Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıkış Tarihi Yaklaşıyor, Paticik Guild!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya adam akıllı oynamak istiyorum, iyi makinede. Zaten desktop bozuldu, laptopda warhammer jpg lerini zor açıyo zaten. Yeni desktop yaptırıcam ama ondan önce yeni eve geçmem lazım, o da ekim ortasını bulacak. Yaptırınca da gelicem direk işte.
Mesaj tarihi:
nedense bana arkadaşlar kendilerine guild kuruyor, herhangi guild gibi bizide davet ediyorlarmiş gibi geldi. isim bu olcak demesi bende o izlenimi verdi. bu yüzden ben fikrimi değiştirdim ve bu oluşumda yer almayacağım.
Mesaj tarihi:
Ben yer alıcam, içten fethedip guildi sonra guildin ismini Abso ve Dadaşlar yapıp sonra guildi dağıtıcam sonra gene toplıcam ve ismini Abso ve Dadaşlar Reunited yapıp ondan sonra gene dağıtıcam.
Mesaj tarihi:
LordDv said:
nedense bana arkadaşlar kendilerine guild kuruyor, herhangi guild gibi bizide davet ediyorlarmiş gibi geldi. isim bu olcak demesi bende o izlenimi verdi. bu yüzden ben fikrimi değiştirdim ve bu oluşumda yer almayacağım.

Benim kafama takıldı. Ne bekliyordun? Paticik guildi kuruyoruz hep beraber yani, ben olsam adını böyle koyardım, zamanında girebilsem ben kurardım guildi diyorum. Asgari ücret falan mı istiyosun anlamadım.
Mesaj tarihi:
"İnsanlar konuyla yakından uzaktan ilgisi olmayan kişisel 'zannetmelerini' paylaşmakta o kadar uzmanlar ki bir gün kendi yazdıkları konu başlıklarını baştan sona okumaları gerekirse, yazdıklarının ne kadar gereksiz olduğunu ve okuyucuları rahatsız ettiğini anlayabilecekler mi aceba?" diye bu mesajı atıyorum. Bakalım ilerde rahatsız olacak mıyım? Kim bilir?

Yersiz ve mânâsız kişisel yorumlarınızla bu konuyu bulandırmamaya çalışalım lütfen. Saatlerdir başka başka konularda bunaldım zaten, alakasız cevapları okuyarak.

Kısmetse açılacak guilde görüşmek dileğiyle.
Mesaj tarihi:
yer almayacaksın neden bu kısma yazıyorsun ki onu anlamadım ben ayrıca gördüğün gibi ben, sen yapmıyoruz. Ben kurmayacağım birisi kuracak bizde katılacağız. sağdan solmdan bilmediğin adamla oynamaktansa şurada bildiğin adamla oynamak daha iyidir. Oyunu herkezden iyi bilen kuracak ki yol gösterecek

LordDv said:
Mesaj tarihi:
vay canına olsun vayak çok kaba kaçıyorsa ?

ne bileyim DarKneSsHadoWssXxXEvIleGion falan tarzı bişey olmasın, böyle latince selam, merhaba anlamında kelime de olmasın

beygirgucu olabilir bence
  • Yeni Oluştur...