Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 PATICIK OLARAK ILK SENERYOMUZU OYNADIK USTUN PERFORMANSIMIZA RAGMEN TAKIM ARKADASLARIMIZ YENILINCE BIZ DE YENILMIS SAYILDIK. bu arada orderların yarısı wizard lan rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben shaman olacam alayınızı heallayacam valla :D(gerçi shaman daha çok dot based secondary healer diyorlar, daoctaki gibi. Var mı yorumu olan bu konuya ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Seondary healer diye bişey yok. Shaman candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Eyvallah o zaman ciğerim. Canınız kanınız olurum :D Shamandan şaşmak yok daoctada shaman WARda da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Disciple of Khaine açtım level 1"0 oldum ama ne etceğimi şaşırdım. elimde iki tane kılıç var melee yapiorum hayvan gibi heal de ediorum. heal mi etsem meleeye mi girsem die ikilemden bişey yapamadım daha. Ama meleem yetersiz , fakat healim de melee yapmadan damage koymadan dolmuo soul charge ım heal yapamiom böle garip bi class. rvr de sıçışlara gelebilirim. neyse 1 kişi daha lazım gençler gelin . Mortis'e whisper atın girenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 marauder yada chosen accam bi gelse mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bence guildin adi dortyuzondort olsun :D hem turk oldugumuz anlasilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Quo Niye bilmiyorum ama Quo çok istiyorum. Sanki çok büyük olacakmışız gibi geliyo Quo koyarsak adını. Karizma falan, n0x da öyleydi bak. Ne varsa 3 harfli guildlerde var arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Xaenin said: Quo Niye bilmiyorum ama Quo çok istiyorum. Sanki çok büyük olacakmışız gibi geliyo Quo koyarsak adını. Karizma falan, n0x da öyleydi bak. Ne varsa 3 harfli guildlerde var arkadaş. n0x mu? sen nerden bilion abi nox u? hayir ben Luniz im de ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 EVET beyler nerde toplanıldı. Bende geleyim bari muhabbet olur bi yandan bug :) ararız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 worlds end hede hodo de.. :) mortis sana ulasmaya calisiyordu absolut, bir bak abi istersen oyuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Xaenin said: Quo Niye bilmiyorum ama Quo çok istiyorum. Sanki çok büyük olacakmışız gibi geliyo Quo koyarsak adını. Karizma falan, n0x da öyleydi bak. Ne varsa 3 harfli guildlerde var arkadaş. tmm 3 harfli olsun yani 3 rakam 414 :D bence daha karizma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 414 çok hoş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 goa herhalde böyle bi guild görse utanır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 414 kesin vardir abi.. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dark omen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 dark omen diyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Dark Omen ne? Emo musun be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 marauder oynuyorum çok güzel hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 "Hamam" olsun adımız :) Forumlarda da yazarız Hamam'a giren terler diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Patiwar ismini şimdiden yaymaya başladık yalnız, dün Valandir standartı dikip rvr alanında, herkes bayrağın orda topalnıp saldırmaya başladı. Ayrıca standarta %5 fazla xp alma tacticsi koymuştuk, PQ alanına dikip insanlara fazladan xp verdik PATIWAR promosyonu olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hehe guilde bir vharım varda maauder oalrak release de aranızdayım süper işler yapacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Release de Zealot um la aranızdayim... Server ismi de alabilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Xaenin said: Release civarı onu Gangren, Mortis falan haber verir de "ben başka yerde açtım 2 level kastım hiç baştan kasamam" demese kimse çok iyi olur. Toplaşık pati güçlü pati lafını hatırlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar