kitana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 selam arkadaşlar , Öncelikle önceki konu gibi bu buluşmanın yalan olmaması sizin elinizde. Bildiğimiz bir paintball alan sahibi kişi var. Her türlü işlemleri en kısa zamanda , kolaylıkla yapabiliyoruz. Bahsettiğim açık alan 660m2 ve şile'de.Korkmayın Şile'ye de servis kaldırıyor kendileri. Ondan yol problem olmayacak. Kapora problemimiz olmicak gibi gözüküyor , sizden istenen sadece ücreti yanınızda gelirken getirmek olacak. Buluştuğumuz alanda ücretleri kendisine teslim edicez. Oyuncu limitimiz max 20. Maç 10 a 10 olacak. Bundan dolayı burada siz patilerin içindeki ekşın ateşini görmem gerekicek. Şehir: İstanbul Tarihler ; 29 - 30 - 31 Ağustos 5-6-7 Eylül Tarih üzerinde seçim yapıcaz , siz patilerin isteğine göre tarih ya ağustos sonu haftasonu , ya da eylül ün ilk haftasonu olacak. Fiyatları en yakın zamanda öğrenip size bildiricem. Abzürd bir rakam olmicaktir , merak etmeyin. Liste; Liste; 1-kitana 2-sesu 3-mulgear6 4-burtonesk 5-cuce 6-vingthor 7-Bellow 8-Asteroth 9-Spidee 10-Madboy 11-xunn 12-One 13-Baluu 14-Sixoms 15- 16- 17- 18- 19- 20- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 E beni yaz zaten oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ben ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 eylüldekine gelirim ben de^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hangi tarih sizin için uyuyorsa onu da yazarsanız güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yaz benıde, acık alanda ormanda falan cok tırt olabiliyo, gidip gördünüzmü düzgünmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 izmire ne zaman gideceğim belli değil yalnız oyundan çıkıp uçağa kaçabilirim o derece belli değil. ama ağustos tarihleri daha bi uygun mantıken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Cuce said: yaz benıde, acık alanda ormanda falan cok tırt olabiliyo, gidip gördünüzmü düzgünmü? görmedik ama yer tanıdık ben resimlerini isterim koyarım buraya olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 eylüle yaz beni bi sorun çıkarsa haber ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Benim gelip gelemeyeceğim bir kaç güne belli olur, haber gönderirim zaten. Olursa Eylül başında olur. Yazıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Bana ikisi de olur, ama Eylül'ü tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bide güzel bir takım ayarlaması yapılırsa. Kaybeden kazanana dürüm ısmarlarsa güzel olmaz mı hı olmaz mı hı hı hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hele bi insan toplayalım , tarih ayarlıyalım buluşalım onu düşünürüz heah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 canım dürüm çektide. bakayım bobrack duende ucanadam filan geliyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 buraya yazan 20 adam cıkar gelen 15 kişi çıkar onu da dusunup 3-5 yedek getirmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Eğer pazar günü olursa çekinmeden bursadan kalkar gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ben cumartesi daha uygun diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 O zaman tarihten bi an önce emin olun.Çünkü vardiya dolayısıyla birisiyle gece vardiyasına değişicem.Ve cumartesi sabahtan istanbul yolunca cıkıcam.Tarihi belirleyinki hemen amirime söyleyip son gün çakılmayayım diye. Ancak ağustos da olması daha iyi,çünkü 1 eylülden itibaren ramazan ve trafikler falan felaket rezalet olucaktır.Saat 15 den itibaren sıkışmaya başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Eylül ben de gelebilirim, kesin bir şey söylemeyeyim, benim sağım solum pek belli olmuyor ama, muhtemelen istanbulda olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ben de istanbulda olcam. ama gelmem. ne gelcem laaaaaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Çok büyük ihtimalle iki tarihte de tatilde olacağım, dolayısıyla gelemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Gelirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 eylül ortası ve sonrası (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 öyle bişi yok abi 5-6-7 eylül anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar