sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Yakışır X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 abi gayse gay kimene yani , fazla yargıladınız çocuğu gay diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 nileppezdel said: Brokeback Mountain 2'de oynayacakmış... Nil hepsini de takip ediyosun, ne is ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Yok lan ilkini izlemedim ikincisi çekilse de izlemem bana ne. Ama gıcığım çocuğa Harry Potter karakterini straight biri oynamalıydı. Emma Watson'la çıkmalıydı. ama ohoooo... Hem sen şehirdışındaydın hani, lazım olunca internette olcaktın bana ayar vermek için mi lazımdı internet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kitana said: Privhunter said: adam kaç milyon dolar kazanıyo anlaşmanın altına imza atsın yeter :D milyon dolar? 4.6 milyar dolar kazandı sırf harry potter filmlerinden. daha yaşı da genç , hastalıktan kurtulduğu süre daha kaç filmde oynar ben tahmin edemiyorum. Milyar dolar ? Her ne kadar emin olmasam da rowling bile 5 milyar dolar kazanmamıştır öyle diyim. Hatta serveti o kadar eden bir tane aktör olduğunu da zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 aquila said: iste buyuyle muyuyle ugrasanlarin sonu, allah cezalandirmis.(gecmis olsun) eheh aklıma hemen ve geldi. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kitana said: Privhunter said: adam kaç milyon dolar kazanıyo anlaşmanın altına imza atsın yeter :D milyon dolar? 4.6 milyar dolar kazandı sırf harry potter filmlerinden. daha yaşı da genç , hastalıktan kurtulduğu süre daha kaç filmde oynar ben tahmin edemiyorum. kaç para kaç para? 4.6 milyar dolar mı? oldu anam, oldu babam, brad pitt ile angelina jolie'nin bugüne kadarki servetlerini al birleştir, üzerine bugüne dek harcadıkları parayı koy, yine 4.6 milyar dolar etmez. abarttınız sizde. 4.6 milyon dolar da azmış fekat 5 film için. o çocuğun kafadan bi 15 milyonu vardır şimdi bankasında falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Son resimdeki kimdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 stephen hawking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ilk üç paragraf yüzünden bende aynı duyguları yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 LAN YETER BE OOOOOOOOOOOOOOF NE BICIM HABER LAN SINIRLERIM BOZULDU ZATEN SICAK SIKINTIB ASTI YETER LAN 6 PARAGRAFIN 6 SI DA AYNI SEYI ANLATIYO HUHUHUHUHUHUHUHUHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mumu said: kitana said: Privhunter said: adam kaç milyon dolar kazanıyo anlaşmanın altına imza atsın yeter :D milyon dolar? 4.6 milyar dolar kazandı sırf harry potter filmlerinden. daha yaşı da genç , hastalıktan kurtulduğu süre daha kaç filmde oynar ben tahmin edemiyorum. kaç para kaç para? 4.6 milyar dolar mı? oldu anam, oldu babam, brad pitt ile angelina jolie'nin bugüne kadarki servetlerini al birleştir, üzerine bugüne dek harcadıkları parayı koy, yine 4.6 milyar dolar etmez. abarttınız sizde. 4.6 milyon dolar da azmış fekat 5 film için. o çocuğun kafadan bi 15 milyonu vardır şimdi bankasında falan. Ne 15'i Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) $14,000,000 Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) $11,000,000 Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002) $3,000,000 Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) £ 250,000 Sonuncusundan da bi 25 almıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 şu an dedim. harcamıştır bi kısmını heheahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ahahaha o olabilir bak. Harca harca bitmez ki o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 dasaaa said: aquila said: iste buyuyle muyuyle ugrasanlarin sonu, allah cezalandirmis.(gecmis olsun) eheh aklıma hemen ve geldi. geçmiş olsun ilk resimdekine nolmuş kine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 parkinson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Yanlız konuya bakıpta içeri girerken heralde adamın teki yazı yazmayı bilmiyor diye girdim harry potter gay ve hastaymış çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 JD said: Yanlız konuya bakıpta içeri girerken heralde adamın teki yazı yazmayı bilmiyor diye girdim harry potter gay ve hastaymış çıktı :( gaylik hastalıksa bu durumda şimdi hasta^2 mi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Yok gay daha çok katsayı olarak çalışıyor, hasta*gay gibi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Penthesilea said: LAN YETER BE OOOOOOOOOOOOOOF NE BICIM HABER LAN SINIRLERIM BOZULDU ZATEN SICAK SIKINTIB ASTI YETER LAN 6 PARAGRAFIN 6 SI DA AYNI SEYI ANLATIYO HUHUHUHUHUHUHUHUHU adam içten isyan etmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 nileppezdel said: Yok lan ilkini izlemedim ikincisi çekilse de izlemem bana ne. Ama gıcığım çocuğa Harry Potter karakterini straight biri oynamalıydı. Emma Watson'la çıkmalıydı. ama ohoooo... nilep sen nerenden sallıyosun ya..senle mi şeyetti de gay dedin direk.Gayet straight bi kimse ve merak etme Emmayla da baya bi çıktılar.Hatta daha sonra Emma kabul etti bunu bi programda,Daniel reddetti filan. Hatta 2 sene filan da kendinden 5 yaş büyük bi makyözle çıktı. veletken işim gücüm bu adamdı benim bilirim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Afush orta okulda ve kiz misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Aquila aklımı okumuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hayır üniversitede ve kızım. ortaokulda ve kızken bilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 said: Emmayla da baya bi çıktılar. buraya kadar sorun yok said: Hatta daha sonra Emma kabul etti bunu bi programda,Daniel reddetti filan. GAY! said: Hatta 2 sene filan da kendinden 5 yaş büyük bi makyözle çıktı. GAYliğini gizlemeye çalışan GAY ve coverup operasyonunda para yemeye gelmiş bağyan ikilisi.. yoksa o parayla kimse makyöze falan hiç takılmaz. hem de iki sene hiç hiç takılmaz. hem de erkekse hiç hiç hiç takılmaz her neyse.. bi daha söyleyelim.. GAY! adamın ne haberini izledim, ne başka bişeyini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar