0ne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Arkadaşlar Regaip Kandiliniz Mübarek olsun.... Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine yaptığımız ve yapacağımız bütün duaları kabul etsin işallah.... birbirimize dua edelim .... hayırlı bir gece geçirmemiz temennisiyle... Edit:Bir A fazla kaçmıs.Sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 dedim ergenekondakileri falan mı saldılar. beraat nedir sdfsd düzeltilince espri kalmadı tabii. kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Bugün bi paylaşım sitesinde adam rep yerine dua istiyodu asfzd ben de neden diye merak ediyodum meğersem kandilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 İnananların kandili mübarek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 İnananların mübarek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Kandiliniz mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 NEDEN BAĞIRIYORSUN LAN! inananlara kutlu olsun efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 regaip değil berat kandili .mübarek olsun inananlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 berat'la beraat in etimolojik bi baglantısı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 niye inananlara. inanmayanlar insan değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Ben de herkesin kandilini kutlarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Jadelith said: niye inananlara. inanmayanlar insan değil mi. inanmayanları ilgilendirmediği için olabilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 inanmiyanlar icin bi anlam ifade etmediginden olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 kandiliniz mübarek ola kardeşler bugün büyük gün ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Bütün insanlığın beraat kandili mübarek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 mübarek olusn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Herkesin kandili mübarek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Herkesin Berat Kandili mübarek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Beraat deil BERAT farklı anlamları var. Elim sürştü alt tarafı vurmayın yüzüme yüzüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 inanmayanlara da hayır getirmesini dileyebiliriz, ne de olsa dilek bize ait. istemiyorlarsa iade ederler. (:P) kandiliniz mübarek olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yok onları biliyorum da, hep "kandil mübarek olsun" denir. hiç inananlara mübarek olsun lafını duymamıştım da. baya garip. akpci dincilik modasıdır belkide bilemeycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 kutlu olsun kandiliniz. o değil de, topikten istifade, acaba şu sms yollama işi bitse fena mı olur diye sormak istiyorum size. öyle dinci minci muhabbeti yapmıycam. hakkaten, herkes yolluyor falan da, mesela böyle şiirsel olanlar var, herkes birbirinden çalıp birbirine iletiyor, kimse okumuyor falan, hele babama 2000 tane geliyo. yanlış kandiliniz şablonunu yollayanlar, arakladığı adamın ismini tam silmeyi unutanlar falan. samimi değiliz abi, anlaşalım kimse yollamasın. milli servet gidiyo bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 karpuzseven said: Herkesin Berat Kandili mübarek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar