Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne hediye alsam acaba..

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

kolye işine girme, erkekler kolye filan almayı pek beceremez genelde. ayrıca da gayet sıkıcı bir hediyedir.
genel kural olarak süssel değil işlevsel bir hediye öneririm.
masa üstü bıcırdakları var dnr'da kedili köpekli, onlar olabilir.
güzel bir defter olabilir, moleskine mesela. ilk sayfasına da bi not yazarsın hepi pörtlek cnms deyu, şık olur.
ya da bir sürü küçük hediyeden bir kutu yapabilirsin. kalemler, kağıtlar, ataşlar, bir-iki minik oyuncak filan, bir de not. hepsi bir güzel kutu içine.
böyle şeyler.

ÖNEMLİ NOT:
genel kanının aksine kızlar sadece süslenen ve parfüm süren canlılar değildir. bir hayatları ve yapmaları gereken bir sürü işleri vardır. inanmazsınız!

edik: bi daha düşündüm, ben olsam defter alırım diye karar verdim. böyle hikayeli de olur, anlamlı olur filan
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
Pıtık said:
bence değer verdiğin bişiyini ona ver mesela yüzüğünü ver çakını ver tesbih olabilir...

kurtlar vadisi dvd seti almalı bence.

mantıklı!

yok hocam örnekler aklıma gelmediğinden öle saçma sapan şeyler yazdım da ne biliim öle gidip bi mağazadan bişi alıp vermek biraz monoton bişi gibi...tabi çakıda mantıklı diil:)
Sosyal ağlarda paylaş

gül alınmasın artık ya, mahsundan mı niye bilmiyorum tiksindim çiçekten, her dışarı çıktığımda tüm kro sevgililerin elinde görüyorum - her elinde gül taşıyan kro sevgili demedim no offense :D - alınmasın artık, en azından ara verilsin. papatya ne kadar masum mesela, bozulmamış henüz...
http://www.wildturkeyfeltmakers.com/Images/RedRobinHat.jpg
takar mı bilmem ama güzel renkli bir şapka misila? negzel
By funq

Sosyal ağlarda paylaş

Quibble said:
ilk aydan doğum gününe denk gelmek (td)

çiçek al yeter.

çiçek almamış hayatında daha hiç.
her ay gül düşünüorm güller artar aylar boyu 2 yıl sonra 24 gül:)
ucuz bi gülcüyle anlaşırım. gül manyağı yaparım...

ilk aydan doumgünü evet kötü..de ayrılsak bile unutamasın.. kolyesi yok boynu boş ben rahatsız oluyorum.. kolye bakacam olmazsa "ressam şapkası gibin" bişe hoş fikir :)

UP UP.. daha almadım alacam c.tesiye kdr vaktim var..
bırak şımarsın.. kaldırırm sonra indiririmde. İnansın deliler gibi sevdiğime sonrası kolay.. kötü manada sölemedim de öyle ...
Sosyal ağlarda paylaş

kolye falan alma. simdi begenmez, seni kirmamak için takmak zorunda kalir falan. igrenc durumlar yani. sapka da aynen. defter al sen emaleth'in dedigi gibi. yada o tarz bisey. yani olasi bi begenmeme durumunda uzerinde tasima vs zorunlulugu yaratip ortami germeyecek bisey olsun. ama sen bilirsin gene de, super zevkli adamim falan diyosan orasi ayri.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
Leira said:
çukulata al.böle bisürü ama güzel bi kutunun içinde çeşit çeşit.ben almıştım bikere öyle bi hediye çok hoş oluyo hem beraber yersiniz işte.

sonra da kızı istemeye giderler :D

yahu öyle çukulata değil faaticim.ne öyle bayram şekeri gibi.bunun süsü püsü en başta tadı ve havası farklı oluyo bikere;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...