Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 virgülle (0,3 puan civarı) bilgi - bilgisayar bilimleri (burslu) ve ytü - inşaat (iö) kaçırıp ikü - inşaat (ingilizce) (burslu) ya girdim. isteyerek yazdım ama mutsuzum. neden virgülle kaçırdım onları? onlardan birine girsem de mutsuz olabilirdim. bilgi bilgisayar bilimleri olsa neden inşaat değil diyebilirdim, ytü inşaat (iö) olsa neden i.ö. diyebilirdim belki, akşam atraksiyonlarını kaçırabilirdim belki. fakat inşaat fakültesi beşiktaş'ta. ne kadar güzel. ikü ise kör itin öldüğü yerde. her türlü mutsuz oldum. mutlu olmam lazım. eğitim şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 millet üniv'e giremez, adam girmiş bide mutsuzum diyo. Akşamdan ıslatılmış meşe odunuyla evire çevire dövmek lazım seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hayır adamin kendi hayalleri var, ne cikarsa bahtima demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kisisel bolumunde duygulanin arkadasim, burasi egitim yuvasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 İstediği yere girmek var, çok da istemediği yerle yetinmek var. Tabi üzülecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Aga mutsuz olcaksan girme, ben girdim çıktım sonra bunaldım çünkü. Sabancıdayım şimdi mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 İyide geçmiş zaten geçmişte kalmış,niye kurcalayıp moralini bozuyosun ki.Senin için önemli olan şey GELECEK.Bi şeyler yapıp keşke demek istemiyosan,geçmişi unut,beyaz bi sayfa aç ve hayatına devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ya bi seneni daha heba edebileceksen bidaha gir ama yine kazanamassan bide boyle 03 lü puanlarla kaçarsa hayata küsersin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bilgi cs mi var? Ne ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 abi bu devirde üniversiteye girmişsin daha ne istiyorsun senin yerinde olmak isteyen n tane adam var birazda calişir bitirir düzgün bi işe girersen ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Xaenin said: Bilgi cs mi var? Ne ki o? Fen-Edebiyat'da Bilgisayar Bilimleri diye bir bölümleri var. Bölüm başkanı çok şeker bi adam. Hafif amerikan tarzı CS eğitimi veriyorlar yıllardır. Chris amca, övünürdü hep bilgisayarcının fizikle kimyayla işi ne yazık değil mi diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 @Ferrero: rektörlük bi yerine otursun inşaat bi süre sonra davutpaşaya taşınacak. zaten sen ilk sene davutpaşa'da okuyacaktın. matematik falan hep orada. sonrasında da sizi davutpaşaya taşırlardı inşaat fakültesi olarak. hem kültür'de daha rahat sallan şeyim sallan hödödröm şeklinde derslerini verebilirsin. sonra istersen (ve ortalamanı 2.7 üstünde tutarsan ytü inşaat'ta yüksek lisans yaparsın) ha bu arada inşaat mı demiştin.. bak bu konuda hayattan ne kadar soğusan azdır.. büyük geçmiş olsun :( sen de okula falan takılmışsın.. inşaata başladığında dersler ile falan ilgili sorunun olursa atarsın mesaj.. ha bu arada büyük geçmiş olsun.. swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 inşaat iyidir ya. para da var? zordur ama iyidir, hayatın anlamını bulurum ben şantiyelerde. bu arada moralim düzeldi şimdi. taşınsın davutpaşa'ya asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 İnşaat iyidir. Çok kişinin de hayalidir aslında. para var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ferrero said: inşaat iyidir ya. para da var? zordur ama iyidir, hayatın anlamını bulurum ben şantiyelerde. bu arada moralim düzeldi şimdi. taşınsın davutpaşa'ya asd. nah.. hayır.. zordur, bi şi bulamayacaksın moralinin düzelmesine sevindim.. şaka bi yana başla okula, ikinci seneye başlayınca konuşuruz.. ailede inşaatçı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 İsteyerek yazmışsın inşaatı işte. Daha ne mutsuz oluyon ki. İnşaat süperdir ayrıca. Böyle şantiye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ailede inşaatçı yoksa.yada inşaat alanında yeterli tanıdık yoksa inşaat zordur ve parada yoktur :).yani yoktur derken tabi var da anla işte :) karadenizliysen ve akrabaların arasındma inşaatçı varsa iş deişir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 aile de inşaatçı yok ama büyük derneklerle bağlantılı insanlar var. bakanlığa bağlı insanlar var. büyük holdinglerden tanıdıklar var. iş sorun olmaz herhalde. yurt dışında da çalışabilirim farketmez hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 oha adamın bide holdinglerde tanıdıkları çıktı. la ben 2 topril için 4dönüom burda. olm kımıldama bi yere geliom seni dövmeye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ferrero said: aile de inşaatçı yok ama büyük derneklerle bağlantılı insanlar var. bakanlığa bağlı insanlar var. büyük holdinglerden tanıdıklar var. iş sorun olmaz herhalde. yurt dışında da çalışabilirim farketmez hem. e yuh be olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ikü dediğin yer kültürse yeri baya iyi be. karşıdan geliyosun sanırım.. Geçte bu tarafa medeniyet gör biraz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hayır ya bu taraftayım. beşiktaş'ta oturma fantezim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sen 0.3 le kaçırmışsın. benim yerimde olsan intihar ederdin belki. havacılık ve uzay müh yazmadım puan yetmiyo diye. hazırlıkta sınıf arkadaşım oraya giren son öğrenciymiş. puanı da benden 0.1 kadar düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 abicim ytu nun davutpasaya tasinma martavali asirlardir suruyor su anda sistem isteyen bolumler davutpasaya gecebilirmodunda herkesde dierleri gitsin ben kaliyim butun ofisleri siniflari kapiyim tadina na buray ayaziourm 3 ana muhendisligin + mimrligin (elektrik makine insaat) davutpasaya gitmesi temiz 10 sene surer bu arada ciddi ciddi ytu insaat ikinci ogrenim neden yazmadn ki yildizda dersleri sabahta alabiliyosun pasa pasa gider sabah alirdin bi tek ikinci ogrenim 600 miyon olan harcin olurdu kultur gibi sikko bi okul yerine turkiyedeki en iyi 3uncu teknik unide okurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 0.7 puanla %50 burslu endustri muh kaçrıdım,paralı okuyorum 0.7 puan = 9*12.5k ytl= 112.5k ytl degermiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar