Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi torrent tracker

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

torrentbytes a üye olmuştum freelech zamanında çektim sonra fl kapanınca seedlemedim bende hiçbişey zaman geçti banlandım yeni nidirdiklerimide leechleyince neyse şimdi tekrar bi üyelik alıyım dedim 1 tane üyelik hakkınız var diyor modeme reset falan attım yemedi nasıl halledicez bunu
Sosyal ağlarda paylaş

TV deki herşey için(filmler hariç ama yemek programından tut dizilere kadar herşey için) BitmeTV adlı torrent sitesi en iyi sitedir. birçok elite torrent sitesi var ama genel içerik için(film,dizi vs her türlü içerik) FTN heralde en iyidir çünki en son ben kullanırken ratio diye birşey yoktu download statlarını tutmuyorlardı sadece uploadunu tutuyorlardı.TL ve TB de genel içerikliler arasında güzel sitelerdendir nedeni ise çok fazla kullanıcıları var ve bu sayede ratio tutturma sorunu olmuyor, özellikle TB(torrentbytes)de dizilerin sezonları freeleech oluyor cok güzel ratio yapılıyor fakat site Türkiye iplerinin çoğunu banladı ben giremiyorum accuma misal :(
Tek siteye bağlı kalma derim bende TL,SCT,BitmeTV,TvT.ro,SCC ve RevTT accları var mesela kafama göre ne istersem çekiyorum istediğim yerden :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...