Lorante Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Saglam bi muzik torrent'i varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 konuşmak serbest paylaşmak illegal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 KillerLord said: Masquerade said: mesela; http://www.torrentswift.com/seedbox-hosting.php 14.95 lik olan Nano'yu aldım diyelim; bunun kullanımı vs nedir? hangi hızla upload yapıyorum? ---server çıkışına bağlıdır dosya orada host olduğu için onların hızı ile sunucu tarafından upload edilir disc space 15gb demiş, heralde 15gb dosya tutabiliyorum upload halinde. peki 250gb data transfer nedir? aydınlatırsanız süper olur. 250 gb data demek toplam download limiti aylık 250 gb dan fazla olamaz mesela 3 dosyan var 1. dosyayı 150gb tutacak kadar indirmişler geri kalan 2 dosyana toplam 100gb kalır birisi 10 birisi 90 gb gibi download edilebilir 250 dolunca transferi keser indirilemez alıcam o zaman şu 250gb olandan. 250 gb upload etsem bile torrentleech'e 2-3 ay sömürürüm. kullanımı falan nasıl bunun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ilk basta biraz zor gelebilir, simdi soyle .torrent dosyasini indiriyosun sitenin interfaceinden upload ediyosun .torrent dosyasini. o dosyayi alinca start diyosun ve basliyo indirmeye (hizin 100mbit ama o makinada paylasiliyo 100mbit yani sana ozel degil sirf) indirince uploada birakiyo. eger sen indirdigin seyi kendi bilgisayarinada indirmek istersen ftp ile sunucuya baglanip direk download ediyosun. ben 250gb lik almistim 300 gb falan transfer yapmistim. 250gb olayida download ve upload 250gb sinirin var. hazir diziler bitmeden dizilere aban. ben tek prison break bolumunu 60gb upload etmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 25 dolar verip 500gb lığı alayım bari. ödeme paypal falan mı yoksa direk kredi kartı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bu hafta boyunca uyelik acik seedbox icin su 3 firmayi tavsiye edebilirim limtsiz secenekleri var ve epey hesapli 1. firma 2. firma 3. firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 peh dolmus bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Torrentleech'de upload yapmak için hangi dosyaları seçmeli yav. diziler düşünce başka yerden çek upload et desek yimiyor, yeni üyeye 2 gün mü ne koyuyor bekleme süresi. haliyle kaymağını yiyiyor millet. mesela denedim; Hereos - I Am Sylar 987(seeder) 76(leech) indirdim de upload etmiyor. tık yok yani fsdg. öyle duruyor complete olmuş. hangi dosyaları seçmeleyim? seed/leech eden kişi birbirine yakın mı olacak? fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 torrentleech de diziler en kolay upload olanlar yav böle takip edeceksiniz, netten indirip sonra TL den upload edebilirsiniz ancak dosya boyutu hede hödö aynı olması lazım 15mb lık parçalar halinde oluyor ya onlardan bulup TL den upload edebilirsiniz önce kontrol ediyor %99.9 olii sonra 1 2 mb lık bişi indiriyor sonra upload ediyor benimkisi işte heroes olsun lost olsun ne bileyim bütün diziler ii gidiyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 hd-torrents vardı harika siteydi ratiom da tam sınırdaydı unutmusum uplamayı gg oldu acc:( çok özlüyorum o siteyi bide geçen sağlam hd bits den üyelik almıştım 1 ay girmeyi unutunca acc yi silmişler mal gibi kaldım ortalıkta suan arena tr desen dandik hdrip ler yayınlıyor yok dualmış yok seymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 abi bi mod lütfen şuraya anket eklesin. 32 sayfa el insaf nası okucaz bütün hepsini. ANKET İSTERÜK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 biri yazsin buraya olasi trackerlari yapiyim anket, anket yapicak kadar tracker bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 torrentleech torrentbyte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 www.bitsoup.org arenabg.com www.demonoid.com www.funfile.org www.filelist.org www.bestshare.ro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 torrentbyes cok iyi ya. hem gayet max hızda cekiyorum. hem de paketler free leech. uye olması rahat. aradıgın herseyi bulamıyosun ama ozellikle diziler icin super bi kaynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 endless_night said: www.bitsoup.org arenabg.com www.demonoid.com www.funfile.org www.filelist.org www.bestshare.ro demonid tracker mi yoksa sadece trackerlardan dosyamı buluyor? bu ard torrentleech davetiyesinede yok demem verenin elinden operim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bukadar yorum var sadece 14 oy mu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Anket dün açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hd-torrents.org son alti-yedi aydir filan favorim oldu. filelisti ve torrntbytesi biraktim yeni gozdem icin. ankete eklenmese de gonullerin sampiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hd-torrents.org ten davetiye yollayabilicek birisi varsa özel mesajdan bana tabiki yiğenim çekerse teşekkürü borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 upppp... maksat anket canlansın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 HD torrents'e bakınca anladım ki, bana yeni bikaç hard disk lazım sdfkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 keşke sıfır başlık açılsaymış.. ilk sf de anket var evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Diğer: ScT, BitmeTV ve FTN benim favorilerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 isohunt tracker sayılıyorsa isohunt.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar