Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Evet 4 5 gündür böyle birşey var. Sanki bir kilo eti bağlamışım hissi var. 4 5 gündür en ufak bir değişiklik yok. Acaba neden olabilir böyle bişey ? Yeri tam olarak şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Yanma gibi hisler oluşuyorsa fıtık göstergesidir. doktora gitmeni tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 mesajı baldızın ön tarafında uyuşma diye okuyan bir ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 resmi görünce beynim uyuştu. bulaşıcımı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kas gevşetici iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 fıtık olsa sol ayak için yapmazmı onu.Çünkü ben apandisit ameliyatı oldum ve sağ ayağımı çok az hissediyodum.Bence sen bi doktora git,tahlil yapsınlar film çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yüzdükten sonra aynı yer ağrıyo benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Fıtık olabilir.Doktora git hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 selam, tanışalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 fıtıkla alakası ne olayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 2 haftaya geçmezse doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Dwinz said: fıtıkla alakası ne olayın? Bel fıtığında olay omurgadaki disklerden birinin yerinden kayması ya, o disk kayınca bacaklara giden sinirlere baskı yapabiliyor bazen, o yüzden belinde değil de bacağında hissediyorsun ağrıyı uyuşmayı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hmm eyv açıklama için. bendede kasık fıtığı varda ondan sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kasık fıtığım vardı benim küçükken. 2 ameliyat geçirmiştim ama ondan değildir sanırım. Ve hala geçmedi aynen duruyor. Dövmemi yaptırsam hazır uyuşmuşken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar