Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Son 1-2 gündür resmen konuşamıyorum ya böcek gibi oldum. Bir konu hakkında konuşuluyor, yorum yapmak konuşmak istiyorum ama konuşamıyorum. Hani istek dışı durmadan suskun kalıyorum. Arkadaşın dayanamayıp "olm 2 gündür susuyorsun konuşsana biraz, ne oldu? iyimisin" cümlesini bütün gün spamlamasıyla bugün farkettim. hani tam konuşcam ne konuşacağımı bilmiyorum unutuyorum ve ne diyeceğimi bilmiyorum salak oldum şu 2 gün. bide unutkanlık başladı o ayrı bi konu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bilgisayardan uzak dur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 benden sana tavsiye: benim gibi yap YAT UYU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 illegal bişeyler kullanıyomusun hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 pm olarak attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ben de düşüncelerimi pek paylaşmayı sevmem aslında, en azından yüz yüze konuşulurken bir ortamda kendime saklamayı tercih ediyorum ve bence bu iyi bir şey. Ama senin durum daha farklı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 eğer konuşamıyorsan ya aklın başka yerdedir aklında birşey düşünüyorsundur yada o konu hakkında bilgin yoktur. Doğal bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bir an önce kitap okumaya başla.Geçen seneye kadar bendede aynı sorun vardı,bir ortama girdiğimde herkes konuşur ben dinlerdim,sonra biri çıkıp; -Olcay sen ne diyon bu konu hakkında -Ben, eeee,şey eee ben,pas demek istiyorum -*kırılma ve yarılma efektleri* Aslında bu benim oğlak burcu olmamdan kaynaklanıyor diye düşünüyordum ki.Bir akşam başladığım bir roman ve bir tane daha ve bir tane daha derken genel kültür ve diksiyonun çok düzgünleştiğini farkettim. Kitap(özellikle roman)oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 fazla kullanma, geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 One, senle Masteis biraz farklı noktalarda duruosunuz şu an. onun derdi başka. kitap yaramaz onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 nilgün- konuşamıyorum. bende de öly ebi problem oluyo arada bir ama sebebini çözdüm ben. senden daha cok konusabilen birisi varsa yanında ve sürekli konusuyosa konusmaya gerek duymuyosun. heh ühü öhö diye gülüp geçiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 elesso said: illegal bişeyler kullanıyomusun hiç? sebebi bu olsa gerek :).ara vermek lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 abi ben 6 7 yasından beri aslında konusuyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bende de öle oluyo bazen. özellikle ortamda herşeye atlıyan, çok konuşan, gereksiz konuşan kimseler varsa hiiiç ağzımı açmam. Nezaketen dinlerim düşüncelerimi kendime saklarım. Bide bu olay özellikle yeni girdiğim ortamlarda oluyo. yani kendini geri çekip insanları tartıp ölçme eğilimi :D Geçer hocam takma kafana bazı durumlarda böle suskunluklar yaşanabiliniyo... detaylı bilgi için çocukluğunu anlatmaya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 birde başak burcu musun başak burçları genelde böyle davranırlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yok abi kova burcuyum. normalde gayet konuşkan bi insanımdır hani zaten arkadaşlar beni bildikleri için biraz şaşırdılar durumuma. ki genelde durmadan konuşan bi insanımdır nadiren hiç konuşmasam bile çat diye bi açık bulup laf sokup "RÖHÖHÖHÖHÖ" diye gülüp güldüren bi insanım(dım). Ama dün öyle bi gariptim ki sanki bedenen ordaydım ağzım açılmıyor ya düşünemiyordum bile. bildiğin maldım. birazcık ara vermek iyi olcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 En güzelini yapıyorsun. Konuşacaksın da ne olacak. Soda iç bolca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Çok düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sorun o değil be denizcim, o an o kadar salak şeyler düşünüyorum ki. "acaba şunu söylesem mi? yok yok şöyle mi desem" diye böcekleşiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hacı ne kullaniosan aynısından bende istiom. hem ara sıra suskunluk ta lazımdır. İçinden susmak geliosa suscan konuşmayacan. söz sukutsa gümüş altındır dememişler boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Pm attığın şeyden olması muhtemel, bana da at kesin cevap vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 merakını gidercen diye adamı boşa umutlandırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Tedavisi yok bende, ama teşhis koyabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 teşhis dediğin de "ondan olmuş ondan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar