Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 şöyle hd torrentler için bir tracker bulabilsem süfer olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 mum tbytes ve leechte hd bolumu var. bytes daha cok yeni releaseleri tutuyo. leech te hersey var ama invite ile girilebiliyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 torrentleech de benim hesap sapıttı Welcome back, pekinduck06 [Logout] Ratio: 0.912 Uploaded: 84.13 GB Downloaded: 92.22 GB Slots: Unlimited slots ratio yu 1,05 yapıp power user kasmaya çalışıom da bir türlü update edilmiyor 1 haftadır fln böyle benim veriler ne yapcam bilmiom :S deli gibi upload ediom olmuo olmuo olmuo www.torrent-damage.net de ii şu anda üyelik açık mı bilmiom ama sağlam site aklınızda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 dht mi açık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Kimse yazmamış hayret... Tv Torrents mükkemel über süper bir TV trackerı.Herşey var ya herşey.Üstelik Hem HD hem avi versiyonu ile daha da güzeli örneğin 35gb lik heroes season 1 HD.Şimdi ben bunu indirirsem 1 yıl ratio mu kasıcam?yada başka bir büyük paket anime olsun tv dizisi olsun.İndirmeye korkmadan indirebiliyorsunuz çünkü free torrent olduğu için ilk başta ratio kasmak çok kolaylaşıyor bende 70gb up 19gb down var işte ordan anlayın down normalde en az 100-120 eder ama freeler sayesinde yürüyor. Şuan üyelik alımı açık diye biliyorum.Kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 indirirken uploadu kapamazsan bi yandan upload da yapmış olursun, ratio'nun ayarı daha az kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 torrent-damage acık galiba uyelik. simdi deniyim dedim oldum valla sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben de demonoid invite buldum ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 said: Sorry, maximum user limit reached: (40000). Please try again later or get an invite. torrent-damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 o tarz siteleri en guzel uye olma yontemi signupi ana sayfa yapmaktir. bytes ada blackcats ede bu sekilde uye olmusumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bitsoup(oyun/film/dizi), mininova (sadece daugther of twenty face için kullanıyorum),demonoid(e-book, dizi, oyun), birkaçtane animetracker daha var. torrentleech'e henüz girmeyi başaramadım. Zaten invite olayı kapalıydı en son arkadaşın acc. den dnemiştim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 film icin bitsoup, demonoid'den dahamı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Arnis said: film icin bitsoup, demonoid'den dahamı iyi? film için en sağlam site bence http://imdbtorrent.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yeni filmleri yüksek çözünürlükleri çıktığı gibi yüksek hızla indiriyorum demonoidden hiç film indirmedim bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Demonoid dısında indirmedigimden kıyaslama yapamıyorum ama simdi imdbtorrente üye oldum bakalım farkı hissedebilecekmiyim, diger sitede s/p oranları düsük gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 demonoid'den hic hızlı indirdigimi hatırlamıyorum. pek ise yarar biyer değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ben genelde populer filmleri indirdigimden hız sorun olmadı hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 arşiv olarak bilemicem ama,hız diyosanız,ratio'yu yüksek tutan,genelde iskandinav yada bazı kanada tracker'ları çok iyi sanırsam. Scenetorrents vardı bide,200-300gblık packlar vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 uye olabilme zorlugu ve hız bakımında ustten assa sıralama olarak alabilirsiniz. ilk 5 ten sora sıralama pek dogru deil gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 said: Tamamen cahilliğimden soruyorum; Torrentleech gibi yerlerde accountu kapattırmamak için Ratio oranı ne kadar olmalı minimum ? torrentleech 0.8 in altında kalınca 3 gün içinde atıyo olması lazım ama alt limiti var belli bi boyuta kadar 0.5 lerde takılabiliyosun sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 torrentleech seederi ve leecheri bol sitelerden uye sayısına istinaden. torrenti acik birakin ve uploadu limitlemeyin, 1 -2 mb bile rahat tutunur sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 mesela bir film indireceksiniz, atıyorum 1.5gb buyuklugunde. pc'yi bıraktınız gittiniz işinize gücünüze. film indi diyelim 3 saat sonra. indirdiginiz programdan dl'yi durdurmuyosunuz. %100 olduktan sonra da aynı sekilde bırakın bi 3 saat daha örnegin. seedlemis olursunuz, upload yaparsınız, rationuz normal seviyede kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Kalmaz :p Türkiye bağlantısı ile, 3 saatte download ediyorsanız, yaklaşık 10 saat (normalde 12 saat aslında ama, download ederken de upload ettiğinizi varsayıyorum) aynı dosyayı upload etmeniz lazım, Ratio'nun 1:1 olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 mesela dedik iste. mantıgını anlattık olayın. download %100 olsa bile durdurmayacaksın ki seed etsin, ration yukselsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 türkiyede ratio u sabit tutmak gercekten zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar