aelric Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Malzemeler(4 kişilik):1 paket döner(şu bildiğiniz pişmişlerden hindi veya dana farketmez), 4 diş sarımsak, 4 pide, 3.5 yemek kaşığı domates salçası(acı sevenler yarım kaşığını biber salçası kullanabilirler), 3 çay kaşığı tuz, 5 bardak su, 2 yemek kaşığı tereyağ, yoğurt. malzemeler Sos için kullanacağımız tencereye(derin olması önerilir) sarımsaklarımızı minik minik doğradık ve salçamızı koyduk, böyle bişi oldu: ahanda Sos tenceresine 5 bardak su ilave edip 1 yemek kaşığı tereyağ koyup ateşte kaynamaya almadan önce salça eriyene kadar karıştırıyoruz, işte karıştı: club mix Ateşe alıp kaynamaya bırakıyoruz. Sos kaynarken bizde dönerleri başka bir tencereye alıyoruz ve 1 yemek kaşığı tereyağını aralara ufak parçalar halinde ekliyoruz: aha beyle Onlar kaynaya ve pişedursun: ateş seni çağrıyoo!! Bizde bu sırada pidelerimizi ufak parçalara bölüp tabaklara yerleştirelim(1 tabak için 1 pide idealdir): mini mini pideler.. Yaklaşık 20dk sonra dönerlerimizi ateşten alalım ki yanmasın, sosumuz da 30 dk içinde şu kıvama gelecektir: kara pençe Sosumuz da hazır olduktan sonra önceden dizdiğimiz pideleri ıslatacak şekilde sos döküyoruz: ıslak, sıcak ve seksi... Dönerleri de tabağa dizip bi kat sos daha döküyoruz ve son şeklini vermek için kenarına yoğurt ilave ediyoruz: aha İşte soframız hazır: ye beni... Herkese afiyet olsun biz yedik doyduk şiştik: ooh mis Tabi 4 kişilk yemeği 2 kişi yiyince böyle epic fail olunur: yok artık lebron!! Yayında ve yapımda emeği geçen arkadaşım radagast62'ye teşekkürlerimi borç bilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Güzel olmuş, ellerine sağlık :) Keşke pideleri de, tereyağlı tavada şöyle bi çevirseydin, sıcak sıcak, kıtır kıtır olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ahahh son foto uçurdu beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ağzımın suyunu zor tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 gayet başarılı tuto (tu) o hazır dönerlere karşı önyargılıyım ben, güzel mi ki tatları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hazır döner iyidir ya ben seviyorum tadını, pratik oluyo hem ama zevk meselesi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 9/10 1 puanı yoğurdu serpme olmadığı için kırdım efenim..afiyet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Hazır döner iyi değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 markasına göre değişiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hazir doner yerine, mis gibi kusbasi et kullanilabilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ya fark etmez asla gerçek taze dönerin yerini tutamadı, tutamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aelric Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 haklısınız gerçek dönerin yerini tutamayacağı su götürmez bir gerçek ama elimizdeki malzemelerle en leziz şeyi yapmaya çabaladık işte umarım yaratıcılıkta sınır tanımayanlara bir nebze de olsa ilham kaynağı olmuşuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yürü be şefim kim tutar seni!!! İskender filan pek hoş ama "mek"siz olmuyo bu işler(anladın sen onu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 oo süpersin usta yalniz hazir döneri bende sevmem onun yerine kuş başi fln olsa ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Offf süper bea! Çok sağol müthiş olmuş tuto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ohh yarasın son foto fail :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Son foto ne öyle uhahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aelric Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 son foto gün boyunca beni benden aldı istesem bomba birşey olsun diye yapamazdım neyse rada "mek"siz tabi olmaz hatta bu akşam da pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kuş başı et isteyen kençlere sesleniyorum.hangi öğrenci evinde kuşbaşı olmuşta iskendere katabilmişler.gerçi ev öğrenci evi değil ama yapanlar öğrenci.doğal olarak öğrenci malzemesi kullanmışlar.yani öğrenci marka döner,öğrenci kilo salça,öğrenci tane pide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ya bırah kardeşim ben burda "mek" için seferber olup koştura koştura geliyorum sen uyuyosun ayıptır bi git ya !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aelric Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 özür dilerem ama başım ağrıyordu çok feci napam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 lan =( canım istedi ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar