Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mide Sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya dün KFCden abilerimle 30 luk kanat söyledik akşam 9 falandı afiyetle yedik 10 ar tane.Ben üstüne buzz gibi 1 litre suyu farklı zamanlarda bitirdim.gece uyandım lavaboya gidiyorum boğazımda bi acılık var midem falan bulanıyo ama cıkartamıyorumda midem falan ekşimiş.Ya bu yediğim meret hiçbiyerimden çıkmıyo midemde kaldı sindiremiyom yardım edin yaw çok rahatsız edici süreklivmidem bulanıyo
Mesaj tarihi:
benzer sorun bende de var.
geçen hafta akşam yemeğinde camış gibi yedim. midem feci şişti gece yemek borum yandı sürekli. yediklerim yukarı çıkıyo gibi geldi falan. o günden beri de düzelemedi bi gariplik var.
Mesaj tarihi:
kaşık ne ya... parmak atıcaksın boğazına doğru, orda bi düğme var tıklayınca 2-3 kere direk kusuyorsun. valla bak ciddiyim. hatta üşenmeyip 5 dakkaya foto bile çekeyim.

bide mide kaldırabilirse SODA iç. limonlu soda
Mesaj tarihi:
o kfc zaten intaharlık bi gıda maddesi, Allahım bi tavukta o kadar mı yağ olur ya, vıcık vıcık böyle bi ısırıon dudaklarından yağ akio.
Adamlar zaten yemen için bildiğin saç boyası eldiveni verio, ordan belli sakat olduğu...
Mesaj tarihi:
senko said:
o kfc zaten intaharlık bi gıda maddesi, Allahım bi tavukta o kadar mı yağ olur ya, vıcık vıcık böyle bi ısırıon dudaklarından yağ akio.
Adamlar zaten yemen için bildiğin saç boyası eldiveni verio, ordan belli sakat olduğu...
ahah bize peçete verdiler
  • Yeni Oluştur...