Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Birkaç gündür Windows üzerindeyken yaptığım downloadlarda 450+ değerler görüyorum, indirme yöneticisi cart curt uğraşamicak kadar tembel olduğumdan Opera'nın kendi yöneticisi üzerinden download yapıyorum ve 1 mbit sınırsızım var. Downloadlar yarıya kadar 30kbps ile yarıdan sonra ise artan şekilde (dosya boyutuna bağlı olarak, neticede boyut artınca süre de artıyor) 880lere kadar varabiliyor. gerekirse daha önce yakalanmış 453 493 ve 538 kbps lik screenshot'ları da paylaşabilirim. Şimdi asıl sorun şu: bu benden başka birine oluyor mu? bağlantıma neler oluyor. Not: Ubuntu üzerinde herşey çok sahin devam ediyor. Not: Yanlış görmüş olmak ya da bi yanlışlık olduğunu söyleyebilmek isterdim fakat 100mb'lık dosyanın 2 dakika içinde indiğini görünce elimden pek bişey gelmiyor. Not: Yazılım/Donanım ile değil internet ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 oynasma direk dl http://*.*.*.* de interneti indir walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 oha operadan kaynaklanıyorsa biz opera kullanırken nerdeydi bu hız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 internet ile akalalı bende şuan 294.8 Kbps ile baglanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 vay anasını millet nasıl bağlanıyormuş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Benim komşu da aynı şekilde acaip bi hızla indiriyo bi bize denk gelmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 uuw 0.2 kb/sn ile çekiyorum süper şu anda internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 benim net ölü.sana kıyak geçiyor tt fazla lafını etme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 kablonet isen bende 4mbit varken su an 8mbit var, 1mb/s ile indiriyorum kablonet sanirim adslin 32mbit olayina karsi bisiler hazirliyo. ha adslsen bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 operada kesinlikle daha hızlı dl yapıosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 operayla daha hızlı download etsen de, 1mbit bağlantıyla 450+ kb/sn mümkün değil. adsl kullanıcıları için "aynı bölgede daha önceden çekmiş olan varsa, ondan çekersin, normalden hızlı çeker" gibi şeyler diyorlardı. ondan kaynaklı olabilir. bozuk dosya olabilir, örneğin emule'de fake compressed dosyalar 50mb 2 saniyede felan iniyordu. ona benzer birşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Dosyalarda bozukluk yok merak etme:) Yorumlar için teşekkürler, neden olduğunu bilmemekle birlikte devam etmesini diliyorum sadece:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 53 / 121 kbps desem? inanmıcan dimi. bizimkileri size veriyorlar gibi. inanmayanlara screen shot larim. video lu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 benim internet sana gidiyor kesin orası rezil bir şekilde download yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yannış mı test ettim yaw 1gb kotalı net kullanıorm topu topu dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 senin interneti yanlışlıkla 4gbit'e felan çıkartmış olabilirler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 masallah, indirebildigin kadar indir.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Toplam Download 55.727.128.124 (51,9 GB) hmm azmış ya, o kadar da abartmamışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 vdsl2 kobaysınız siz aha türkiyede maximum o olacak heveslenmeyin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 az önce yakalanmış bir screenshot. 940 a kadar çıkıp 806 ile kapanış yaptı:) inanmayanlar varsa diye paylaşmak istedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 o hızın yarısını benim internetime eklesene :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben 4096 kullanıyorum 1 ay önce böyle bir olayla ilgili konu açmıştım 600-700 ile download yapıyordum bende anlamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 adam 1mbit ile 800-900 ile indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 sanırım sana verilen hatda yanlışlık var 1mbit yerine 8mbit verdiler veya ona benzer birşey oteki turlu nasıl olur bilmiyorum o hat dağıtan serverıda biliorm nasıl bir program oldugunu boşver sesini çıkarma kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben de 8mbit istiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar