet üzerine senın abartım benım üzerine. aradaki farkı anlamıyormusun sam? ben konusuyorum sen saldırıyorsun alay geciyorsun bu kadar basit. yoo bier nedeni yok. oyun cıkmadan aylar öncede dedim betasını oynayıncada, gameplay sahne animasyonlar atmosfer güzel ama ederi budur oyunun. türün en iyi bence bu. ama 1 hafta oynanır sana bırakılır en fazla dedim. hiç bir zaman değişmedi bu fikrim. aksini iddaa ediyorsan yalan söylüyorsun. bişeyimi banlatman editlemen gerekmiyorki sam. bu forumun her yerinde abartılı mesajlar üzerine muhabbet dönebilirken nedense burda senin kosup yetişip muhabbeti bayık hale getirmen yetiyo. moddur moddur diye tuturmamam bu kadar bozulma hakkın yok. modsan üzgünüm model olucaksın, ornek olucaksın bunumu yük görüyosun anlamadımki? istediğim kadar deneyim anlatamam o yüzden zorlamıyım dedim, ne dememi istiyorsun? al sor mortis'e. 2 sene önce hiç rts oynaanmıstı starcraft'ı nasıl bişey sanıyosu şimdi ne sanıyor? vakit ayırırsa yazsın. oda diyosu abı hız lasım, abi ilginc taktik kalmadıki bitti hepsi, abi ezberliycekler o zaman her oyunu, şimdi ne diyo? bütün oyunların sadece kafa yorup oynıoyan adamlarının gözüne gözükücek detayları vardır, rtslerde bu diğer türlere göre dahada fazla. aşağalama değil bişey değil. benım yetemememle ilgili anlatamam olayı. day9 anlatıyo işte, ben anlatamıyorum. blizzardın onurunu yemişim, bi yerimde bile değil. ama o kadar kendini övdünya sezarın hakkı sezara diye, e sezarın hakkını sezara vermememi bozuldun sam? Acık ara en iyi 3 rts blizzardın. Bunu düşünüyorum bunu yazıyorum, bir itraazınmı var? Aha işte gif koyarsanda tezek olur olay. yıllardır paradox'un yarım yamalak oyunları övdün bitiremedin bi bunlar düzgün oyun cıakrıyo dedin durdun kimse gif koydumu sam? yok konustular tartıstılar. Benim senınle bir sorunum yok, uzak kalmaya calısıyorum zaten, senin benimle ne sorunun var onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 benim abartım filan yok, komik birşey yazmışsın, yazdığınla dalga geçilmiş. bunu yaparken iddia ettiğin gibi şahsına yönelik bir ifade de yok. foruma hoşgeldin. ben birşey iddia etmiyorum, sen milletle dalaşıyorsun. ben de "sana onay verirken iyiydi de ters düşünce mi kötü oldular" diyorum. hepsi bu. valla senin bilizort bahsi açılan konuları savaş meydanı addetmen dışında yanlış giden birşey yok. bir gif kondu, kaç kişi güldü, hazmedemedin patladın resmen. sadece seninle bu sorun çıkıyor bayağıdır. durup bir düşünmen lazım artık niye. zamanı geldi de geçti çoktan. model olunacak birşey yok hayır, kurallara uyuyorum ve uyguluyorum. bu kadar. dasaa hergün ince ince dalga geçiyor milletle, kimse senin patladığın gibi patlayamıyor. yok öyle birşey. kendi kafandan rol uydurma. sc1 dedim ben de, mortis'e neyini soracakmışım kendim oynamışım görmüşüm hepsini. o da yetmez insanların, eleştirmenlerin görüşlerini görmüşüm taaa o zamanlardan beri. ciddi ciddi en iyi açık ara üç, dört sıra boş bırakmak için ya oyundan anlamamak, ya oyun oynamamak ya da aşırı bağlı olmak lazım. rts için değil her tür için böyle, o kadar tek şirketin dominant olduğu tek tür yok. hayır kendini nasıl kandırmışsın bilmiyorum da dışarıdan baştan komik görünüyor ama böyle ciddi ciddi söylemeye devam edince üzülüyorum yani, normal bir durum değil. en iyi açık ara üç telefon apple'dan geldi diyen arkadaşımla da tartışmam, dalga geçer sonra üzülürüm bırakırım. yok umrumda değil diyorsun sonra böyle çoşuyorsun, yok paradox'a sataşayım sam'in sevdiği birşeye sataşayım da öcümü alayım mantığıyla yazıyorsun. bana resmin de gif'in de alasını koyuyorlar, sen de bunları görecek kadar forum okuyorsun. görmezlikten, bilmezlikten gelme hiç. şurda bile sam'e sataşayım da prim toplayayım diyen tipleme var, hiç cevap bile vermiyorum çünkü muhatap alınacak bir durum yok. böyle mağdurluk taslayacağın forumdaki son 2-3 adamdan biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 tamam sam senı haklısın diyecek hiç birşeyim kalmadı. bir daha fikrimide yazmam, afbuyur benım hatamdı. senın mesajlarını tararım ordan mesajlarımı derlerim. ay gözüme takıldı, OFFF! ay resmen bunaldım be. resmen verdiğim orneği sanki yapmısım diye bide bana suc cıkarmıssın. paradox'a bin kez laf ettim bu forumda, asla senın yüzünden intimak almak için falan değil, kendini,de bu kadar birşey sanma be sam buı kadarda ego şişmesin bi ya. ayyy yeter. kullandığımız ifadelere dikkat. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 yazacaksın tabii fikrini, ben de yazacağım. ikimizin de hakkı. kurala aykırı birşey olsa müdahale edilir zaten tartışmaya açık olmaz. hayır paradox'a şimdi en son mesajında sataşmanı kastettim. paradox'u p'si tartışmada geçmemişken, sırf senin sevdiğine laf edildi diye tepki olsun güdüsüyle sataştın durduk yerde yok ben övmüşüm de etmişim de. ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 soyle bır alaka. haklı (ki paradox övülmek konusudna haklı bır fırma ki olay bu zaten) veya haksız abartılı mesajlara cümellere tavırlara, ciddi olsunlar olmasınlar alaycı tavırlarla cevap verildiğinde sonucun boka batması kacınılmaz. benzeri ciddi ciddiyetsiz abartılı veya normal bir cevaple gelindiğinde ise tartısmanın ilerlemesi uzaması mümkün. ben orda sende suclusun demedim sam, benzer bir ornek verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 hayır boka batması kaçınılmaz değil, mizah kaldırabilmeyle alakalı. bana yönelik kaç tane resim kondu, kaç kere yazıldığımla dalga geçildi. kimi zaman kendim bile güldüm çünkü bazen abartı birşey yazmışım diye sonradan farkediyorum. gücüme gitmiyor millet güldü dalga geçti diye. olay geyiğe doğru ilerleseydi demişsin, geyiğe doğru ilerlemişti zaten. axe güldü, redeagle güldü, gittim sonra 2 saat fonv oynadım zaten bakmadım bile. tekrar diyorum, yazdığın ti'ye alındı orada. böyle abartılı bir tepki tayyip'in karikatüristlere dava açmasından beter yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ben de zaten ciddiye almadım o mesajı sam farkındamısın? sonrasında uzattığında, damgaladığında tepki verdim. neyse bitirdik bu konuyu zaten değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 sarhos falan degilim hepinizi sikim hadi banlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Cuce said: sırayla sc sc2 wc3. hiç kısay kabul etmiycek kadar diğer bütün rtslerden cok cok öndeler. Sadece Blizzard rtsleri arasindaki siralamam su sekilde: 1- Starcraft 2- Warcraft 2 3- Warcraft 4- Warcraft 3 5- Starcraft 2 Tabii zamanina gore degerlendirerek soyluyorum. Yoksa su an onume SC2 ile SC koysalar, tercihim SC2 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 oyumun kendisi dışında arayüzleri menüleri hesaba katarsan sc2 yi seçemem ben elim gitmez ya :/ o map çekmeler işkence bğalanıyorum bağlanamıyorum bi gairp sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar