PATA Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nie yahu tadı öyle ahım şahım deil ama güzel yine içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Lancelion said: uludağ alayına gider. belki niğde kapışır, ama sprite, fruko, 7up bunlar yalan. niğde gazozu dağıtır lan topunu! eve bi kasa getirdim ailecek (ve komşularla) 3günde tamamını bitirdik.. komşulara bi ikram etti annem ertesi gün geldiler. çay verelim dedik," yok gazoz alalım biz" dediler.. hainler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Uludağ gazoz yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 yaw bi git.. motor yağı içsen onu bile seversin sen.. hem yönetir ne demek? gitsin amir falan olsun.. niğde gazozu.. müdür değil, içecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Niğde gazozunda böyle eskiden cingöz sakızları olurdu 3 lü. Onların tadı var. Sakızı çiğner tadı geçince atardık ya. İşte o sakızın suyunu yapmış sanki adamlar. Ağzım sulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mumu said: uludağ ve türevleri ağzımın kenarına dökülse orayı keserek vücudumdan ayırırım o derece. (td) tamam limonatayı ben de pek sevmiyorum ama o gazoz (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 zeytinlide festivalde su yerine bundan sattılar ana satış yerinde, uyuz oldum, susatıyor bi de insanı, dövsen içmem bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kitana said: almayın uludağ limonata. gelmiş geçmiş en başarısız içecek. kitana'cım gelmiş geçmiş en başarısız ve iyrenç içecek ülker cola turka kapiçinoludur. yok böyle rezalet bişi. kapiçinonun tadı işlenmemiş kahve gibi kola'nın tadı da demir tadı gibi gelio insanın ağzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben sevdim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 uludağ>sprite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben hiç beğenmedim. fakat zeytinli'de çok sattılar içmek zorunda kaldım. votka ile iyi gitti ama bok gibi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 mükemmel bi içecek gerçekten bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bugün uludağ kola içtim cocacola win abi her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 içecek demişken o ayranlı soda nası bişi benim içimde kaldı merak ediyorum ama cesaret de edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 pasifik içeceğine evde ayran+soda yap çok daha güzel.. hazırı berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bugun ictim uludağ limonata, 7.5 uzerinden 7.7 verdim. buz gibi iyi geldi sıcakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 limonatayla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandePwner Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 uludağ for the win arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ayranlı soda...fena berbatmş...arkadaş aldı bi yudum aldı tükürdü ve istermisin dedi cesaret edemedim attı sora :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 beypazarı derim başka bişi demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kusursuz coladan sonra iyi bi icat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben cola dan bıktım artık. Sizce mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 limonata filan boşverin. ice tea (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Lorrotar said: limonata filan boşverin. ice tea (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 aslında kola, gazoz, ice tea, fanta hede höde hepsi yalan. Soğuk içecek = Frappe (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar