fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 3 yazmıyo ama orda üç yazıyo lütfen adamlar salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 salak diye kazıklamak mı lazım? önce insan olsak bunlar olmicak herkes köşe dönme derdinde başka derdi yok kimsenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 iyi olmuş iyi rezil olsun tabi bende yabancı hatunlara diorm türkiyeye gelirseniz ben olmadan su bile almayın kazıklarlar sizi diorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 o yerebatanda beni de kazıklamaya çalştılar girerken ama sanırım japon kafilesinin arasına kaynadığım için denedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tuttugunu opme olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 türkün sadece turiste "geçirme" derdi yokki türke de geçirir. Doğubank'a, böle beyazıt taraflarına falan bi gidin, dünyada hangi ülkenin insanının suratında "ulan biri gelsede lafları ard arda dizip kafasını allak bullak edip şu malı bi geçirsem 3 katı fiyata" ifadesi vardır ki? Türkiye'de böyle bi ifade var bakınca anlıyosun. nası bi ülke olduğumuz ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Cuce said: Horizon said: Horizon said: Ben direk savunma yapmıyorum sadece türklerde bu var gibi bir hava yaratılmaya çalışılmasından rahatsız olduğumu söylüyorum. şimdi kuntizlik her millette var o konuda haklısın, ama her millette bizim kadar karşındakini aptal yerine koyma yok. dam tükce bilmiyo sayılarıdamı bilmiyo birinde 3 yazıyo öbüründe 10 yazıyo mal mı bu insanlar? alemde bi akıllı sen misin? abi biri sayiyla biri yaziyla turkce yaziyla uc yaziyo ki turist anamasin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bence dünyanın çoğu yerinde para hırsı bunu yaptırıyordur .türklükle falan pek alakası yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bir dünya yabancı arkadaşım var, Türkiye'ye gelip gerzek yerine konulmaya çalışılmamış olan yok. Esnafımız bazen gerçekten çok itici oluyor. Turist numarası yapıyorum, anında kazıklamaya çalışıyorlar, bozuk atıyorum kızarıyorlar. Yapın, yaptırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar