Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bi ricam daha var...Az çok işi bilenler ne oynayacaklarını da yazsınlar da daha bi kaynaşalım, aynı classları oynucaklar talnt paylaşımı vs üzerinde konuşsunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Magus oynicam ben. Benden başka kimse oynamaz heralde ehuhe. Tabi eu da oynarsam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 talent olayı çok kolay kimsenin zorluk çekeceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ewet beyler ciddi ciddi şimdi dest. olacaklar hangi serverda başlayalım grupca başlayalım ve pq leri falan yapalım itemleri toplayalım heehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 En yüksek population neredeyse oraya geçicez, o da releasede anca belli olur herhalde, aslında büyük guildlerin forumlarını falan takip etsek daha iyi olur, genelde onlar nerede başlarsa insanlar oraya geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hmm, Open RVR mi Core da mıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Xaenin said: Dark Omen ne? oha soruya bak 21. yüzyılda mı doğdun aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Benim oyum core a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 xXxDaRkOmEnxXx core olsun bence de chosen oynayacak olan yoksa olurum veya zealot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Zealot bence. Hem imba hem çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Where's da fightin'? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Core Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 open rvr de rvr girdiğin zaman senin levelını bür üst 8 liye tamamlayan buffı alamıyorsun gibi birşey okumuştum doğru okumuş ve anlamışsam tabii yani lvl 2 girip lvl 8 kapasitesiyle çalışamıyorsun adam küt bayıltır seni hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Chosen, Zealot veya Magus açacağım. Hangisi lazım en çok, ona göre açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ya bufflansan bile o kapasiteyle savasamıyorsun, aradaki level farkından kaybettigin skillerden illaki kaybediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ayrıca oynarsam %90 black ork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Server belirlendimi? Order olarak sizi "full" kesicezde :D -------------------------------------------- Below are the European English servers, organised by rule set. Core Axe Bite Pass Karag Dron Karag Orrud Karak Eight Peaks Karak Ungor Karak-Azgal Karak-Hirn Karak-Izor Karak-Norn Karak-Vlag Karaz-a-Karak Open RvR Dragonback Mountains Eltharion Finuval Plain Mount Silverspear Sea of Dreams Shifting Isles Tiranoc Role-Play Burlok Makaisson Open RvR Role Play Alarielle Ellyrion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Axe bite pass diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 güzel güzel marauder geliyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bugun , en gec yarin whiterose-invadoria felan hani ciddi bir organizasyon halinde olan ekibin gittigi server aciklanacak, pati guild da orada olsun, ortak muhabbetimiz artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben de yüksek ihtimalle gelirim, black orc açasım var ya da belki chosen/marauder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Evet invadoria ile aynı serverda olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar