Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modoko'da uygun fiyatlı mobilyacı

Red

Öne çıkan mesajlar

selamlar

Bu hafta içinde döşemem gereken bir ev var.Ama sadece yatak odalarına yeni mobilya almam gerek.Şimdi malumunuz modoko cok buyuk bi yer.yani hepsine gir çık fiyat al adamın anası ağlar.

2-3 yere girdim.bana 2 yatak 1 dolap bide televizyon unitesi için 20 milyar istediler.fiyat az çok aynıdı girdiğim yerlerde.3 tane şeye 20 milyar hayatta vermem.ama eminim orda aynı kalite olmasada ucuz olam mobilyacılarda vardır :)

istediğim şey 2 adet yere yakın yataklardan.tabi cok basit olmayan modeli.bide büyük şık bi dolap :)

yani illaki 8-9 milyara bu işten kurtulabilceğim bi dükkan vardır bi yerde ama işte benimde sorum nerde oldugu :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben de odama ve salona eşya alınacağı zaman gitmiştim çok farklı değildi sahiden, benim boyumda benden ince minnacık dolaba 5-6k ytl istiyorlardı. modoko için normal 20k gelmesi.

öğrenci evi değil sanırım ama öyle olsaydı ikea cidden iyi. çok kaliteli bir şeyler aramıyorsanız, ucuz ve ortalama ürünleri verdiğin fiyata değiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

vay emperyalıstler,kapıtalıstler vay yurdum ınsanının yaptıgı mobılyayı alma gıt elın ısveclısınden al ohh ne guzel valla adamlar kurmuslar somuru tezgahını somur babam somur modoko ııdır guzeldır pazarlık payı vardır nakıte ındırım yaparlar arayıp bulmak gezıp altını ustune getırmek lazım tabii
Sosyal ağlarda paylaş

Abi izmir'de kısıkköy var, sadece mobilya satıyor. 2 hafta önce kardeşime yatak odası takımı + oturma grubu + yaşam ünitesi (40 yıllık televizyon ünitesinin ismi değişmiş) + yemek odası takımı aldık. 10 milyar tuttu. Olmazsa sen izmir'e gel burdan kargoyla göndersin :D

Bildiğim bir başka konuysa pazarlık etmen gerektiğidir. Biz ilk alırken 15 milyardan fiyat açtılar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...