Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 PATICIK OLARAK ILK SENERYOMUZU OYNADIK USTUN PERFORMANSIMIZA RAGMEN TAKIM ARKADASLARIMIZ YENILINCE BIZ DE YENILMIS SAYILDIK. bu arada orderların yarısı wizard lan rezalet.
Romario Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben shaman olacam alayınızı heallayacam valla :D(gerçi shaman daha çok dot based secondary healer diyorlar, daoctaki gibi. Var mı yorumu olan bu konuya ?)
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Seondary healer diye bişey yok. Shaman candır.
Romario Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Eyvallah o zaman ciğerim. Canınız kanınız olurum :D Shamandan şaşmak yok daoctada shaman WARda da :P
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Disciple of Khaine açtım level 1"0 oldum ama ne etceğimi şaşırdım. elimde iki tane kılıç var melee yapiorum hayvan gibi heal de ediorum. heal mi etsem meleeye mi girsem die ikilemden bişey yapamadım daha. Ama meleem yetersiz , fakat healim de melee yapmadan damage koymadan dolmuo soul charge ım heal yapamiom böle garip bi class. rvr de sıçışlara gelebilirim. neyse 1 kişi daha lazım gençler gelin . Mortis'e whisper atın girenler.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 marauder yada chosen accam bi gelse mail
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bence guildin adi dortyuzondort olsun :D hem turk oldugumuz anlasilir :P
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Quo Niye bilmiyorum ama Quo çok istiyorum. Sanki çok büyük olacakmışız gibi geliyo Quo koyarsak adını. Karizma falan, n0x da öyleydi bak. Ne varsa 3 harfli guildlerde var arkadaş.
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Xaenin said: Quo Niye bilmiyorum ama Quo çok istiyorum. Sanki çok büyük olacakmışız gibi geliyo Quo koyarsak adını. Karizma falan, n0x da öyleydi bak. Ne varsa 3 harfli guildlerde var arkadaş. n0x mu? sen nerden bilion abi nox u? hayir ben Luniz im de ;)
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 EVET beyler nerde toplanıldı. Bende geleyim bari muhabbet olur bi yandan bug :) ararız .
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 worlds end hede hodo de.. :) mortis sana ulasmaya calisiyordu absolut, bir bak abi istersen oyuna..
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Xaenin said: Quo Niye bilmiyorum ama Quo çok istiyorum. Sanki çok büyük olacakmışız gibi geliyo Quo koyarsak adını. Karizma falan, n0x da öyleydi bak. Ne varsa 3 harfli guildlerde var arkadaş. tmm 3 harfli olsun yani 3 rakam 414 :D bence daha karizma :D
SenseLee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 goa herhalde böyle bi guild görse utanır :P
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 marauder oynuyorum çok güzel hehe
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 "Hamam" olsun adımız :) Forumlarda da yazarız Hamam'a giren terler diye :)
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Patiwar ismini şimdiden yaymaya başladık yalnız, dün Valandir standartı dikip rvr alanında, herkes bayrağın orda topalnıp saldırmaya başladı. Ayrıca standarta %5 fazla xp alma tacticsi koymuştuk, PQ alanına dikip insanlara fazladan xp verdik PATIWAR promosyonu olarak
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hehe guilde bir vharım varda maauder oalrak release de aranızdayım süper işler yapacağız
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Release de Zealot um la aranızdayim... Server ismi de alabilir miyiz ?
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Xaenin said: Release civarı onu Gangren, Mortis falan haber verir de "ben başka yerde açtım 2 level kastım hiç baştan kasamam" demese kimse çok iyi olur. Toplaşık pati güçlü pati lafını hatırlayalım.
Öne çıkan mesajlar