Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi torrent tracker

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

torrentleech de benim hesap sapıttı
Welcome back, pekinduck06 [Logout]
Ratio: 0.912 Uploaded: 84.13 GB Downloaded: 92.22 GB Slots: Unlimited slots
ratio yu 1,05 yapıp power user kasmaya çalışıom da bir türlü update edilmiyor 1 haftadır fln böyle benim veriler ne yapcam bilmiom :S deli gibi upload ediom olmuo olmuo olmuo
www.torrent-damage.net de ii şu anda üyelik açık mı bilmiom ama sağlam site aklınızda bulunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse yazmamış hayret...

Tv Torrents mükkemel über süper bir TV trackerı.Herşey var ya herşey.Üstelik Hem HD hem avi versiyonu ile

daha da güzeli örneğin 35gb lik heroes season 1 HD.Şimdi ben bunu indirirsem 1 yıl ratio mu kasıcam?yada başka bir büyük paket anime olsun tv dizisi olsun.İndirmeye korkmadan indirebiliyorsunuz çünkü free torrent olduğu için ilk başta ratio kasmak çok kolaylaşıyor bende 70gb up 19gb down var işte ordan anlayın down normalde en az 100-120 eder ama freeler sayesinde yürüyor.

Şuan üyelik alımı açık diye biliyorum.Kaçırmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela bir film indireceksiniz, atıyorum 1.5gb buyuklugunde. pc'yi bıraktınız gittiniz işinize gücünüze. film indi diyelim 3 saat sonra. indirdiginiz programdan dl'yi durdurmuyosunuz. %100 olduktan sonra da aynı sekilde bırakın bi 3 saat daha örnegin. seedlemis olursunuz, upload yaparsınız, rationuz normal seviyede kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...