Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Türkiyede yok diye biliyorum bu tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 fake gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 neyse 2 gün sonra gidiyorum zaten, niye ankara kardeşim? neden istanbul değil? hangi kaynakmış bu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Benim yasadigim yerin temel kisminda da suruyle karadul var. Ama evin icine girmiyorlar diyorlar. Cok tirsiyorum bazen. Olduruyo serefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 nerede yaşıyon sen yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 BU SICAKTA KAPI PENCERE KAPALI OTURUCAZ SIMDI POFFFF hirsiz korkusu yetmiyordu birde orumcek cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Karadul öldürmüyor sadece çok ağrı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Absolut said: Karadul öldürmüyor sadece çok ağrı yapıyor. nasıl ağrı yapıyor ya :S düyanın en zehirli 3. örümceği diye biliyorum karadulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Zehirlide insana öldürücü değil. Elbette atar damarı sokmasını falan demiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Vay be akp ekolü gibi örümcekmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Sonra "Niye pikniğe gelmiyorsun, niye ormanlara gitmiyorsun?" Bu yüzden işte, yaratığın tipe gel, krater açıyor vücutta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Karadul hakkında bilgi az ama öz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bende anlamadim neden tedavi etmiyorlar bastan. sirf resim cekciez diyemi bekletiyor manyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Bu bişey diil bizim evden deve örümceği çıkıyo ya nah böle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ABİ ŞAKA MISIN DEVENİN KENDİSİ BUNDAN KÜÇÜK BU NE LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 gachayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Çok fena çoooookkk hayvanlar böcüklerden tırsmam ama artık bilgm oldu bu tarz bi şey olursa direk hastaneye uçarım yani... Kenemiz var bizimde ama bizimkiler hiç uraştırmadan götürüyo bune ya....... resmen kitlendim ynai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 abiiii ofofofof hayat değerli ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 MrMarvelous said: Bu bişey diil bizim evden deve örümceği çıkıyo ya nah böle işte Bu animal filan değil basbaya BEAST. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tamelenir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Yaraya gel, ayrıca örümcek böcek değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Terlikle öldürülebilen her hayvan böcektir bence. Bacak sayısı ilgilendirmiyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ekmek said: Terlikle öldürülebilen her hayvan böcektir bence. Bacak sayısı ilgilendirmiyor beni. Civciv kertenkele falan da öldürebilirsin terlikle. Hatta 24 saat uğraşsam insan bile öldürebilirim bu durumda böcek mi oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 MrMarvelous said: Ekmek said: Terlikle öldürülebilen her hayvan böcektir bence. Bacak sayısı ilgilendirmiyor beni. Civciv kertenkele falan da öldürebilirsin terlikle. Hatta 24 saat uğraşsam insan bile öldürebilirim bu durumda böcek mi oluyolar abi sen nicki mr.vicious falan diye değiştir... terlikle insan fantaziside pek iyiymiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar