MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 İyide olay sadece çocuk yapmak değil ki. bu işin romantik boyutu da var sekste var. erkeksiz yapamaz kadınlar. salatalık falan nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 beni bağlamaz... kadınlar düşünsün... öbür dünyada huriler bekler beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 erkeklere huri kadınlara ne var lan diğer tarafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 dildonun içine ruh girmiş hali :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 gün gelecek diğer tarafa akın akın hatun yağacak wışşş.. kapıda soteye yatarız artıkın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 AShdgfahsd da abi erkeksiz doum bulununca erkeğin neden soyu tükeniyo anlamadım doğanlar yine erkek doğcak sonuçta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 -Dark_Angel- said: AShdgfahsd da abi erkeksiz doum bulununca erkeğin neden soyu tükeniyo anlamadım doğanlar yine erkek doğcak sonuçta ? yok bize ihtiyaçları yokmuş... öle diolar... o zaman bizde bi daha ordan çıkmayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 aquila said: hmm vibrator isine girmek lazim o donemler. işte yılın cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 millet işin fantezi kısmına takılmış ısrarla da, o vakte kadar zaten cinsel ilişki sanal alemde en alasından yapılır hale gelir. kimsenin erkeklerin yokluğunu farkedeceğini sanmam heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yine birileri fantazi olsun diye, genetik mühedisliğiyle mükemmel erkek sex kölesi falan üretir, soy tükenmez kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 aquila said: sonlara dogru boyle gizli sakli yerlerde erkek kolonileri olusucak, kadinlardan saklanicaklar filan, orasi yeni filmimin senaryosu oldugu icin detaya girmiyorum. film adult mu olacak peki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 tabulari yikip, sinirlari asicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 biraz iddali geldi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bi kere türk erkekleri çok rererö ondan olmaz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Robocock lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Abi pandaların bile nesli tükenmesin diye koruma altına alıyolar, erkeklerin mi neslini tükettiricekler löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 aquila said: tabulari yikip, sinirlari asicam. orc_lord said: biraz iddali geldi bana.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 abi Y kromozomu yüzünden oluo herşey.X bolcana bulunuyorken Y de sürekli bir kayıp yaşanıyor ve bu gidişle ortadan kalkacağından korkuyorlar birde ekleyeyim bence 100 seneye kalmadan bu sorun hallolur kopyalarlar aktarırlar bişey yaparlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 türkiyede ki erkek nesli zaten yakında abazalıktan tükenicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 shuTdoWnX said: * 2238’de dünyadaki son erkek ölecek ve tüm dünya kadın olacak. yazıldımı bilmiyorum ama NİKİNİN BAŞINA DTO YAZ DÜNYA TÜRK OLSUN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 şu heroesdaki çakma şizofren hatun nikinin başına mı DTO yazıyoruz? O hatun için herkes türk olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Masteis said: türkiyede ki erkek nesli zaten yakında abazalıktan tükenicek. kro kesimi demek istedin heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Son erkek muhtemelen bir turk olur ve dunya nufusunu 3 e katlar, evet bunu yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Masteis said: şu heroesdaki çakma şizofren hatun nikinin başına mı DTO yazıyoruz? O hatun için herkes türk olur zaten DOSTUM ÖYLE DİYOSUN AMA BENİM Bİ ARKADAŞIM GİTMİŞ GÖRMÜŞ DTO YAZMIŞ HAKKATEN OLMUŞ İNANMIYOSANIZ YEMİN EDİYİM GERÇEK DİYORUM VALLA BAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ya erkeklere kalcagına kadınlara kalsın. öteki secenek daha sakat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar