axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 xunn said: Şöyle söyliyim Burak, kasık koruyucu birşeyler giy. <3 Çocuklarımın babası ol diyordun, şimdi yaptığına bak 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Anca arkadaş çocuğu sevebileceksin Burrrrrrak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 selam arkadaşlar, 1 haftalık banımdan sonra gene beraberiz. malesef fiyatı hala öğrenemedik haha , bundan dolayı sesu yu suçlu tutmak istemem ; ama fiyatı öğrenebilecek tek kişi kendisi. fiyattan sonra herşey kesinleşecek gibi gözüküyor. Listeye yazdığımız asıl isimler gelirse iyi olur. Gelemiceklerse şimdiden belirtsinler insanları çıldırtmasınlar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 yer olursa boach die şeyettirin oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 1 hafta kaldı artık biraz acele edilse güzel olucak. Olmazsa başka yerlerden ayarlamaya çalışalım geç olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yalan olma belirtileri veriyo bu organizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bugün geliyor fiyat büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 he he, ne fiyatmış lan :D Verin telefonunu ben arayım soruyum sdjkhgkjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 çok ateşli ve çetrefilli pazarlıklar dönüyo sanırım. la orgnize eden beyler kendinizi beleşe getirmeyn ha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Evet sonunda sordum ama haberler pek iyi değil arkadaşlar. Adam biraz saçmaladı. Ekipman için 30 bir de üstüne mermiler için 20 YTL istedi. HEE teşekkürler diyip evime çıktım. Ben açıkçası 50 milyon verip bir de üstüne Şile'ye gitmem siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 sesu said: Evet sonunda sordum ama haberler pek iyi değil arkadaşlar. Adam biraz saçmaladı. Ekipman için 30 bir de üstüne mermiler için 20 YTL istedi. HEE teşekkürler diyip evime çıktım. Ben açıkçası 50 milyon verip bir de üstüne Şile'ye gitmem siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama.. anlaşıldı o zaman kayışdağındaki paintball sahası için gidip konuşucam. ne kadara indirebilir fiyatı , ekipman ne kadar , toplar kaça falan diye bi pazarlık yapıcam. Kapora isterse iş zorlaşabilir ; ama yakın temastaki arkadaşlardan para toplayıp halledilebilir. zaten kayıt hedesi için bi ara uğraricam yeditepeye , paintball sahası yeditepe üni nin yakınlarında bi yerde. Bu sefer ulaşım kolay olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Duruma göre gelme ihtimalim var. Yani bir çok kişi satarsa bende gelmem diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Peki bu yer şile'nin neresindeymiş ? birde şileye ulaşım için saatlerce yol çekmek var çünkü belediye otobüsleri 2-3 saat arasında gidiyo köyleri dolaşarak öyle bir paintball olmaz yani. başka bir makul yer varsa bende katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 savaşa gidiyoruz lan. hoplaya zıplaya gidilmez. işkence, çeşitli sıkıntılar, açlık, susuzluk çekmeliyiz. terlemeli, üşümeliyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Akay Paintball Parkormanda varmış galiba şubeleri. Ulaşım falanda kolay olur bi konuşsak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Evet en makul olanı park orman olur herkesin ulaşımı kolay en azından. Hafta içi ayarlarsak o kadar da pahalı olmuyo sanırım. PARKORMAN Hafta İçi Kişi başı: 25 YTL (içinde 50 mermi) Ekstra 50 mermi : 7 YTL Hafta Sonu Kişi başı: 30 YTL(içinde 50 mermi) Ekstra 50 mermi : 7 YTL 25+7 yaparız en fazla işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Hafta sonuda öyle büyük fark yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 cidden 5 kağıt daha verilebilir. fiyatları geç örendiğimizden 2. bi alternatif mekan aramak için çok kısa bir süremiz var. ne diyorsunuz şimdi kayışdağındaki mekan ile konuşayımmı? Yoksa dediğiniz parkormana mı bakalım? ayrıca cidden gelemeyecek olanlar söylesin ona göre insan almaya kasıcam. yalan olmaması için elimden geleni yapıyorum şuanda topic sessiz kaldığı sürece yapabilceğim bişi kalmayacak cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Arkadaşlar büyük ihtimal Parkorman'da yapıcaz organizasyonu. Liste; 1-kitana (onaylandı) 2-sesu (onaylandı) 3-mulgear6 (onaylanmadı) 4-burtonesk (onaylanmadı) 5-cuce (onaylandı) 6-ONE (onaylanmadı) 7-DELA (onaylanmadı) 8-Asteroth (onaylandı) 9-Spidee (onaylanmadı) 10-Madboy (onaylanmadı) 11-xunn (onaylandı) 12-PHA (onaylanmadı) 13-NOXITE (onaylanmadı) 14-Sixoms (onaylandı) 15-axedice (onaylanmadı) 16-griswold (onaylanmadı) 17-elesso (onaylanmadı) 18-Syn (onaylanmadı) 19-Zheld (onaylandı) 20-Sly-One (onaylanmadı) Satanlar olursa yedekler; KenshinHimura bellow baluu adamınbiri Ferrero ghost_boo Listede bulunup 5 eylül cuma günü gelemeyecek olanlar buraya yazarsa çok iyi olur.Bi onaylama yapıcam emin olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?26,3524030 burdan devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar