adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben bir adet psp slim aldım ama ben bunun oyunlarına sürekli 30 40 milyon veremem bi arkadaş kırdırtıyosun hafıza kartına oyun indiriyosun falan dedi ama slim için farklı olabilir versiyon düşürme olayları dedi ama yine hiç bişi anlamadım biri ne yapıcağımı anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 slim için kırma muhabbetini tam olarak bilmiyorum fekat istanbuldaysan doğubanka götür halediyorlar orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Herhangi bir bilgisayarcıya falan götürsen de hallederler, ben buna m33 lü bişey yükletmek istiyorum yapıyor musunuz diye sor yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 izmirdeysen amerikan pasajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Kadikoy Yazicioglu pasajina girince merdiveni gectikten hemen sonra sagdaki dukkan. Hepsiburada'da 167 YTL olan 8GB'lik kart 90 lira. Versiyon kirma muhabbeti 25 lira. Oyun basina da 5 lira istiyorlar ama oyun almana gerek yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 167 olan kartın orjinal olduğunu, en ufak takılma vs yapmadığını, ayrıca pört diye patlayıp herşeyin ziyan olma olasılığının minumum olduğunu da yazalım yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Psp Konu farklılıgı olmadıgı için buradan devam edeyim dedim. Simdi bu ilanda görüldüğü üzere 8 gb memory 100 diyor bu kadar düşük olmasının sebebi nedir ve psp de ayarlarında memory stick i algıladıgı halde bile bu yan sanayi ise problem cıkartır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 performans farkı bayağa fazla oluyor. mesela gta gibi oyunlarda direk fark edersin. Ama oyunların %80 inde fark etmezsin performans farkını. Bi de çakma olduğu için patlama olasılığıda yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 şimdi en ucuz psp slim'i nereden alabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 di said: Kadikoy Yazicioglu pasajina girince merdiveni gectikten hemen sonra sagdaki dukkan. Hepsiburada'da 167 YTL olan 8GB'lik kart 90 lira. Versiyon kirma muhabbeti 25 lira. Oyun basina da 5 lira istiyorlar ama oyun almana gerek yoktur heralde. bu memory sticklere cok dikkat edin. birebir herseyi taklit edilmis sahteleri var. asiri agir calisiyolar ve oyunlarda bilimum takilma yapabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aldıın slim yenimi üretilmiş... eer yeni üretilmişse kopya oyun çalıştıramaz... sony bütün yeni sürüm psplerin içine bi yazılım yükledi ve kırılmıo... korsan yerlerde "korsan oyunçalıştıran psp çalıştırmayan psp" die ikiye ayrılıo... kırılmış psplerin sayısı gittikçe azalıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 di said: Kadikoy Yazicioglu pasajina girince merdiveni gectikten hemen sonra sagdaki dukkan. Hepsiburada'da 167 YTL olan 8GB'lik kart 90 lira. Versiyon kirma muhabbeti 25 lira. Oyun basina da 5 lira istiyorlar ama oyun almana gerek yoktur heralde. Çok kazık abi, ebayden alın, 55£'a 16gb aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 eregorn2 said: aldıın slim yenimi üretilmiş... eer yeni üretilmişse kopya oyun çalıştıramaz... sony bütün yeni sürüm psplerin içine bi yazılım yükledi ve kırılmıo... korsan yerlerde "korsan oyunçalıştıran psp çalıştırmayan psp" die ikiye ayrılıo... kırılmış psplerin sayısı gittikçe azalıo Onu da kırdılar diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 daha dün sordum kırılamıyacak derecedeymiş... ama uğraşıolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Xaenin said: di said: Kadikoy Yazicioglu pasajina girince merdiveni gectikten hemen sonra sagdaki dukkan. Hepsiburada'da 167 YTL olan 8GB'lik kart 90 lira. Versiyon kirma muhabbeti 25 lira. Oyun basina da 5 lira istiyorlar ama oyun almana gerek yoktur heralde. Çok kazık abi, ebayden alın, 55£'a 16gb aldım ben. Kaç günde teslim geldi diye sorsam? Bi de ben net alısverişine hala güvenmiyorum ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Bir de daha 1 aylık kullanılmıs psp slim buldum 4 gb hafıza garanti belgesiyle beraber 250 milyona veririm diyor adam sizce mantıklı mı (alınmalı mı yani) yoksa bi problem içerebilir mi? (Adam evli ve oynayacak vaktim yok diyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 eregorn2 said: daha dün sordum kırılamıyacak derecedeymiş... ama uğraşıolar... nası ya benim yeğene babası taivandan aldı slim kırılmıs catır cutur oynuyor benim arsivi akıttım ona bende çalışmayan onda çalışıyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hala kırılabilen var ama az kaldı... yani piyasaya sürülen yeni pspler kırılamaz oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar