Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Sigaradan oldu sanırsam arada olur geçerdi sonra...2-3 gündür var bu ehöm ehöm ehiin yapıp duruyom evde gitsin diye gitmedi bi türlü ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bendede bazen durup dururken bi gıcık tutuyor sanki bademciklerim birbirine dolanıyo o bicim acı öksürük ve geçmiyoda derste falan tutuyo ortamda kalabalık öksürsem hayvan gibi millet sınıfı terketcek geçmiyoda nekadar öksürürsen 3 5 dk süresi var anca öle geciyo kendimi kasıyorum bende gözlerimden yaş geldigini hatırlarım yani öle bi gıcık varmıdır geçirme yöntemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 zencefilli bal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 pastil yada nane şekeri... ama bolca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 zencefilli bal +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 @rapboyz: evet bademcikler düğümleniyomuş gibi sanki güzel tarif etmişsin, fakat çok şükür bi ağrı felan yok bende ama çok iğrenç bi his yani..beaah... Bi de zencefilli bal konusunda ciddi misiniz iyice yapış yapış etmesin? Gerçi zencefil de yoktur evde herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 zencefil yoksa karabiber de olur. olmazsa ben karismam ama asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 abi ne karabiberi, o da beter yapar. bal ve türevlerini tüketmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Drall said: zencefilli bal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben kaç aydır çekiyorum bunu, annem en sonunda doktora gidelim oğlum korkuyorum filan dedi. ben de tırsmadım değil de daha gitmedim. bir de west ice içiyorum ben, boğaza filan aşırı zararlıymış. çok da güzel bir sigara. boğazımı bırakırım, wes ice'ı bırakmam fdfd demek isterdim ama diyemiyorum. mukadderat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 @hymn: Çektiğin tam olarak öksürük mü ağrı mı yoksa böyle benim dediğim gibi ağrısız bi gıcık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ağrısız bir gıcık, aslında boğazımda hiçbir şey yok ama sürekli öhöleme ihtiyacı duyuyorum. bir öhö beş dakika idare ediyor, sonra yine öhölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Aynen yaa pff çok iğrenç bişey... hala bi çözüm bulamadın di mi...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 çözümü bulan beri gelsin, yeter öhö öhö ömrüm çürüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 oha aynen bende de var ustelik durum su: ben sigarayı baya azalttim gunde 1,5 paketten 1 teke düşürdüm. ve bunun sonucu oldu. ben sey diye dusunuyorum, sigara tek tür icmiyorum, zaten evde icmedigim icin paket almiyorum, ordan burdan otlaninca da anadolu bile gelse iciyorum. sanırım bu, hatta bu. baldan tiksinirim ben, baska cozuzmu yok mudur? tablet falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 zencefilli balın tadının balla uzaktan yakından ilgisi olmuyo. akşam yatmadan önce bi kaşık zencefilli bal, ne öksürük kalır ne gıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 alsak kaç para zencefil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 YASAL UYARI: Sigara sağlığa zararlıdır. paketin üstünü okusanız böyle şeyler gelmiycek başınıza :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 sigarayı bırakmak? hem sebebi biliyorsunuz hem alternatif çözüm arıyorsunuz, nasıl oluyor da bu iradesizliğinize katlanabiliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 mümkün. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 HymnOfSnuk said: alsak kaç para zencefil? hiçbifikrim yok o konuda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 istanbul bogazı ile ilgili bi topak sandım girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Aynen az önce öyle algıladım görünce başlığı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 o zamaaaannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Cd- said: @hymn: Çektiğin tam olarak öksürük mü ağrı mı yoksa böyle benim dediğim gibi ağrısız bi gıcık mı? bunun aynısı bende de var bir haftayı geçti. acayip uyuz oluyorum. sigara içiyorum günde yarım paket civarı, azaltmadım arttırmadım da son zamanlarda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar