sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: -MrBomb-, 03 Nisan 2004 00:44 tarihinde demiş ki: said: baaluo, 02 Nisan 2004 10:08 tarihinde demiş ki: 64 bit oturasıya min 1 - 1.5 sene var beklemeye oyun zevkinden mahrum kalmaya HİÇ Mİ HİÇ yani ne alırsan al ne config olursa olsun 64 biti bekleme baaluo neden böle diosun anlamıorum 64bitler ilk çıktığı hale oranla ucuzladı daha önce de dediğim gibi. tabi gene bi işlemciye 280$ bayılmak zor gelio ama canawar gibi bi işlemcin olur. bu arada sabo nerden çıkardın 6bit amdlerin p4 2.8 e ancak yetişebildiğini? hiç sanmıorum böle bişeyin mümkün olduğunu testlere baksan yeter ? ps: bu mesaj ağır alkollüyken yazılmıştır mesuliyet kabul edilmez[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 intel alacağımı hiç sanmıyorum, aradaki 100$ farka değecek bir performans farkı göremedim ki esas ilgilendiğim oyun testlerinde neredeyse geri kaldığı örnekler bile var.. 64-bit yazılımların hemen yaygınlaşmasının mümkün olmayacağını biliyorum, 95'te de hemen herşey 32-bit'e geçmedi ama 1-2 sene içinde geçtiğinde de 486'larla tetris oynanabilir oldu ancak. şu öss olmasa boşvereceğim ama belki de temmuz'a bıraksam en iyisi.. xt'ler pro'larla aynı fiyat seviyesinde ve aynı çipin geliştirilmiş hali olarak sunulduğuna göre pro'ların yerini almaları düşünüldü, nvidia'nın 5700 fx ve 5950 fx'ini tahmin ederek çıkardılar, benim okuduklarımdan anladığım bu. yoksa 20$ fark ile öldürmezler kendi satışlarını xt ile pro'yu rakip eerek..[signature][hline]StarLight, 01 Nisan 2004 03:22 tarihinde demiş ki: Ya niye üziyim ki Arcane'yi. Aksine çok seker , çok minnoş. Mülis bi tipi var. Akıllı uslu birine benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: LvL_Sabo, 03 Nisan 2004 02:55 tarihinde demiş ki: said: -MrBomb-, 03 Nisan 2004 00:44 tarihinde demiş ki: said: baaluo, 02 Nisan 2004 10:08 tarihinde demiş ki: 64 bit oturasıya min 1 - 1.5 sene var beklemeye oyun zevkinden mahrum kalmaya HİÇ Mİ HİÇ yani ne alırsan al ne config olursa olsun 64 biti bekleme baaluo neden böle diosun anlamıorum 64bitler ilk çıktığı hale oranla ucuzladı daha önce de dediğim gibi. tabi gene bi işlemciye 280$ bayılmak zor gelio ama canawar gibi bi işlemcin olur. bu arada sabo nerden çıkardın 6bit amdlerin p4 2.8 e ancak yetişebildiğini? hiç sanmıorum böle bişeyin mümkün olduğunu testlere baksan yeter ? ps: bu mesaj ağır alkollüyken yazılmıştır mesuliyet kabul edilmez Hoca sen o testlere bidaha bak senin söyledigin seyin olmasi mantik olarak imkansinz ve de zaten öyle degil ac bidaha bak. Sen bir kez 32-bit islemci ile 64-bit islemciyi karsilastiriyosun.Ve AMD nin en düsük 64-bit islemcisi 3ghz.64-Bit 3ghz bi islemci ne kadar güclüdür sen biliyomusun? Sen o testleri nerde gördün bilmiyorum ama isletim sistemi uyumsuzluklari yüzünden dogabilcek bi sorundan kaynaklandigindan eminim, sen cünkü öyle bisey yazmissin ki inanmak imkansiz. Bak olayi söyle anlatayim, 64-BIT bir islemciyi 32-BIT bir isletim sisteminde kullanmana ragmen %30 performans artisin var,yani sen emulate ederek kullanmana ragmen bukadar yüksek bir performans.%30 ne demek sen biliyomusun? Sen yakin zamanda yazilmaya basliycak 64-bit bir programin performansini düsünebiliyormusun, emulate edilmeden sisteminin bütün gücünü kullanabilerek calisabilcek? Iste o zaman makinani camdan firlatip kendine 64bit makina toplarsin cünkü yanindaki adam en manyak grafikli oyunu senden kat kat daha yüksek performans ile oynicak.O gün gelir bende 64-bit AMD islemcinin gercek gücü ile Intel 2.8ghz in gercek gücünü birkez daha karsilastiririm. Sabo ben hayatim boyunca INTEL kullandim, heryerde herzaman, ama artik canima tak etti INTEL.AMD nin gücü ortada oturup bisaat database yaratcak agir programlar kullansam yine INTEL alirim, ama ben bu bilgisayari genel amaclar icin ve %70 oyun icin kulllaniyorum ve benim gibi kullanan cogu insanda mantik olarak AMD secer, bikere oyunlarda daha iyi performansi var ve ayrica ucuz abi ucuz 100$ niye daha fazla veriyim. Daha 2 ay önce anakartim yandi, gittim Asus board aldim.P4 1.8 ghz islemcim var bu arada.Inan hardware store da 1 saat oturup düsündüm Asus un AMD boradunumu alsam yoksa INTEL boardunumu diye.Amd board yaninda AMD islemcide gerekiyordu tabi amd alirsam.Elimde sinirli para olmasa firlatip aticaksim intel isemcimi.Ben hayatim boyunca intel kullanan biri olarak bunu söylüysosam, inan bildigim bisey vardir.[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Neden kimse Xtreme cpulari takmiyor? Su anda ozellikle 3d ve oyun meraklıları için piyasadaki en iyi işlemci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: ghaldszar, 03 Nisan 2004 11:41 tarihinde demiş ki: Neden kimse Xtreme cpulari takmiyor? Su anda ozellikle 3d ve oyun meraklıları için piyasadaki en iyi işlemci. pahalı.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 eh hakikaten xtreme'ler son deece anlamsız oldu, o kadar para veriyorsun ve 64-bit de değil amd'nin 64-bit'leri gibi. pentium 60 varker dx4 100 almak gibi birşey, saat hızı yüksek ama yeni yazılımlarla çöp olacak. hatırlarsınız verdiğim örneği.. :)[signature][hline]StarLight, 01 Nisan 2004 03:22 tarihinde demiş ki: Ya niye üziyim ki Arcane'yi. Aksine çok seker , çok minnoş. Mülis bi tipi var. Akıllı uslu birine benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 extreme edition biraz emergency edition oldu athlon64 ler karsisinda 8-)[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar