_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ya dün KFCden abilerimle 30 luk kanat söyledik akşam 9 falandı afiyetle yedik 10 ar tane.Ben üstüne buzz gibi 1 litre suyu farklı zamanlarda bitirdim.gece uyandım lavaboya gidiyorum boğazımda bi acılık var midem falan bulanıyo ama cıkartamıyorumda midem falan ekşimiş.Ya bu yediğim meret hiçbiyerimden çıkmıyo midemde kaldı sindiremiyom yardım edin yaw çok rahatsız edici süreklivmidem bulanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ne zorun vardı abi o kadar yemeye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kahvaltı ve öğle yemeği yememiştim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 10tane kanattan ne olcak ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 mideni yıkatmaya gidecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 baya su içtim midem havuz gibi yürürken falan vıck diye ses geliyo.bide hassas baya ağzıma hayatıma ilk kez midye atmıştım geri çıkarttı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Cantona said: mideni yıkatmaya gidecen. alakaya bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 benzer sorun bende de var. geçen hafta akşam yemeğinde camış gibi yedim. midem feci şişti gece yemek borum yandı sürekli. yediklerim yukarı çıkıyo gibi geldi falan. o günden beri de düzelemedi bi gariplik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kusunca rahatlarım dersen bir iki parmak at. yok rahatlamam dersen daha kötü olmazsa sodaya dayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ya kusmayıda beceremedim kaşık soktum boğazıma öeh falan oldum ama cıkatamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yok en iyisi parmak, ideal boyutlarda ve bükülüp nokta atışı yapabiliyo çünkü. mide fatal error vermezse tuzlu su iç dicem de verir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kaşık ne ya... parmak atıcaksın boğazına doğru, orda bi düğme var tıklayınca 2-3 kere direk kusuyorsun. valla bak ciddiyim. hatta üşenmeyip 5 dakkaya foto bile çekeyim. bide mide kaldırabilirse SODA iç. limonlu soda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 limonu falan karıştırma, direkt maden suyu daya kusamam dersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 çıkarttım sonunda ama boğazım cok feci acıyo acayip yoruyo kusmak adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 şimdi nane limıon iç geri kalanıda çıakrtırsın belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 2 girls 1 cup izle tamamını çıkartırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 maden suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 rahatım artık saolun millet ama elim ayağm boşaldı çok yordu yav kusmak karnımda aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Talcid kullancan öyle durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 nane limon iç iyi gelir. Bide mineralli su iç arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 uyu en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 KFC'den kanat alinca bende baska yerden cikiyo cok feci :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 o kfc zaten intaharlık bi gıda maddesi, Allahım bi tavukta o kadar mı yağ olur ya, vıcık vıcık böyle bi ısırıon dudaklarından yağ akio. Adamlar zaten yemen için bildiğin saç boyası eldiveni verio, ordan belli sakat olduğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 hormondan hepsi hormondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 senko said: o kfc zaten intaharlık bi gıda maddesi, Allahım bi tavukta o kadar mı yağ olur ya, vıcık vıcık böyle bi ısırıon dudaklarından yağ akio. Adamlar zaten yemen için bildiğin saç boyası eldiveni verio, ordan belli sakat olduğu...ahah bize peçete verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar