Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Space Siege

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bi oyun vardı neydi adı, buraya yazmış olucm ma, donut şeklinde bir uzay istasyonunda dungeon keeper tadında bir oyundu, baya yenilikci fikirleri vardı.

ha ok buldum startopia
Mesaj tarihi:
dungeon siege hayli anlamsız gelmişti, (pot içme simülatörü) bunun setting de feci olup üstüne yorumları da görünce uzak durmaya karar verdim.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
ya bi oyun vardı neydi adı, buraya yazmış olucm ma, donut şeklinde bir uzay istasyonunda dungeon keeper tadında bir oyundu, baya yenilikci fikirleri vardı.

ha ok buldum startopia

dimi ya onu oynamıştım ben bikere demosunu, sevmiştim sonra unutmuştum kdjakdsf bi ara indirip (?) oynim
Mesaj tarihi:
Oyunu bitirmiş biri olarak oyunun ilk tutorialımsı bölümlerini geçebiliriseniz(ki bu kısımlar inanılmaz derecede sıkıcı ve boş) eğlenceli oluyor, hatta ilerledikçe daha da eğlenceli oluyor tabi defalarca baştan oynanacak kadar güzel değil ama şu sıralarda başka oynanacak oyun da yok.
Mesaj tarihi:
lol rar dosyasını açmaya başladım bu başlığı gördüm :P
bu aralar Navy field oynuyorum ama gündüzleri pek hareket olmuyo bu eğlendirebilir NFnin sakin zamanlarında
Mesaj tarihi:
dungeon siege aslında güzel olabilir ama biz arızalı bir elemanla oynamıştık baştan sona, eleman üzerine geçirdiği her itemdan sonra zoom yapıp 2 saat kendini seyrettiği için zaten ağır olan oyunun temposunu da göz önüne alırsanız evet öyle olmuştu.
Mesaj tarihi:
Grafikler çok da kötü değil. Düşmanlardan loot olarak hep aynı şey düşmesine de dayanbilirim ama böle bi oyunda hem ateş edir hem hareket edememek büyük saçmalık olmuş.
Mesaj tarihi:
SadGamer said:
Diablo'da sanki hem ok atıp hem kosabiliyordun :P

Yok evet sende haklısında koşarken yay germekten ziyade tabancatüfek ile ateş etmek...
Ne bileyim hani bir tetiğe basmaya bakıyor.
Mesaj tarihi:
Sam said:
evet çünkü silahlar filmlerde gördüğümüz gibi sıfır geri tepmeli ehe. (:P)

hadi büyük tüfeklerle olmasa bile eminimki her insan elinde iki tane tabanca varken hareket edip ateş edebilir. Adam asker zaten sonuçta.
Mesaj tarihi:
chow yun fat gibi havada uçarken hekşat çakmadan, isabet şansı %10 filan olursa uyar mı? (:P)

hayır zaten söylenmiş diablo'da filan bile olmayan bir olay, gerçekçilik deseniz gene makul. oyunu oynamadım da eleştirilecek bunun dışında başka yanları vardır herhalde?
  • Yeni Oluştur...