arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Uzayda Dungeon Siege. Malesef dungeon siege kadar güzel değil. Kötünün iyisi diyebiliriz. Çok sıkıldım, ümitsizim diyenlere tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 oynamadım ama çok süper bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ya bi oyun vardı neydi adı, buraya yazmış olucm ma, donut şeklinde bir uzay istasyonunda dungeon keeper tadında bir oyundu, baya yenilikci fikirleri vardı. ha ok buldum startopia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 dungeon siege hayli anlamsız gelmişti, (pot içme simülatörü) bunun setting de feci olup üstüne yorumları da görünce uzak durmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 diablo ne kadar anlamsızsa o kadar anlamsız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Dungeon Siege kadar güzel değil demek pek birşey ifade etmiyor yanlız. Kötünün kötüsü noluyor ki ? Berbat mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Cuce said: ya bi oyun vardı neydi adı, buraya yazmış olucm ma, donut şeklinde bir uzay istasyonunda dungeon keeper tadında bir oyundu, baya yenilikci fikirleri vardı. ha ok buldum startopia dimi ya onu oynamıştım ben bikere demosunu, sevmiştim sonra unutmuştum kdjakdsf bi ara indirip (?) oynim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 dimi, bi ara benım günlerim tropica-dungeon keeper-startopia şeklinde geciyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Oyunu bitirmiş biri olarak oyunun ilk tutorialımsı bölümlerini geçebiliriseniz(ki bu kısımlar inanılmaz derecede sıkıcı ve boş) eğlenceli oluyor, hatta ilerledikçe daha da eğlenceli oluyor tabi defalarca baştan oynanacak kadar güzel değil ama şu sıralarda başka oynanacak oyun da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 arcane said: diablo ne kadar anlamsızsa o kadar anlamsız ;) otomatik pilotta oyun kendi kendini oynuyordu pot içme hariç, kastım oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 diablo 2 aksiyon dolu i oyun canım, dungeon siege'de mapin basından sonuna attackground vermiş koşuyo gibiydik, 2. oyunu bilmiyorum oynamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 lol rar dosyasını açmaya başladım bu başlığı gördüm :P bu aralar Navy field oynuyorum ama gündüzleri pek hareket olmuyo bu eğlendirebilir NFnin sakin zamanlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 uyksuzum bir ara dungeon keeper sandim diyordum ne oluyoruz dungeon siege cok bayik ki spellforce un kayip kardesi oldugunu dusunuyorum titan quest oyanrim bunlarin yerine o fena degil iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 A creature has died in your prison... and has risen... as a skeleton... efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 your dungeon is full of yogurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 dungeon siege aslında güzel olabilir ama biz arızalı bir elemanla oynamıştık baştan sona, eleman üzerine geçirdiği her itemdan sonra zoom yapıp 2 saat kendini seyrettiği için zaten ağır olan oyunun temposunu da göz önüne alırsanız evet öyle olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Grafikler çok da kötü değil. Düşmanlardan loot olarak hep aynı şey düşmesine de dayanbilirim ama böle bi oyunda hem ateş edir hem hareket edememek büyük saçmalık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 combatta yürüyerek kurtaramıyosun zaten "E" tuşu ile sağa sola atla baya işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bir dakika, futuristik bir Diablo klonu ve hem yürüyüp hem ateş edemiyoruz? Doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Diablo'da sanki hem ok atıp hem kosabiliyordun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 SadGamer said: Diablo'da sanki hem ok atıp hem kosabiliyordun :P Yok evet sende haklısında koşarken yay germekten ziyade tabancatüfek ile ateş etmek... Ne bileyim hani bir tetiğe basmaya bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 evet çünkü silahlar filmlerde gördüğümüz gibi sıfır geri tepmeli ehe. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sam said: evet çünkü silahlar filmlerde gördüğümüz gibi sıfır geri tepmeli ehe. (:P) hadi büyük tüfeklerle olmasa bile eminimki her insan elinde iki tane tabanca varken hareket edip ateş edebilir. Adam asker zaten sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 chow yun fat gibi havada uçarken hekşat çakmadan, isabet şansı %10 filan olursa uyar mı? (:P) hayır zaten söylenmiş diablo'da filan bile olmayan bir olay, gerçekçilik deseniz gene makul. oyunu oynamadım da eleştirilecek bunun dışında başka yanları vardır herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 diabloda yoksa yapmıyomuyuz? cekersin koşarken bir el sıkarsın, burst mode yapdemiyo kimse canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar