Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konuşamıyorum

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Son 1-2 gündür resmen konuşamıyorum ya böcek gibi oldum. Bir konu hakkında konuşuluyor, yorum yapmak konuşmak istiyorum ama konuşamıyorum. Hani istek dışı durmadan suskun kalıyorum. Arkadaşın dayanamayıp "olm 2 gündür susuyorsun konuşsana biraz, ne oldu? iyimisin" cümlesini bütün gün spamlamasıyla bugün farkettim.
hani tam konuşcam ne konuşacağımı bilmiyorum unutuyorum ve ne diyeceğimi bilmiyorum salak oldum şu 2 gün. bide unutkanlık başladı o ayrı bi konu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir an önce kitap okumaya başla.Geçen seneye kadar bendede aynı sorun vardı,bir ortama girdiğimde herkes konuşur ben dinlerdim,sonra biri çıkıp;

-Olcay sen ne diyon bu konu hakkında
-Ben, eeee,şey eee ben,pas demek istiyorum
-*kırılma ve yarılma efektleri*

Aslında bu benim oğlak burcu olmamdan kaynaklanıyor diye düşünüyordum ki.Bir akşam başladığım bir roman ve bir tane daha ve bir tane daha derken genel kültür ve diksiyonun çok düzgünleştiğini farkettim.

Kitap(özellikle roman)oku.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de öle oluyo bazen. özellikle ortamda herşeye atlıyan, çok konuşan, gereksiz konuşan kimseler varsa hiiiç ağzımı açmam. Nezaketen dinlerim düşüncelerimi kendime saklarım.
Bide bu olay özellikle yeni girdiğim ortamlarda oluyo. yani kendini geri çekip insanları tartıp ölçme eğilimi :D
Geçer hocam takma kafana bazı durumlarda böle suskunluklar yaşanabiliniyo...
detaylı bilgi için çocukluğunu anlatmaya başla
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi kova burcuyum.
normalde gayet konuşkan bi insanımdır hani zaten arkadaşlar beni bildikleri için biraz şaşırdılar durumuma.
ki genelde durmadan konuşan bi insanımdır nadiren hiç konuşmasam bile çat diye bi açık bulup laf sokup "RÖHÖHÖHÖHÖ" diye gülüp güldüren bi insanım(dım). Ama dün öyle bi gariptim ki sanki bedenen ordaydım ağzım açılmıyor ya düşünemiyordum bile. bildiğin maldım.
birazcık ara vermek iyi olcak sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...