Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 EzerGecer said: Lorrotar said: limonata filan boşverin. ice tea (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ayranlı kola bile içerim. umrumda dahi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Masquerade said: Uludağ gazoz yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Masquerade said: Soğuk içecek = Frappe (tu) +1 ve ice tea mango tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 icetea nin biri daha vardı kırmızı bi meyveydi adı aklıma gelmyio şimdi onun tadı kötü diğer hepsi güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ice tea limon (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 lipton ice tea'lar gerçekten çok güzel, zor durumlarda nestea de idare eder de, 2sene önce kuzenim amerikadan getirdiydi ice tea böyle toz halinde direk soğuk suya karıştırıon bildiğin ice tea oluo limon,kavun,karpus aromalı fln değil, bildiğin çay aromalı. ahh bi onlardan bulabilsem türkiye de 3 öğün onla beslenirim walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 PATA said: icetea nin biri daha vardı kırmızı bi meyveydi adı aklıma gelmyio şimdi onun tadı kötü diğer hepsi güzel bence ice tea red? ya da nar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 senko ice tea green tea yi diyo olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yok abi içtiğim bildiğin çay aromalıydı yeşil çay, bitki çayı fln değil. Normal demlenmiş çayı içtiğinde nasıl bir aroması varsa öyleydi ama ice tea idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hic denemedim ancak normal uludag gazozu bayagi guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 öyle çoook güzel bişi değil, annne yardımlı ev yapımı limonatayla yarışamaz tabii ama iyi bir serinletici. tavsiye edilir. dann. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 az limon sıkınca daha güzel oluyor kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Dynun said: PATA said: icetea nin biri daha vardı kırmızı bi meyveydi adı aklıma gelmyio şimdi onun tadı kötü diğer hepsi güzel bence ice tea red? ya da nar? nardı sanırım.sinemya girerken almıştım.tadı da gitmyodu damağımda. bide o toz ice tealer bizim bakkalda vardı geçen sene yazın abonesi olmştum onların çok güzel olyr normalden iyi nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Uludağ gazoz bir numara tabiki, limonatası asiti kaçmış limonlu içecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 aşık oldum. Günde 2 tane 1 litrelik bitiyo son 4 gündür =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 çok şekerli geldi bana, bi kaç şişe daha içip son kararımı veririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 berbat bi icecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandra Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 şarkısı komik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 dasaaa said: niğde gazozu her türlü içeceği döver. ağlarım şimdi yaa istanbulda bulabileceğimiz bir yer var mı? aladağlardan dönüşte koli koli alıoz yine de yetmio rekorum dağdan şehre indiğimiz gün içerisinde 9 niğde gazozu içmek 10.ya arkadaşlar izin vermedi :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 tang in limonatası bile yüz buruşturan buruk tadıyla dahi bu içecekten daha iyidir. asd ama neticede zevk meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bira içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Burax said: dasaaa said: niğde gazozu her türlü içeceği döver. ağlarım şimdi yaa istanbulda bulabileceğimiz bir yer var mı? aladağlardan dönüşte koli koli alıoz yine de yetmio rekorum dağdan şehre indiğimiz gün içerisinde 9 niğde gazozu içmek 10.ya arkadaşlar izin vermedi :F ahhahaha. ben de kayseri'ye gittiğimde getirmiştim.. istanbul'da arada geldiğini duydum ama hiç bulamadım T_T bulursam alırım zaten koli koli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 efsane gazoz çok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 abov sevmeyenleri görünce üzüldüm, acıdım uludağ limonataya hakettiği değeri göremeyenler kategorisine dahil ettim kendimce ana fikir:uludağ limonata candır, soğuk tüketiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar