huun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Hazır torrent başlığı varken sorayım, biraz alakasız olacak ama... Benm flashget'le torrentten bir dosya indiriyorum yaklaşıık 10 gündür, bunun 4 günü indirilen dosya %50'de, download var ama. bazen bakıyorum 100-150k arası bişeler geliyor; ama %50'den bir gıdım yukarı gidemedim. hatta tam emin değilim ama 2 kere sanki bunu %51 olarak görmüştüm. nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 opera'nın kendi dl şeysiyle ya da flashget'le falan çekince öyle garip oluyor yahu.. utorrent indir kur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 peki başka bir torrent programı çeksem bu mevcut dosyalar kaldığı yerden devam eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ya ben simdi heroes s03e01 indirmek istiyodum demonoid yetersiz kaldi piratebaye girmek icin de farkli dns ile girmek gerekiyo oyle de baglanti hizi düsmezmi farkli dns falan ? alternatifi olan varmi piratebay için? bu mahkeme işi sinir etmeye başladı. piratebay is teh best ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 arenabgyi deneyebilirsin senin için heroesi denedim. Yeni dosyalarda genelde max hızla çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 cok teskkur ettim virus denedim gercekten baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 10 puanlık uzman sorusu. Aynı torrent programı aynı routera baglı 2 farklı PC hayal edin. :) PClerden biri eskice bir laptop digeri yeni bir desktop. Birinde bandwisth neye izin veriyor ise onunla indirirken diğerinde %30luk bir azalma ile indiriyorum. Sebebi ne olabilir. Bütün ayarları eşit diyeblirim torrent ilgilendiren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Harddisk hızından diye atacağım ben. Doğru da olabilir ama. Wireless'dan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 virus insan mısın 750kb/sn nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 2side koblo ile bağlıysa modeme kablo sıkışmış olabilir.(Bana olmuştu kapıyı kapatınca net gidiyordu :) ) bide harddisk hızı hakkaten iyi bir tahmin belki ondandır. Edik:2sininde olması gerekmiyor hatta,kablo ile bağlı olanın kablosu sıkışıyor olabilir bir yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 arenabg ye ne oldu ? demonoid te yok. ne oluyor yahu? film indiricem tracker yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vku Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Acaba scenelife.net den inv gonderebilecek bir babayiğit varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 İkiside externala yazıyorlar ama sorun DW hızında yani HD ile alakası yok gibime geliyor. Eskiden aynı hızda indiriyorlardı şimdi biri 100 ise digeri 60-65 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 arenabg.com u tavsiyte ederm türkiyeden 400 500 le cekiyorum bulgaristanda siz düsünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Greeny said: virus insan mısın 750kb/sn nedir? bulgaristandayım 12mbit bağlantı var :) 1mb len cekiyorum yeni torrentleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 az önce bitsoup.org dan üyelik aldım daha önce denemiştim olmadı bide şimdi bi deneyim dedim kabul etti inanmıyorum harbiden büyük şans bi denesenize kabul etcekmi üyliğinizi yanlız bişeye inandım kullanıcı olarak bi limit belirliyolar birini banladıklarında hemen onun yerini biri alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 sistem o zaetn necmi. inaktifleri ratioyu tuturamayanları şutluolar boşluk kadar spot açıolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Zor bişimi bitsoup.org dan acc almak? Girdim direk aldım. Birde iyi bi sitemi nedir bu bitsoup.org? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 güzel değil ya şahsen beğenmiyorum. Trackerlar kapalıyken dayanıyorum çoğu film yok eski filmleri rare filmleri bulmak imkansız. Demonoid daha iyi. Arenabg kapandı mı ben giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yeni sisteme geçtiğinden beri yurtdısına ara ara kapatıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 arenabg'ye biseler oldu, bazı oyunları indiremiyorum seed yerinde ban yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Absolut said: Zor bişimi bitsoup.org dan acc almak? Girdim direk aldım. Birde iyi bi sitemi nedir bu bitsoup.org? üye alımı kapalı oluyo bazen. zor denemez de denk getirmek lazım işte. güncel diziyi, filmi, oyun filan rahat bulabiliyosun. hızlı çekiyosun ama eski şeyler yok. 5 6 senelik filmler filan bile yok mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 said: Dear user, We were forced to close our website at this location.Here is our DNS server. Sorry ! For more information, please check your email. Son 4gündür aldığım mesaj bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ne ayak ülkeye banmı atmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar