Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğazdaki gıcık...

Cd-

Öne çıkan mesajlar

bendede bazen durup dururken bi gıcık tutuyor sanki bademciklerim birbirine dolanıyo o bicim acı öksürük ve geçmiyoda derste falan tutuyo ortamda kalabalık öksürsem hayvan gibi millet sınıfı terketcek geçmiyoda nekadar öksürürsen 3 5 dk süresi var anca öle geciyo kendimi kasıyorum bende gözlerimden yaş geldigini hatırlarım yani öle bi gıcık varmıdır geçirme yöntemi
Sosyal ağlarda paylaş

@rapboyz:
evet bademcikler düğümleniyomuş gibi sanki güzel tarif etmişsin, fakat çok şükür bi ağrı felan yok bende ama çok iğrenç bi his yani..beaah...

Bi de zencefilli bal konusunda ciddi misiniz iyice yapış yapış etmesin? Gerçi zencefil de yoktur evde herhalde..
Sosyal ağlarda paylaş

ben kaç aydır çekiyorum bunu, annem en sonunda doktora gidelim oğlum korkuyorum filan dedi. ben de tırsmadım değil de daha gitmedim.
bir de west ice içiyorum ben, boğaza filan aşırı zararlıymış. çok da güzel bir sigara. boğazımı bırakırım, wes ice'ı bırakmam fdfd demek isterdim ama diyemiyorum. mukadderat.
Sosyal ağlarda paylaş

oha aynen bende de var
ustelik durum su:
ben sigarayı baya azalttim gunde 1,5 paketten 1 teke düşürdüm.
ve bunun sonucu oldu.

ben sey diye dusunuyorum, sigara tek tür icmiyorum, zaten evde icmedigim icin paket almiyorum, ordan burdan otlaninca da anadolu bile gelse iciyorum. sanırım bu, hatta bu.

baldan tiksinirim ben, baska cozuzmu yok mudur?
tablet falan?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...