Burax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ben yıllar önce invite ile üye olmuştum # Joined:1 year, 3 months ago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 torrentbytes a üye olmuştum freelech zamanında çektim sonra fl kapanınca seedlemedim bende hiçbişey zaman geçti banlandım yeni nidirdiklerimide leechleyince neyse şimdi tekrar bi üyelik alıyım dedim 1 tane üyelik hakkınız var diyor modeme reset falan attım yemedi nasıl halledicez bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 site Türkiyedeki birçok ip bloğunu banladı girebilmen bile büyük şans biz giremiyoruz :( Yardımcı olamıycam bu arada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Az ugrasmadim üye olmak icin ama nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Abi az önce zamunda üyeligi kaptım, 5 dk sonra "The registerations are now closed, check back later" dedi, abi çocugum olsa bu kadar sevinmezdim lan .. 105ten aşagı düşmüyor lan hız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Açıkçası daha zahmetli ama warez-bb ile dosya bulup Rapidshare diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 genel bi uyari yaziyim tekrardan, lutfen davetiye istemeyin. ustu acik veya kapali bir sekildede olsa. bir turlu uye olamiyorum, bir arkadas yardimci olsa sekildeki mesajlarda davetiye istegi olarak gorulecektir. ps: uyarirken kimseyi ima etmiyorum kimse yanlis anlamasin genel bir uyari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 arkadaşlar 25 sayfa olmuş. biri özetleyebilir mi? torrentleech'in yazılımlar için en iyisi olduğunu tahmin ediyorum. peki oyun, film, müzik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 TV deki herşey için(filmler hariç ama yemek programından tut dizilere kadar herşey için) BitmeTV adlı torrent sitesi en iyi sitedir. birçok elite torrent sitesi var ama genel içerik için(film,dizi vs her türlü içerik) FTN heralde en iyidir çünki en son ben kullanırken ratio diye birşey yoktu download statlarını tutmuyorlardı sadece uploadunu tutuyorlardı.TL ve TB de genel içerikliler arasında güzel sitelerdendir nedeni ise çok fazla kullanıcıları var ve bu sayede ratio tutturma sorunu olmuyor, özellikle TB(torrentbytes)de dizilerin sezonları freeleech oluyor cok güzel ratio yapılıyor fakat site Türkiye iplerinin çoğunu banladı ben giremiyorum accuma misal :( Tek siteye bağlı kalma derim bende TL,SCT,BitmeTV,TvT.ro,SCC ve RevTT accları var mesela kafama göre ne istersem çekiyorum istediğim yerden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 son iki aydır anladım ki en iyi tracker google =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 demonoid açılmıyo bende patladımı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 www.thepiratebay.org ortaya karışık : www.isohunt.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Chaz said: demonoid açılmıyo bende patladımı nedir ? Bende sorun yok girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 demonoid üyelik alımı açık çabuk olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Utorrent programında upload nasıl yapıcam ? Yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 hali hazırda indirdiğin dosyaları upload etmekten bahsediyosan o dosyayı listeden silmediğin sürece zaten upload ediliyor... yeni bi şey paylaşıcam dersen : "file > create new torrent" diyip torrent dosyası yaratman ve bi tracker'a göndermen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 birkaç gündür demonoid deniyorum pek beğenmedim bitsoup daha iyimiş gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Arenabg den film indirmeye çalışıyorum ama hiçbirşekilde inmiyor.Account banlı değil başka trackerlardan indiriyorum arenabg de tık yok. Kırmızı yanıyor torrentler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Evet ArenaBg 4-5 gündür kirmizi direk indirmiyor, bende ayni dosyalari bulabilirsem baska yerden indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 arenabg ikinci serverı açıyormuş international kullancılar için bu yüzden herkeste aynı problem varmış.1-2hafta içerisinde düzelecekmiş. başka trackerda bilmiyorum off :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 son birkaç gündür thepiratebay.orgda direk üyelik açılabiliyor. ktunnelin azizliğinden dolayı bende aktivasyon resmi çıkmadı orası ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bitsoup (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 piratebay'e uye olunca ne gibi bir ayrıcalıgımız oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 aXXo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 cok acıklayıcı oldu tesekkurler. uye olmayınca ne kaybediyoruz, oyle sorayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar