draedan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 aoc oynatan cok iyi sistemim var, ama beta da iken kalabalik mekanlarda arada kamerayi oynatirken cok az takilma oluyordu, ama rahatsiz etmiyordu. hersey max da iken 1680 kusurde oynarken bu arada bu dediklerim.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 WoW oynatan bilgisayar WAR oynatır.
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Yok oynatmaz. Ram içer o şehir kuşatmaları.
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 war ın eksik noktalarından bir tanesi odun gibi hareket eden avatarlar gibi gözüküyor.hangi videoda izlesem gördüğüm anda başka birşeye odaklanamıyorum.
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 vıdeo larda nedense cok kotu gorunuyor, bende beta da oynamadan once ne bu be olmustum. ama oyunici fena degil, ziplamasi, kosmasi her irka ozel ve guzel
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben de izledigim videolardan ve koyulan sslerden yola cikarsak oyunu begendim, tabi kendim oynamadan bisey soylemek ck dogru degil ama. zaten aoc da bana cok hatalarini gorememistim gerci 3 hafta oynadim 35 levela kadar ama. bu oyunu da alip oyniycam, pvp ile level atlama olayi bile yeterli benim icin oyunu almaya, cok queswt yap pve yap seven birisi degilim, zor geliyor. pvp ile karakter gelstirmek ilginc olucak
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 beni çok rahatsız eden bir sorun var birkaç arkadaşın daha aynı konudan yakındığını gördüm. geçen gün arkadaşdaydım wow oynuyor iki dakika kassana gelicem dedi oturdum başladım kesmeye açıkcası aoc un melee sisteminden sonra inanılmaz baydı beni, resmen afakan bastı .bu button bashing hadisesi nasıl tamam marjinal fayda sağlayan az skill varda mevcudu şuursuzcana spamlamak gerekiyor mu
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bana da wow sistemi daha rahat geliyor 2-3 tusa bas bas baska bisi yapma, kolay basit oynanisi daha cok seviyorum on saat fatality kasmak yarine
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Spiegel said: ben de izledigim videolardan ve koyulan sslerden yola cikarsak oyunu begendim, tabi kendim oynamadan bisey soylemek ck dogru degil ama. zaten aoc da bana cok hatalarini gorememistim gerci 3 hafta oynadim 35 levela kadar ama. bu oyunu da alip oyniycam, pvp ile level atlama olayi bile yeterli benim icin oyunu almaya, cok queswt yap pve yap seven birisi degilim, zor geliyor. pvp ile karakter gelstirmek ilginc olucak SSlere videolara bakarak oyun beğenirsek, dünyadaki tüm MMO oyuncularının AoC oynaması lazım. :) Siz hele bir oyun çıksın, sistemini deneyin. Dediğim gibi grafiklere çok takılmayın, bir süre sonra alışacaksınız. WoW ilk çıktığında bu grafikler ne demiştik. 3 sene keyifle oynadık oyunu.
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Absolut said: Rogue ve assasin sonrasi ne caizdir WARda? Ve Wow oynatan sistem War oynatir mi? Min. Ayarlara raziyim desem. Witch elf benziyo sanırım stealth melee dps (Ama sadece hatun açabiliyomusun :) ) Oynatır bence sorun çıkmaz.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ehuah squig herderda cok rahatsiz abilityler var, cok sevdim.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Su flight pointlere cözüm buslalar bari
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 var değil yok lar, sorun o zaten.mesela empire ve orctan her tier'ın her haritasında flight point var, dwarfların tier 2 iki haritasında gibi. bir tutarsızlık var bu konuda
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Cuce said: var değil yok lar, sorun o zaten.mesela empire ve orctan her tier'ın her haritasında flight point var, dwarfların tier 2 iki haritasında gibi. bir tutarsızlık var bu konuda anlamadım abi yazdıgını =), empire ve orc'ta tum tierlerde var, dwarfların yalnızca tier 2'sinde mi var ?
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yok şimdi her tier'da iki map var, maplere dağılmış warcampler ve townlar var her mapte her tarafın 2şer town'ı ve 1-2 warcampi var. şimdi benım gördüğüm elflere ve chaos'a bakmadım cunki hiç, her mapte orc ve empire'ı flightpointi var, ama dwarfxorc tier4'ünde cuce tarafında flight point bulamadım ben hiç, hatta warcampte yok bı haritada.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 pvp videosunu izleyen arkadaşlar o arkadaki bright wizardın taş yağdırma sesini ezberledi di mi? eğer empirein karşısında olan bir ırk oynıycaksanız, ona alışmanızı tavsiye ederim.. ama oyun adına sevindim, efekleri biraz geliştirmişler, shaman falan sadece elini havaya kaldırıp spell atmıyor. ayrıca, ben warcraftı 70 fps ile sabit - full detay ile oynadığım donanımla WAR u min ayarda oynayamadım. Tek başına takılırken, veya battleground gibi kişi sayısının 20yi geçmediği yerlerde sorun yok ama eğer ekrana 50-60 dan fazla kişi girerse direk fps 15-16 lara düşüyor. Kalelerin içinde ekran 100 kişi varken, ve 20 kişi aoe yaparken genellikle 7 veya 8 oluyordu.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ses efektlerinde bir azlık var evet, bide zırh gıyen her kakraktere vurduğunuzda metalik bir ses cıkıyor ama biraz alakasız..
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Büyük bi ihtimalle beta olmasından kaynaklanıyordur. AoC gibi olmasında :p
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 muthemelen, yanı seslerde bir senkornsuzlluk var, böle kalırsa gamplay'ı etkiler, hanı ses efektleri iyi oyun oynayınca fark etmiyorsunuz katkısını ama bozuk oyun oynayınca gercekten oyundan aldığınız datayı değiştiriyor, noluyo lan moduna girebiliyorsunuz. mesela engineerda nade'ler bazen nade bazen rifle bazen melee sesi cıkartıyo, coğu zaman üst üste attacklarla üst üste binen seslerde senkron srunu oluyo, kontrl etmek zorunda kalıyosun ullan an adamın kafasıanmı vurdum yoksa bombamı attım diye
Dr.eamon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Cüce yeni bir sorum olacak, Pvp'de öldürdüğün düşmanlardan o tier'in pvp setleri düşebiliyormuş. Bu eşyalar public quest droplarına oranla ne kalitedeler? Sırf pvp setleriyle düzgün bir arşiv yapılabilir mi?
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 cok nadir denk geldi bana öle pvpden drop oda instanced bglerle cunki zaten instancedlarla anca öle drop olucak kadar adam ölüyor, world pvpde daha az sıcak catışma daha uzun yollar olduğu için drop göremedim hiç kalite olarakta iyi değildiler bana denk gelenler, PQ rewardları daha iyiydi
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 cuce flight pointler iyi guzelde sole bi salaklik war zonelar buyuk ama sadece 1 flight point war oda mesela ne blem en kuzeyde warcampte ben en guneydeki yere gimey ekalktigimd 15 dakka kosuyorum marauderda charge war bide sprting hane hizli gkosuyon yada at warda cok sikici ya yane bi cozum bulsalar her capte flight point olsa meselada rahat ucsak
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bone flightpointler iyi güzel değil, tier 4 cüce kamplarında flight point yok, tier3'e gitmen gerekiyo yolda tavuk oluyosun. tabı su anda yoktur relaseden önce koyarlar, belki insanlar empirexchaosda toplansın diye kaldırmıslardır, ama cı cekiyorum
Öne çıkan mesajlar