Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tabi, aylık %20 faiz var, senede bir de %100 prim geliyor, üstüne zam ve kdv de cabası.. yapma etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kolye işine girme, erkekler kolye filan almayı pek beceremez genelde. ayrıca da gayet sıkıcı bir hediyedir. genel kural olarak süssel değil işlevsel bir hediye öneririm. masa üstü bıcırdakları var dnr'da kedili köpekli, onlar olabilir. güzel bir defter olabilir, moleskine mesela. ilk sayfasına da bi not yazarsın hepi pörtlek cnms deyu, şık olur. ya da bir sürü küçük hediyeden bir kutu yapabilirsin. kalemler, kağıtlar, ataşlar, bir-iki minik oyuncak filan, bir de not. hepsi bir güzel kutu içine. böyle şeyler. ÖNEMLİ NOT: genel kanının aksine kızlar sadece süslenen ve parfüm süren canlılar değildir. bir hayatları ve yapmaları gereken bir sürü işleri vardır. inanmazsınız! edik: bi daha düşündüm, ben olsam defter alırım diye karar verdim. böyle hikayeli de olur, anlamlı olur filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ve kredi kartıyla alma ayrılırsan ileride taksit odemek koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Emaleth said: genel kural olarak süssel değil işlevsel bir hediye öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Xenocide said: Pıtık said: bence değer verdiğin bişiyini ona ver mesela yüzüğünü ver çakını ver tesbih olabilir... kurtlar vadisi dvd seti almalı bence. mantıklı! yok hocam örnekler aklıma gelmediğinden öle saçma sapan şeyler yazdım da ne biliim öle gidip bi mağazadan bişi alıp vermek biraz monoton bişi gibi...tabi çakıda mantıklı diil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Daha bir ay olmuş değer verdiğin birşeyini vermesin bence.Emaleth i dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yemeğe götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Akhlaur said: Daha bir ay olmuş değer verdiğin birşeyini vermesin bence.Emaleth i dinle. anladığım kadarıyla 1. ay hediyesi değil doğum günü hediyesi arıyor. 1. ayın hediyesi mi olur bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Tamam da bir aylık sevgiliye değer verilen birşeyi vermek ne derece doğru bilemedim.Mesaj onu ima ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 senin hediye alacagın varmış,ay yıl gun bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leira Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 çukulata al.böle bisürü ama güzel bi kutunun içinde çeşit çeşit.ben almıştım bikere öyle bi hediye çok hoş oluyo hem beraber yersiniz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 gül alınmasın artık ya, mahsundan mı niye bilmiyorum tiksindim çiçekten, her dışarı çıktığımda tüm kro sevgililerin elinde görüyorum - her elinde gül taşıyan kro sevgili demedim no offense :D - alınmasın artık, en azından ara verilsin. papatya ne kadar masum mesela, bozulmamış henüz... http://www.wildturkeyfeltmakers.com/Images/RedRobinHat.jpg takar mı bilmem ama güzel renkli bir şapka misila? negzel By funq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 30 ocak'a kadar bana da güzel bi fikir lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 çilekli süt diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Quibble said: ilk aydan doğum gününe denk gelmek (td) çiçek al yeter. çiçek almamış hayatında daha hiç. her ay gül düşünüorm güller artar aylar boyu 2 yıl sonra 24 gül:) ucuz bi gülcüyle anlaşırım. gül manyağı yaparım... ilk aydan doumgünü evet kötü..de ayrılsak bile unutamasın.. kolyesi yok boynu boş ben rahatsız oluyorum.. kolye bakacam olmazsa "ressam şapkası gibin" bişe hoş fikir :) UP UP.. daha almadım alacam c.tesiye kdr vaktim var.. bırak şımarsın.. kaldırırm sonra indiririmde. İnansın deliler gibi sevdiğime sonrası kolay.. kötü manada sölemedim de öyle ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 gül pasajında mı şapkacı vardı izmirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 gül pasajı nerede bilmiyorum ama gül sokakta da kıbrıs şehitlerinde de şapkacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 işte ne pasajı sokak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kimi kız da çicek sevio, al bence de çiçek. suya koymasın, kurutsun. kolye de iyi plan. gerenk yok macera aramaya. beğendiğin bi kolye al, ucunda da kelebekimsi bişey olsun. mis gibin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bashal'Aran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Leira said: çukulata al.böle bisürü ama güzel bi kutunun içinde çeşit çeşit.ben almıştım bikere öyle bi hediye çok hoş oluyo hem beraber yersiniz işte. sonra da kızı istemeye giderler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 KillJoy said: izmir bornova'da oturuyorum..; gümüş ideal gibi duruo ee ucuna ne takçak peki? 20-30 YTL'ye sana kral bi kolye ucu, kolyesiyleyn dabi ayarlardık. tabi istanbulda olaydın. o değilde hatun bu başlığı görmese bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Leira said: çukulata al.böle bisürü ama güzel bi kutunun içinde çeşit çeşit.ben almıştım bikere öyle bi hediye çok hoş oluyo hem beraber yersiniz işte. en güzeli kızlar bayılır çikolataya (ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kolye falan alma. simdi begenmez, seni kirmamak için takmak zorunda kalir falan. igrenc durumlar yani. sapka da aynen. defter al sen emaleth'in dedigi gibi. yada o tarz bisey. yani olasi bi begenmeme durumunda uzerinde tasima vs zorunlulugu yaratip ortami germeyecek bisey olsun. ama sen bilirsin gene de, super zevkli adamim falan diyosan orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leira Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 fede said: Leira said: çukulata al.böle bisürü ama güzel bi kutunun içinde çeşit çeşit.ben almıştım bikere öyle bi hediye çok hoş oluyo hem beraber yersiniz işte. sonra da kızı istemeye giderler :D yahu öyle çukulata değil faaticim.ne öyle bayram şekeri gibi.bunun süsü püsü en başta tadı ve havası farklı oluyo bikere;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar