Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Eylül 1. ve 2. haftasına kadar her gün uyar bana ama 10unu falan geçmese pek bi tatlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Kitana 1 hafta banlandı, ben tatile çıkıyorum; ama büyük ihtimalle birisi ilgilenecek ikimizin de yerine bu konuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 topik karıştırdın bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kesın tarıh bellı olmadan bısey dıyemem ama gelebılıtem yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 axedice said: Ben, fenris, kaede ve aktif geliriz. Daha konuşmadım adamlarla ama gelirler. Nerdüz gururluyuz Yani. "Ay programıma bakayım." falan diyorsunda programım dediğin raid calender, ibiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Ağustos bitmeden gelirim ben Cüce. Eylül'de Kıbrıs'tan sevgilerimi(!) iletirim yoksa. Hem bi saniye. Zamanında LAN Party dendi, 1x kişi gelcem dedi ama orada, adekste sadece ve sadece Organ(Othranx), Cüce, Sina(ADET) ve ben vardım :D Demekki gelcem diyen ilk kişiyle bile gidilebilirmiş LAN Partye onu anlamıştım o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 istanbuldayım 5 gün daha felan gelirim yani bu süre içinde olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Beni eve Axedice bırakıcaksa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Cuce ses ver abi noldu ne bitti war mı gelişme ne diyosun =))) ben diyorumki 30 Agustos olsun bizim olsun 30 Agustos zafer bayramı falan die kafeler kapalı olmaz heralde ya da olurlarsa 29 agustos olsun gene bizim olur 30 agustos her halukarda tatil nasılsa..nese iste oyle olsun su lan parti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Asteroth said: Beni eve Axedice bırakıcaksa gelirim. Ben zaten sizin evin yolunun üzerindeyim, beni de atarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 axedice ın kullandığı arabaya mı biniceksiniz? canınıza kastınız mı var kuzum hani 3 kere bindim hala alışamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Rahat gitmek istemiyoruz ki zaten, adrenalin peşindeyiz, aksiyon peşindeyiz. Şansımız yaver giderse bir polis kovalamacası bile bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mulgear screwy kitana xunn elesso cthulhu zaugna griswold spidee axedice/fenris/kaede sesu masakari silmarven şimdi bi kısmı ınsanların eylül önceis olursa gelirim demiş bi kısmı eylül sonrai eylül sonrası diyenler daha cok, o yüzden özür dileirm eylül öncesi insanları! sizi daha az seviyomuşuz. eylül sonrası insanları olarak da bu listenın max yarısı gelir diyorum ben benımle beraber 8 ediyoruz. Adam gibi topic acılında 2-3 kişi daha gelse 10 ederiz. uygunmudur arkadaşlar yapalımmı lan party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 xunn said: Rahat gitmek istemiyoruz ki zaten, adrenalin peşindeyiz, aksiyon peşindeyiz. Şansımız yaver giderse bir polis kovalamacası bile bekliyorum. Helikopterin kokpitindeyken aldığım heyecanı alamıyorum Sexdice'ın yanında yolculuk yaparken. Extreme Sport kategorisine giriyor o. Edit: Cüce kardeşim beni de yazar mısın o listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Yapalım ya. İlla grand pati lan party olmasına gerke yok, *en kötü" ihtimalle eğlenmiş, bir iki tek atmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bakalım iş bulabilirsem eylül sonrası bilem gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Öeah Eylül içinde yapıcaksak bari ilk haftasına denk getirmeye çalışın. İkinci haftası okulum açılıcak daha gidip evi temizleyip eşya falan yerleştirmek var bödöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 o zaman yapalım bi lan parti, en uygun zamanı tutturmaya calşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Tarih öner, millet olur olmaz desin hızlandır işleri gökçen go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 27 Ağustos filan olsa cillop olurdu da demek Cüce beni sevmiomuş nese. 1 Eylülden itibaren yokum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bu paintball kaç saat sürer ki? 5 eylül cuma direk paintballdan çıksak gitsek mesela nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 cok yorucu olur, sabahlıyamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Staminalar yüksek, dayanırız o kadar aksyona. Hem paintball dediğin ne kadar yorucu olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 sen campcı adamsın oturup beliycen tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 eylul olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar