fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hepsi allahın işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bizim daha hiç kesilmedi, bahçelievlerin paso kesik nerdeyse, bozyaka'da nöbette bekliyorum kovaları doldurdum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Brigand said: Konu amerikaya kaydı. nereye kayacaadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben nasıl izmir türkiyenın en sıcak 3-4 şehrindne biri oluy onu anlamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 oluy mu oluy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 İzmiri bilmemde burada sıcaktan tereyag kıvamına geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 abi aynısını dicektim ya. çok sıcak sıcaaak SICAAAAK sucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Anaaam burası garbıçtan daha beter olmuş internet donanım&yazılımdan şaşmıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 garbıcı garbıç yapan içindeki kandır paticik uğrunda konu trolliyen varsa forumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Cuce said: ben nasıl izmir türkiyenın en sıcak 3-4 şehrindne biri oluy onu anlamadım hiçcunku nem var abi. kuru sicak degil dogudaki gibi, adamin feristahini seviyo izmirin sicagi nefes alamiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Penthesilea said: dun dus alcaktim su yoktu yine, eeh baslarim dedim amerika'ya geldim su var burda oneriyorum Şair burada Amerika'da olduğunu vurgulamış. edit: izmir'de musluk suyunun sadece içildiğini varsayıp kola iç diyen bilimum az zekalılara da saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 huauhuah çok iyi oldu diycem ama izmirliliere ayıp olcak. sonuçta çileyi çeken onlar. melih gökçeğe demediğini bırakmadılar. hadi görelim anti melih izmir başkanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 evlatlarım,kardeşlerim,abilerim,ablalarım;sizler manyakmısınız? ne kullanıyosunuz bende istiyorum aynısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 izmirde bu sorunun cikacagi belliydi zaten. ankarada baraj doluluk orani %0.5 felan derken izmirde %2 diyorlardi. biraz gec geldi o kadar. asil merak ettigim soyle ocaga kadar yagmur yagmazsa ne olacak bu iki buyuksehir eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Geçen gün Melih Gökçek Ege TV'deydi. Deplasmana gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bursaya gelin abicim ben sabah akşam yıkanıyorum bol bol havada sıcak soğuk soğuk böle duş ne güzel oluyo özendirmek gibi olmasında B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Melih başkan ankarayı susuz bırakmıyor. her fırsatta melihe bok atanlar şimdi ne yapıcaklar merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ciddi ciddi bursa buz gibin... 5 günlüüne eniştemi ziyarete gittim.... dondum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kafirlerin suyu bitiyor sıra laik, agnostik, aczmendi müsveddelerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Belediye başkanı akpli olsa anasını aglatırlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 öeh dönmeyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 O değil izmirin kızlarına da yazık.Susuzluktan ciltleri kuruyunca,artık ünvanlarınıda kaybederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 numberten said: Belediye başkanı akpli olsa anasını aglatırlardı :) Olayın iç yüzünü anlatayım. Yıl 2005, AB'ye uyum yasaları çerçevesinde işgüzarın birinin keşfettiği bir maddeyle suda 50 ppm olan arsenik miktarı sınırı 10 ppm'e indirildi. İzmir'in suyu 39 ppm olarak yasal sınırın içindeyken bir anda yasal sınırın 4 katı sayılır hale geldi. Yani o zamana kadar kanser yapmayan su yasadan sonra bir anda kanser yapar oldu. O arada İzmir Universiad ile felan uğraşıyordu, bu yasaya uyum çalışmaları muhtemelen arada kaynadı gitti, daha sonra da geri dönülmedi, muhtemelen 3 sene kulak arkası edildi veya son karar bir türlü verilemedi, bilmiyorum. Gökçek Kızılırmak rezaletinde "aha İzmir'in suyu da arsenikli" deyip işin içinden sıyrılmaya çalışması ile, ki İzmir'in suyu daha 3 sene öncesine kadar arsenikli sayılmıyordu, bir anda bizim Büyükşehir Belediyesi uyandı. Gökçek kendi pisliğini örtmek için saldırınca karşı saldırı geleceğini zannetti, ama Kocaoğlu "hakkaten yav bizim su da arsenikliydi" deyip kabullendi, ondan sonra da arıtma çalışmalarına başladı. Bu çekilen sıkıntılar da aslında susuzluğun değil, sudaki iyileştirmenin sıkıntıları. Yani Kocaoğlu istese Gökçek'le laf dalaşına girer, benimki kara seninki benden kara diye atışabilirdi, isterse seçim arifesi deyip hiç riske girmeden bir iki belgeyle savsaklayıp iyileştirmeyi seçim sonrasına atabilirdi. Ama yapmadı, hasıraltı etmek yerine derhal önlem almaya karar verdi, hem de seçim arifesinde tepki çekeceğini bile bile. Belediye Başkanı'na kızılabilecek nokta, ki kızan yerden göğe kadar haklıdır, yasa çıktığı anda neden hemen önlem alınmadığıdır, ki bu noktanın üstüne gidilmeli, soruşturulmalıdır. Ancak Gökçek gibi zeytinyağlılık yapmadan, millete çaktırmadan dere suyu içirip bir de pis pis sırıtmadan sorumluluğu üzerine alması da takdir edilesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 klozetlerin suyu kesilmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ekmek said: gavur izmirin belasını verdi Yüce Allah(CcC) onu bilmemde izmir gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar