fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 iyi değil ama kötüde değil. Tek cd oluyor genelde. Haliyle çabuk indirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bLackcha0s said: abi axxo nun görüntüsü kötü değil mi? neden bu kadar seviyosunuz. ismi karizma bi kere. ahho - wuuv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godmorgon Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 wowda lvl 20 ye kadar kastıgım paladinin ismini axxo koymuştum o derece severim Bu arada diziler için en iyisi tv.torrents.ro sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Arsiv acisindan en iyisi bitmetv dir.Ama kullanim acisindan tvtorrents.ro daha iyidir.Tum HD dizi sunumlari free yayinlaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yeni konu açmıym burdan sorayım şimdi arkadaşlar seed edemiyorum dosyaları ben. utorrent kullanıcısıyım öncelikle. ben dizileri C: ye filmleri D ye atıyorum, hepsinin her bölümün vs klasörü var. e şimdi belgelerimden (torrentler belgelerim/downloads klasörüne iniyor) oradan alıp c-d ye taşıdığımda haliyle gidiyor ve seed edemiyorum. bu dosyaları taşıdıktan sonra seed etme şansım var mı? nasıl yaparım bu işi. ya da hiç downloads a kaydetmesin bana sorsun hangi klasöre çekiceksin diye. napmalı;? iptorrentsten banlandım freeleachlere de takılmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 u torrentte soruor abi zaten ekledigin zmn torrenti nereye kaydediyim diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 oha hiç dikkat etmemişm bi sn fasdöm edit: hakkaten öyleymiş ben ok ok diip downloada başladığım için dikkat etmemişim. allah cezaım versin, sağolasın miraul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 selam baya bi torrent noobuyum. dvdrip indiriyorum şimdi v for vendetta. buna türkçe altyazı nerden bulabilirim + bu rip i açmak için özel bi program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Buyse said: selam baya bi torrent noobuyum. dvdrip indiriyorum şimdi v for vendetta. buna türkçe altyazı nerden bulabilirim + bu rip i açmak için özel bi program var mı? www.divxplanet.com en iyilerindendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 altyazısı için http://divxplanet.com/sub/m/8471/V-for-Vendetta.html rip de .avi şeklinde değil mi bsplayer güzel hem free hem codek sorunu olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 vlc player var da onu da indirem bakşm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ben bs iyi diyordum Zoom player kullanıyorum şimdi en kral mkv'yi bu playerda gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 vlc yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ya indirdim filmin sol tarafı yeşil renk kaplı benden mi kaynaklanıyor yoksa kayıttan mı axxo nun dvdripini indirdim herif iyidir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 player da yeni kral kmp. uzun zamandir mkv yi kurmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Davetiye istemek yasakmıs, nası olucak bu iş : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 öm atacan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 güncel ve eski dergileri bulabileceğim, günlük olarak takip edilebilecek güzel bir torrent sitesi var mıdır? private da olabilir. örneğin eztv'nin tv programları üstüne odaklı olması gibi, dergi odaklı bir site arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 waffles.fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 fm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 fm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 axxo harici deviance ve momo diye iki grup vardı, onların ripleri axxodan daha iyidir ama uzuncana bir süredir ikisinin de yeni uploadunu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Torrentleech uyeligi olmayanlar icin orta olcekli bir tracker 22 000 kusur torrent var sitede uye alimida 23 nisana kadar acik. https://pretome.net/signup.php?key=42b1819b83473e4c39452601e20b1ef4 ayrica tv.torrents.ro da an itibari ile acik uye olmayan kacirmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ajmet said: ayrica tv.torrents.ro da an itibari ile acik uye olmayan kacirmasin. Yalannnnnn nayır yalan söyluyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Davetiye açsalar güzel olucak TvTorrents.ro da TV Master benim hesap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar