Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Windows 3.1'den beridir windowsun oyunlarıyla haşır neşirim. Her ne kadar Solitaire, sekreter oyunu diye dalga geçilse de, vakit geçirmek için birebir oyun. Biraz şans işi gerçi. Özellikle solitaire, rasgele kartlar geldiğinden, daha ilk turda çıkmaza girebiliyorsunuz. Ama zevkliler. Hele laboratuvar/okul bilgisayarlarında oyun yüklü olmadığında açıp oynayabiliyorsunuz bu oyunları. Windows 3.1'de bir sürü oyun vardı şimdi onların bir çoğu yok. Windows Vista'da birkaç yeni oyun getirmişler, eskiden deli gibi oynadığım Mahjong (Taipei) de bunlardan biri. Oyunların Windows Vista'da yenilenmesi çok güzel olmuş. Solitaire oynarken dün rekor kırdım mesela, daha hızlı oynanılırsa elbette daha iyi bir skor elde edilebilinir. Zaman 123, Skor 6321 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 freecell vardır bağımlılık yapabiliyor, kendini kaybediyorsun oyun başında bi yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 mayın tarlası var ya 21 senedir ne anlayabildim ne oynamayı becerebildim mereti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 mayın tarlası geriyo adamı. slotaire ise internete bağlı olmayan ve işletim sisteminden başka bieşy yüklü olmayan bilgisayarların tek işe yarar yanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 senko said: mayın tarlası var ya 21 senedir ne anlayabildim ne oynamayı becerebildim mereti. mayin tarlasinin anlasilamayacak neresi var ya. bir kutuya tikladiginda 1 yaziyorsa, o kutunun etrafini saran 8 kutuda sadece 1 tanesinde mayin var demek oluyor. 5 yaziyorsa, o kutunun etrafini saran 8 kutuda sadece 5 tanesinde mayin var demek oluyor. bir mayin buldugunda, o mayinin yaninda 1 yazan kutu varsa, o bir yazan kutunun etrafindaki 8 kutu bos demektir. serbest bir sekilde etrafindaki kutulari acabilirsin demek oluyor. bu sekilde buluyorsun tum mayinlari. mantikla hareket ediyorsun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 zor seviyede spider soliter (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 pinball dışındakilerin hiçbirine kendine çekip 2dk'den fazla oynatabilmiş değil ama vista'da satranç ve inkball gibi 1-2 güzel oyun daha eklediler nihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 senko said: mayın tarlası var ya 21 senedir ne anlayabildim ne oynamayı becerebildim mereti. en yakın camdan atla, hayatta kalırsan bi de IQ testi yaptır abi no ofenz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar