Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 selamlar Bu hafta içinde döşemem gereken bir ev var.Ama sadece yatak odalarına yeni mobilya almam gerek.Şimdi malumunuz modoko cok buyuk bi yer.yani hepsine gir çık fiyat al adamın anası ağlar. 2-3 yere girdim.bana 2 yatak 1 dolap bide televizyon unitesi için 20 milyar istediler.fiyat az çok aynıdı girdiğim yerlerde.3 tane şeye 20 milyar hayatta vermem.ama eminim orda aynı kalite olmasada ucuz olam mobilyacılarda vardır :) istediğim şey 2 adet yere yakın yataklardan.tabi cok basit olmayan modeli.bide büyük şık bi dolap :) yani illaki 8-9 milyara bu işten kurtulabilceğim bi dükkan vardır bi yerde ama işte benimde sorum nerde oldugu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ora nere bilmiom ama ikea sanki daha güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ikea çok karışık bi yer.insanı deli edio.ucuz ama öok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Umarım o fiyat 2 yatak odası takımı içindir yoksa hemen mabılyacı cıraklıgına baslıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 1 tane çift kişilik yatak.1 tane tek kişilik yatak.bitane gardrop bitanede komidin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Yanlış hatırlamıyorsam biz orada Ustalar'dan almıştık herşeyi. Baya da bir dolaşıp en uygun orayı bulmuştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 20 çok değilmi ya baksana şuna http://www.evgor.com.tr/asp/show_stock.asp?product=yatak_odalari_815 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Modoko'yu şehir sandım ben başta...mobilyacı sitesiymiş... Ankara'da olduğumuz için bi Siteler'i biliyoz biz valla... Modoko felan yalan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 konuyla alakasızda modokoyu ilk gördüğümde MOKOKO olarak gördüm, dedim fıkrada ki mokokocular gerçekmiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ikea karisikta modokoda dukkan dukkan gezmek mi kolay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben de odama ve salona eşya alınacağı zaman gitmiştim çok farklı değildi sahiden, benim boyumda benden ince minnacık dolaba 5-6k ytl istiyorlardı. modoko için normal 20k gelmesi. öğrenci evi değil sanırım ama öyle olsaydı ikea cidden iyi. çok kaliteli bir şeyler aramıyorsanız, ucuz ve ortalama ürünleri verdiğin fiyata değiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 oha mobilya fiyatları böyle uçuk muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ikea en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 vay emperyalıstler,kapıtalıstler vay yurdum ınsanının yaptıgı mobılyayı alma gıt elın ısveclısınden al ohh ne guzel valla adamlar kurmuslar somuru tezgahını somur babam somur modoko ııdır guzeldır pazarlık payı vardır nakıte ındırım yaparlar arayıp bulmak gezıp altını ustune getırmek lazım tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Abi izmir'de kısıkköy var, sadece mobilya satıyor. 2 hafta önce kardeşime yatak odası takımı + oturma grubu + yaşam ünitesi (40 yıllık televizyon ünitesinin ismi değişmiş) + yemek odası takımı aldık. 10 milyar tuttu. Olmazsa sen izmir'e gel burdan kargoyla göndersin :D Bildiğim bir başka konuysa pazarlık etmen gerektiğidir. Biz ilk alırken 15 milyardan fiyat açtılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bende mokoko die girdim yaw bi noluo lan diyim die. yanlız 20 m cok yaw onu solemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 besgul mobilya var. bes tane kardes, soyadlari gul. yatak odasini onlardan aldik, gayet uygun fiyatli, soz verdiklerini aynen yapan adamlar. bizim duvar biraz cetrefilli, kolon molon geciyor. bir cok yer ekstra para istedi uyarlama yapmak icin, bu adamlar hic sorunsuz yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hiçbirini okumadım ama modoko boyle bissürü mobilyacının oldugu yer diil mi? e gir birine hepsi uygundur onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar