Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıkış Tarihi Yaklaşıyor, Paticik Guild!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PATICIK OLARAK ILK SENERYOMUZU OYNADIK
USTUN PERFORMANSIMIZA RAGMEN TAKIM ARKADASLARIMIZ YENILINCE BIZ DE YENILMIS SAYILDIK.

bu arada orderların yarısı wizard lan rezalet.
Mesaj tarihi:
Disciple of Khaine açtım level 1"0 oldum ama ne etceğimi şaşırdım. elimde iki tane kılıç var melee yapiorum hayvan gibi heal de ediorum. heal mi etsem meleeye mi girsem die ikilemden bişey yapamadım daha. Ama meleem yetersiz , fakat healim de melee yapmadan damage koymadan dolmuo soul charge ım heal yapamiom böle garip bi class. rvr de sıçışlara gelebilirim.

neyse 1 kişi daha lazım gençler gelin . Mortis'e whisper atın girenler.
Mesaj tarihi:
Quo

Niye bilmiyorum ama Quo çok istiyorum. Sanki çok büyük olacakmışız gibi geliyo Quo koyarsak adını. Karizma falan, n0x da öyleydi bak. Ne varsa 3 harfli guildlerde var arkadaş.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Quo

Niye bilmiyorum ama Quo çok istiyorum. Sanki çok büyük olacakmışız gibi geliyo Quo koyarsak adını. Karizma falan, n0x da öyleydi bak. Ne varsa 3 harfli guildlerde var arkadaş.

n0x mu?
sen nerden bilion abi nox u?

hayir ben Luniz im de ;)
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Quo

tmm 3 harfli olsun yani 3 rakam 414 :D bence daha karizma :D
Mesaj tarihi:
Patiwar ismini şimdiden yaymaya başladık yalnız, dün Valandir standartı dikip rvr alanında, herkes bayrağın orda topalnıp saldırmaya başladı. Ayrıca standarta %5 fazla xp alma tacticsi koymuştuk, PQ alanına dikip insanlara fazladan xp verdik PATIWAR promosyonu olarak
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Release civarı onu Gangren, Mortis falan haber verir de "ben başka yerde açtım 2 level kastım hiç baştan kasamam" demese kimse çok iyi olur. Toplaşık pati güçlü pati lafını hatırlayalım.
  • Yeni Oluştur...