Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows'un oyunları

Bone

Öne çıkan mesajlar

Windows 3.1'den beridir windowsun oyunlarıyla haşır neşirim.
Her ne kadar Solitaire, sekreter oyunu diye dalga geçilse de, vakit geçirmek için birebir oyun.

Biraz şans işi gerçi. Özellikle solitaire, rasgele kartlar geldiğinden, daha ilk turda çıkmaza girebiliyorsunuz. Ama zevkliler.

Hele laboratuvar/okul bilgisayarlarında oyun yüklü olmadığında açıp oynayabiliyorsunuz bu oyunları.

Windows 3.1'de bir sürü oyun vardı şimdi onların bir çoğu yok. Windows Vista'da birkaç yeni oyun getirmişler, eskiden deli gibi oynadığım Mahjong (Taipei) de bunlardan biri.
Oyunların Windows Vista'da yenilenmesi çok güzel olmuş.

Solitaire oynarken dün rekor kırdım mesela, daha hızlı oynanılırsa elbette daha iyi bir skor elde edilebilinir. Zaman 123, Skor 6321 idi.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:
mayın tarlası var ya 21 senedir ne anlayabildim ne oynamayı becerebildim mereti.

mayin tarlasinin anlasilamayacak neresi var ya.

bir kutuya tikladiginda 1 yaziyorsa, o kutunun etrafini saran 8 kutuda sadece 1 tanesinde mayin var demek oluyor.
5 yaziyorsa, o kutunun etrafini saran 8 kutuda sadece 5 tanesinde mayin var demek oluyor.

bir mayin buldugunda, o mayinin yaninda 1 yazan kutu varsa, o bir yazan kutunun etrafindaki 8 kutu bos demektir. serbest bir sekilde etrafindaki kutulari acabilirsin demek oluyor.

bu sekilde buluyorsun tum mayinlari. mantikla hareket ediyorsun iste.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...