bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 değildir abi. Ama zaten zar zor görüşüyoruz görüştüğümüz zaman ders çalışalım dersem döver herhalde beni :/ eğlenceli bişey olsa gerek insanın sevgilisiyle ders çalışması :)[signature][hline]bla bla bla ...
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 feministmisinde üstüne alınıyorsun :-D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
narin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: edi, 02 Nisan 2004 17:55 tarihinde demiş ki: ben de sevgilim benden ustun diyince o profesor, sen insaat iscisisin falan sandim, Ahahah çok güldüm :)[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 biz ayri dünyalarin insaniyiz.. sen fabrikatörün kizisin, ben ise siradan bir isci..
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Yeterki Gönüller Bİr Olsun[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ne malum bu gidişle belki öyle olucak :([signature][hline]bla bla bla ...
Aurora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 el elden üstündür. meselan ben biraz felsefe/sos(psiko)lıji falan bilirim, ama sevgilim falan olsa, bunlardan pek anlamasa ama başka bir şeyden iyi anlasa olur. adam öss'yi beceremez ama çok iyi bi arkadaştır ne biliim, belki harika resim çiziyodur da ben kalem tutmayı bilmiyorumdur. herkesin yetenekleri farklı.[signature][hline]isolation
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bence çalışmaya başla ev kadınlığı die süper bi meslek warken ev erkekliği die yok :) ( ev erkeği olunca başka gözle bakarlar adama :D )[signature][hline]
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: blackchaos, 02 Nisan 2004 21:54 tarihinde demiş ki: Ne malum bu gidişle belki öyle olucak :( o zaman sen de dersin: bu ask burada biter ve ben çekip giderim yüregimde bir çocuk cebimde bir revolver bu ask burada biter iyi günler sevgilim ve ben çekip giderim bir nehir akip gider...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bonecuum, işte senin de saydıın sebeplerden dolayı üstün erkek bulunmou zati :D kendiyle çelişkili bi durum :([signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Sokam yöke en güzel aşk İlahi Aşk boş iş bu karı kız mevzuları[signature][hline]bla bla bla ...
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: blackchaos, 02 Nisan 2004 22:06 tarihinde demiş ki: Sokam yöke en güzel aşk İlahi Aşk boş iş bu karı kız mevzuları Sonuda yolu buldun kutlorum :)[signature][hline]
metboy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki: İleride nasolsa ayrılacaksınız bari şimdi kısa yoldan bitir bu işide sende rahat et o etsin. Zaten öyle deliler gibi sevmediğinde belli, yol yakınken dön. sende amma açık sözlüsün =)[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 o anlamıyor benim muhabbetlerimi :) felsefik bir muhabbet açıyorum çıldırıyor zaten. Haklısın mesela benim gibi süper ulvi insan başarısız neden eğitim sistemini protesto ediyorum çalışmıyorum. Ya ne biliyim bunu ben uydurdum yeni yeni içimde uhde oldu şimdi bu ablam aşmış okulları bitirmiş çalışkan sevgilim çalışkan çekilirmi lan bu hayat...[signature][hline]bla bla bla ...
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 En iyi iki arkadaşım ODTÜ'ye gitti, ben bu sene ikinci kez ÖSS'ye giricem ama dostluğumuza hiçbir etkisi olmadı. Tabii kız arkadaşın olunca daha değişik bir durumla karşı karşıya kalıyo olabilirsin ama bence çok da ezme kendini. Neyse ne kardeşim derslerde iyi diye senden üstün mü yani.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bütün değecek kişiler için şu parçayı yollayayım, tek başıma dinlemiş olmayayım. Ağlama bebeğim ağlama sende Yarın sende herşey sende Dalıp dalıp derinlere düşünmen niye Bu suskunluk bu kırgınlık kızgınlık niye Bu kızgınlık bu küskünlük sıkıntı niye Çok uzakta öyle bir yer var O yerlerde mutluluklar Bölüşülmeye hazır bir hayat var Paylaşılmaya hazır bir hayat var[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
hasansemre Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: blackchaos, 02 Nisan 2004 22:06 tarihinde demiş ki: Sokam yöke en güzel aşk İlahi Aşk boş iş bu karı kız mevzuları :) eyvah eyvah boş işmi karı kız mevzuları.
elle_iphe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ehuheu nie seni çalıştırmıo harbi.. demekki sevmio ,başarısına senden daa çok önem verio hehhe:) inek mi zeki mi? eğer zekiyse bence zaten o da çok çalışmıodur ama inekse çat kapı evine git nasolsa des çalışıo olacaktır ve sen de otur çalış onla :)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 İnek ya paso ders çalışıyor arıyorum şimdi -Alo napıyorsun? -Test çözüyorum sen napıyorsun? -Yatıyorum şimdi nete giricem -Ders niye çalışmıyorsun gidip çalışsana -Napıcan yaa ala ala sen çalış işte bırak beni -offf sina offf iyi uğraşamıyorum senınle Maç olduğu zaman arar hep -Napıyorsun maça gidicekmisin -Evet gelcekmisin -Hayır ders çalışscam sınav var -Boşver gece çalış -Olmaz!!!! -Dershaneyi kırsana bugun buluşalım -Yaa sen kırıyorsun ama ben kıramam ısrar etme!!![signature][hline]bla bla bla ...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 çoh zararlı adamım ben[signature][hline]bla bla bla ...
Brook Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Daha ne istiyosun işte evlenince o çalışır para kazanır, sende evde at yarışı falan oynarsın o da sana para getirir. :D
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bir erkek yırtıcıdır, yırtıcılığını kaybedip pısırık bir şekilde evde oturan kişi penisi olsa bile erkek sayılmaz. Tabii ki seçim sizin, erkek olmak sizin için o kadar önemli bir şey değilse istediğiniz gibi davranın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Yırtıcı ile yavşak arasındaki farkı algılayabildiikleri sürece hiç bir ekstra etki yaratmaz, zira bunları zaten biliyor olacaklardır. Bu arada Cop Killer, Ice-T'nin miş indirdim şu an onu dinliyorum :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: horacegoesskiing, 02 Nisan 2004 19:46 tarihinde demiş ki: şimdi aplacım güzel söylüyon da. o ne güzel ne datlı olayı kadınlar için daha bi geçerli biliyo musun. hiçbi kadın tanımadım ki sevgilisinin kendinden süper olmasını istemesin. erkeklerde pek öyle olmayı haliyle. olsa bile kadınların hoşuna gitmiyo. fakat zaten sen bunu biliyodun muhtemelen. doğru ama o süperlik sadece dersle, notla, parayla yani ölçülebilir şeylerle olacak diye bir kaide yok. sevgilin senden daha iyi notlar alabiliyordur ama olaylara/insanlara yaklaşımı sana göre daha hamdır, ya da sen sevgiline göre daha iyi bir iş yapıyorsundur ama o daha kendisiyle barışık bir insandır gibi gibi... her şey dengeye bakıyo. biri bir şeyi diğeri başka bir şeyi daha "iyi" yapıyorsa o iş yürür derim ben. eheh bi de çoook eski bi gökan dabak karikatürü geldi aklıma şimdi threade bi daha şööle bi bakınca. bi kadın ve bi erkek var. herif bööle kafası hunili, ağzından salyalar filan saçıyor. kadın da bööle normal bi kadın işte. konuşma şöyle: - aramızdaki ilişki daha fazla yürüyemez hulki. ben dünya satranç şampiyonuyum, sen ise bir moronsun. - börööööööökkkk! lol be :)
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hehe :) bende benden üstün bir sevgili arıyorum ama,herhalde nh bulucam... imkaansız abi :P Gelicek benim çıkamadığım parkuru çıkcak,inemediğim yerden inecek..ben 12km hızla tırmanırken,o 13 km hızla tırmanabilcak(arkada kalırsa olmaz :P)Biraz kırık olacak.Kafası süper derecede uyacak.Akşamları takılabilcek,yeri geldimi süper romantik olacak.Kendine bakıcak,Xtr olucak,Teknolojiden iyi derecede anlıycak,neşeli olacak... liste çoook uzuyor :P ben hazır n.a.h. sistemini oluşturayım,bir gün böyle bir sefkili dek gelirse,bozarım sistemi...heh[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Öne çıkan mesajlar