Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Lan sen us oynamican mı git sen kur kendi guildi
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben eu oynıcam ve des olcam :D waaaagghhhh ottoman olsun guildin adı... hatta otttaman pati olsun
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yhaaaaaaaa osmanlınıza zokiim sizin ya biz osmanlı değiliz a.q
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Türkiye koyalım. Hatta akp koyalım Gm in adı tayyip olur bütün karılar hoodla gezer. NASI FIKIR?
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Guild Name: AKP Nickler: AKP'li millet vekilleri :D:D:D:D AKP nin diğer iki açılımını çok seviyorum. 1. AlKolik Parti 2. siz bilirsiniz :D:D:D
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben zaten USte oynicam, isim olmaz cakma EU serverlariyla.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Quo koyucam guildin ismini ama ben geç geleceğim için siz çoktan açıp koymuş olursunuz böyle de ihanet ben hayatımda görmemiş olurum.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sensiz olmaz neden geç gelicen ki ühüüü
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ya adam akıllı oynamak istiyorum, iyi makinede. Zaten desktop bozuldu, laptopda warhammer jpg lerini zor açıyo zaten. Yeni desktop yaptırıcam ama ondan önce yeni eve geçmem lazım, o da ekim ortasını bulacak. Yaptırınca da gelicem direk işte.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sen gelince sana yardım ve yataklık ederiz o zaman :D
LordDv Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 nedense bana arkadaşlar kendilerine guild kuruyor, herhangi guild gibi bizide davet ediyorlarmiş gibi geldi. isim bu olcak demesi bende o izlenimi verdi. bu yüzden ben fikrimi değiştirdim ve bu oluşumda yer almayacağım.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ben yer alıcam, içten fethedip guildi sonra guildin ismini Abso ve Dadaşlar yapıp sonra guildi dağıtıcam sonra gene toplıcam ve ismini Abso ve Dadaşlar Reunited yapıp ondan sonra gene dağıtıcam.
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ya kurulsun Türklerin çoğunlukta olduğu bir yer olsunda..nere olursa olsun..şu oyun çıksında bunuda bir deneyek..
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 LordDv said: nedense bana arkadaşlar kendilerine guild kuruyor, herhangi guild gibi bizide davet ediyorlarmiş gibi geldi. isim bu olcak demesi bende o izlenimi verdi. bu yüzden ben fikrimi değiştirdim ve bu oluşumda yer almayacağım. Benim kafama takıldı. Ne bekliyordun? Paticik guildi kuruyoruz hep beraber yani, ben olsam adını böyle koyardım, zamanında girebilsem ben kurardım guildi diyorum. Asgari ücret falan mı istiyosun anlamadım.
Bunises Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 "İnsanlar konuyla yakından uzaktan ilgisi olmayan kişisel 'zannetmelerini' paylaşmakta o kadar uzmanlar ki bir gün kendi yazdıkları konu başlıklarını baştan sona okumaları gerekirse, yazdıklarının ne kadar gereksiz olduğunu ve okuyucuları rahatsız ettiğini anlayabilecekler mi aceba?" diye bu mesajı atıyorum. Bakalım ilerde rahatsız olacak mıyım? Kim bilir? Yersiz ve mânâsız kişisel yorumlarınızla bu konuyu bulandırmamaya çalışalım lütfen. Saatlerdir başka başka konularda bunaldım zaten, alakasız cevapları okuyarak. Kısmetse açılacak guilde görüşmek dileğiyle.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yer almayacaksın neden bu kısma yazıyorsun ki onu anlamadım ben ayrıca gördüğün gibi ben, sen yapmıyoruz. Ben kurmayacağım birisi kuracak bizde katılacağız. sağdan solmdan bilmediğin adamla oynamaktansa şurada bildiğin adamla oynamak daha iyidir. Oyunu herkezden iyi bilen kuracak ki yol gösterecek LordDv said: nedense bana arkadaşlar kendilerine guild kuruyor, herhangi guild gibi bizide davet ediyorlarmiş gibi geldi. isim bu olcak demesi bende o izlenimi verdi. bu yüzden ben fikrimi değiştirdim ve bu oluşumda yer almayacağım.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 vay canına olsun vayak çok kaba kaçıyorsa ? ne bileyim DarKneSsHadoWssXxXEvIleGion falan tarzı bişey olmasın, böyle latince selam, merhaba anlamında kelime de olmasın beygirgucu olabilir bence
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Quo Olmazsa hayak zaten. Hani olmadı ya =/ gibi.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hayır, rakiplerimizin içine korku salacak bişey olması lazım. ATOM ANT!
Fly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 beygirgücü işte BEYGİRGÜCÜ hatta, gören hass adamlar çok güçlü der oylama yapılsın bence oyun çıkınca
Öne çıkan mesajlar