Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi torrent tracker

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

KillerLord said:
Masquerade said:
mesela;

http://www.torrentswift.com/seedbox-hosting.php

14.95 lik olan Nano'yu aldım diyelim;

bunun kullanımı vs nedir?

hangi hızla upload yapıyorum?
---server çıkışına bağlıdır dosya orada host olduğu için onların hızı ile sunucu tarafından upload edilir

disc space 15gb demiş, heralde 15gb dosya tutabiliyorum upload halinde. peki 250gb data transfer nedir? aydınlatırsanız süper olur.

250 gb data demek toplam download limiti aylık 250 gb dan fazla olamaz mesela 3 dosyan var 1. dosyayı 150gb tutacak kadar indirmişler geri kalan 2 dosyana toplam 100gb kalır birisi 10 birisi 90 gb gibi download edilebilir 250 dolunca transferi keser indirilemez

alıcam o zaman şu 250gb olandan.

250 gb upload etsem bile torrentleech'e 2-3 ay sömürürüm.

kullanımı falan nasıl bunun peki?
Sosyal ağlarda paylaş

ilk basta biraz zor gelebilir, simdi soyle .torrent dosyasini indiriyosun sitenin interfaceinden upload ediyosun .torrent dosyasini. o dosyayi alinca start diyosun ve basliyo indirmeye (hizin 100mbit ama o makinada paylasiliyo 100mbit yani sana ozel degil sirf) indirince uploada birakiyo. eger sen indirdigin seyi kendi bilgisayarinada indirmek istersen ftp ile sunucuya baglanip direk download ediyosun. ben 250gb lik almistim 300 gb falan transfer yapmistim. 250gb olayida download ve upload 250gb sinirin var. hazir diziler bitmeden dizilere aban. ben tek prison break bolumunu 60gb upload etmistim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Torrentleech'de upload yapmak için hangi dosyaları seçmeli yav.

diziler düşünce başka yerden çek upload et desek yimiyor, yeni üyeye 2 gün mü ne koyuyor bekleme süresi. haliyle kaymağını yiyiyor millet.

mesela denedim;

Hereos - I Am Sylar 987(seeder) 76(leech)

indirdim de upload etmiyor. tık yok yani fsdg. öyle duruyor complete olmuş.

hangi dosyaları seçmeleyim? seed/leech eden kişi birbirine yakın mı olacak? fsd.
Sosyal ağlarda paylaş

torrentleech de diziler en kolay upload olanlar yav
böle takip edeceksiniz, netten indirip sonra TL den upload edebilirsiniz ancak dosya boyutu hede hödö aynı olması lazım
15mb lık parçalar halinde oluyor ya onlardan bulup TL den upload edebilirsiniz önce kontrol ediyor %99.9 olii sonra 1 2 mb lık bişi indiriyor sonra upload ediyor benimkisi
işte heroes olsun lost olsun ne bileyim bütün diziler ii gidiyor (:
Sosyal ağlarda paylaş

hd-torrents vardı

harika siteydi ratiom da tam sınırdaydı unutmusum uplamayı
gg oldu acc:(

çok özlüyorum o siteyi

bide geçen sağlam hd bits den üyelik almıştım 1 ay girmeyi unutunca acc yi silmişler mal gibi kaldım ortalıkta suan
arena tr desen dandik hdrip ler yayınlıyor yok dualmış yok seymiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...