Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Hayatımda ilk defa gold almaya kalkıştım.Ertesi gün hacklandim. on derece guvenlı bılgısayarım, sakın bneımkı olmaz demeyin. Site : http://www.mmoinn.com/ Uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 geçmiş olsun.. adamlar uğraşmış yahu :) o yerdekiler gnome ölüsü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 gold alırken nasıl hackleniyorsun ki? paypal dan ücreti aktardıktan sonra server ve karakter adını vermek yeter, extra bişey istemişlerse senden zaten onu yapman hata. paypal harici çalışan sitelere de hayatta güvenip cc bilgilerimi vermem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Web site trojan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Hocam sistemi sürekli taratırım.Gerçekten anlamadım nasıl oldu, ama gizli soruyu hatırlanacak birşey yapmanın önemini şimdi anladım.Ve 3 seneyı askındır hacklanmayan acc sımdı hacklendi.O yuzden sıteye guvenmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bizim serverda da aynı yere öyle gnome cesetleriyle adres yazmışlardı, adamların işsizliğine şapka çıkarmıştım. Ben bakarken whisper attı eleman bir de ilgileniyor musun diye heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Griswold said: Bizim serverda da aynı yere öyle gnome cesetleriyle adres yazmışlardı, adamların işsizliğine şapka çıkarmıştım. Ben bakarken whisper attı eleman bir de ilgileniyor musun diye heh. lol imbaymış. web trojan? anti virüs? firefox? active-x disable? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Firefox + noscript = gg trojen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 FreEmoon said: Firefox + noscript = gg trojen. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Geçmişte gold satın alan bizim arkadaş bir şey anlatmıştı, komik olması bakımından burada anlatayım, Mozilla ile meşhur IGE nin sitesine giriyor, gold unu sipariş edip beklemeye başlıyor, ancak işlem gerçekleşmiyor ve şöyle bir mail alıyor: "Security settings of your browser triggered our blabla, try again with lower security settings" Metin tam böyle değil ama, buna benzer bir şeyler. Artık ne yüklemeye çalıştılar arkadaşın bilgisayarına da başaramayınca hayal kırıklığına uğrayıp böyle bir şey yazdılar, bunun yorumunu Türk Gençliğine bırakıyorum. Ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Yazık olmuş.geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Valla ben 1 kere gold aldım yabancı siteden ve tövbe ettim. Adamlar 1 hafta boyunca 7-8 kere telefon edip, "yok sitenin şurasına girin form doldurun, yok kaydınızda eksik var bir daha girin, yok sağdaki resme tıklayın gelen sayfadan bilmeneyi doldurun, yok soldaki linte eğitim bölümümüz var onu seyredin formu doldurun" diye kastılarda kastılar, hepsini yaptım firefox sürekli farklı farklı alakasız sitelerin çerez yerleştirmek istediğini söyleyip durdu, noscriptin sayfanın %90nı engellediği sayfalara girmek zorunda kaldım falan fişman. 1 hafta sonra pes ettiler verdiler paramı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Abi ige.com vardi ben ordan almistim hic sorun cikarmamislardi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Hala bekliyorum, gerçekten sorunlu.Bu arada 4 farklı tarayıcıyla taradım birşey bulmadı.Anlayamadım ama gold siparişden sonra direk acc gitti ondan belırteyım dedım.Birde herşeyimi geri aldım itemler + gold, uzerımdekı armor ve bınekler zaten duruyordu.Haberınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 allah allah ya wow oynayan arkadaş grubumda ben hariç herkes mmo innden şu ana kadar en az 4-5 kere alış veriş yaptı, ve sürekli serverdan olsun gerçekten olsun diğer insanlara önerdiler hiç böyle bir şey gelmedi başımıza. çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 size satılan altınların nerden geldiğini öğrendiniz mi şimd? günde 23 saat grind kasan çinli aslında bir efsane, gerçekleri saklamak için uydurulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 24/7 botla araliksiz 1 ay kasabilecegin parayi (ki ban yiye yiye bi ton acc kaybederek) tek bir hack ile kazanabilirken neden grind & bot yolunu secsinler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben de ordan almistim fi tarihinde 300g,5 dakka sonra teslim etmislerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ige ftw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Yahu 300 gold için de mi satın alıyosunuz yapmayın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Rewendor said: Yahu 300 gold için de mi satın alıyosunuz yapmayın artık ben 200g bile almıstım 2 sene önce falan daily maily yoktu o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 daily olmadığı zamanlar tamam yine neyse de... şimdi 300 alınmaz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ben 10000 almıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Account tekrar gitti, bu sefer suspend yemiş.Blizz baskası tartafından gırıldıgı ıcın accyi kapadım diyor, zaman kazanman ıcın 24 saat kapalı kalacak vs.Bu nasıl açılır.Güvenlik nasıl saglanır.Kim bu adam lean !1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar