shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 happy pörtlekk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 OKTAR DOGUMGUNUNDE DÖVERİM SENİ SİTEE!! SDFSDF lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 nice senelere yavrıeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 di said: Oktar'in yerinde olsam "Ablammmmmmmmmm" diye dalarim ben konuya. hehe. Hepsi yiyo lan Pru'yu =P işte bu yüzden özel olan oktar ve sıradan olan sensin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 iyki do-dun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hepi börtlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 iyi ki doğdun artist şey (şey yerine toplu konuşmalardan bi sıfatını beğen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 nice yıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 zeytinlide kutladım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kimse tam isim vermemiş abi, kimin doğum günüdür? AMA; said: Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun birtanem. Eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 up. ben bunu yeni görüyorum. hepi pörtlek. sonunda be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sen görmesen bende görmicektim oktar gecikme için üzgünüm :/ hepi pörtlek <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 doğumgünümü unuttum zeytinliden dönünce şaşkına dönmüşüm.. speşıl tenks: @selinim nihanım <1 kalbimdesiniz @ege kusura bakma geçti biraz ama bu akşam su fışkırtarak çılgınlar gibi eğlenebiliriz, sabun da getiririm köpük banyosu yaparız. @kitana rahat ol. @sae encük? @proggorp kutlama şeklin süper sdfsg @llama abi on dakikada bir kutladınız tek eksik pastaydı tenkıs valla sdjfhs diğer kutlayan herkese de çok teşekkürler efenim. sizler için varım. demet ve ibo sildim sizi defterden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 urmesque said: sen görmesen bende görmicektim oktar gecikme için üzgünüm :/ hepi pörtlek <3 vay anasını çocuk senin doğum gününü 121651846548 kere kutlasın sen üzgünüm de geç olmuyor demet hanım olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar