loserz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aponun elini öpen adam dogu perinçek i savunan gizli pkklılar mı var yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Hacı ya süpersin bir laf koydun susturdun pkk piçlerini. Helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Doğu Perinçeki sevmem pek, ülkeyi kurtarmak adına olmayacak kişilerle işbirliği yaptığı için. Ama adamın röpörtaj amaçlı gittiği pkk kampında çekilen fotolarının (üstelik bizzat kendisi, bizzat kendi gazetesinde yayınlamışken), pkk ve öcalan'la işbirliği yapıyor oluşunun kanıtları gibi öne sürülmesi çok cahilane. Eleştirdiğim birçok yönü olmasına ve partisine hiçbir zaman oy vermemiş olmama rağmen gerçek bir vatansever olduğunu düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Abi işte bunu anlatmaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 pos bıyıgına kurban ol onun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 oda siz oyle sanin diye ulusalci ceketini giydi dun TSK ya kibristaki fasist isgalci diyen adam bugun kibris mitingi yapiyor dun apoya cicek veriyor ki resimelri var apo ile perincek arkadas ama bugun gazeteciydi efendim gdier diyorlar e madem meslegi icin profesyonel bir sekilde gitmis bu ne? gazeteciler roportaja gittiklerinde basbakana cicekmi veriyorlar mesela? yada profesyonel bir gazeteciya hani roportaja gitmis bu ne? birakalim bunlari militanlik iyi bisey degil gidip toplumun en asagilik katmanindaki zavallilik abidesi siyatsecileri savunmak icin kasiyorsunuz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Bu resimler daha eski dikkat ettiysen. Edit: Demek istediğim gazetecilik diye savunduğumuz fotoğraflardan farklı zamanda çekilmiş fotoğraflar. Ayrıca pekaziz Pkknın amacından sapmadaki zamanında Perinçek ile Aponun arasındaki ilişkiden bahsetmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 mehmet ali birand da, bi de şimdi adını hatırlayamadığım bazı gazeteciler de gitmişti zamanında Irak'a Apuş'la röportaj yapmaya. hiç birinin böyle samimi pozları yoktu apuş'la. Ayrıca gene yanlış hatırlamıyorsam Perinçek sadece gazeticilik adına değil, gene o zamanlar kaçırılan bazı askerlerle ilgili pazarlık yapmak için gitmişti Apuş'un yanına. Sonrasında barış, kardeşlik ayakları bile çekmişti. Yanlış hatırlıyor olabilirim, Perinçek'in bu geziden sonraki yazılarını, açıklamalarını linkleyin de görelim neler demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 BonePART said: Dogu Perincek budur. Ha bu arada soldaki bebek katili Apo sagda elini siktigida kopek soylu pkk militiani oluyor. http://www.nihalatsiz.org/per05.jpg http://www.nihalatsiz.org/Per07.jpg (Olurda bunnar fotomontaj cikarsa o zamanda 15 sene once komunist olup simdi Ulusalci diye entresan bi mantliteye donen libos perincek demekle yetincem) Adamin kim oldugunu bilmiyorum, Isci Partisiyle alakam da yoktur zaten. Ancak o resimlerin konulup "iste serefsiz adam. APO ile konusmus" diye yansitilmasina karsiyim. Belki baris cagrisi yapmistir, savasi birakip Turkiye'ye donup, insanlari rahat birakmasini istemistir. Gidip bunu yuzune soyleyecek cesareti vardir. Eger bunu yaptiysa, bunu yapti diye adama kufretmek ne derece dogrudur, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Arkada PKK bayragi? Askeri duzende militanlar? Silahlar? Dostluk kardeslik cagrisi? El tutusmalar? Opusmeler? Cicek vermeceler? Gazetecilik? HADE LANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Teroristin ayagina gidilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 BonePART said: Arkada PKK bayragi? Askeri duzende militanlar? Silahlar? Dostluk kardeslik cagrisi? El tutusmalar? Opusmeler? Cicek vermeceler? Gazetecilik? HADE LANN PKK kendini militan olarak gostermek istedigi icin gazeteci gelince askeri duzende hazirolda durmasi cok da sasirtici degil. Dostluk kardeslik cagrisinda PKK kampina gittiginde ne bayragi olcakti ki? ABD mi? El tutusmalar, opusmeler, cicek vermeceler hep dostluk kardeslik olayindan olabilir diyorum, sen bunun gazetecilikle alakasi ne diyorsun. Gazetecilikle alakasini ben de bilmiyorum. O yillar hic okumadim bu adami. Belki sevgi kardeslik ideolojisiyle hareket eden bir adam olabilir. Belki gazete yonetiminden boyle bir istek gelmis olabilir. Ama benim dedigim direk "aha cicek veriyor, adam PKK'nin poposunu yalamis" demenin yanlis oldugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Evet BonePART, güzel demişsin. HADE LAN!! Belgen bilgin yoksa kapa çeneni, MİT'in piyasaya sürdüğü ve mahkemenin beraat kararı verdiği bu fotoğrafları temcit pilavı gibi koyup durma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ahah burada canla başla doğu perinçeği korumaya çalışanları dtp ile ilgili topiklerde de görmek isteriz, belki onlar da barış çağrısı yapmaya gitti, niye küfrediyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Amerika bir tarafın yönetim kadrosunu tutuklattırıp cezaevine koyarken diğerlerini cumhurbaşkanlığı kökünde ağırlatıyor. Aradaki farkı görmeyecek kadar aciz ve cahilsen, senin adına gerçekten üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 cia oyunu bunlaarr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 sir said: ahah burada canla başla doğu perinçeği korumaya çalışanları dtp ile ilgili topiklerde de görmek isteriz, belki onlar da barış çağrısı yapmaya gitti, niye küfrediyosunuz? pkk'ya barış çağrısı yapsa gider elini sıkarım adamların. ama onun yerine pkk'yı körüklüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 perinçeğin de dtpnin de niyetinden eminsin yani, niyet okuma ftw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 dtp lilerin silahlı mücadeleyi desteklediklerini göremiyorum diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar