Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yılmaz özdil said: Ortadoğu. Kafkaslar. "Kartlar yeniden dağıtılıyor..." Öyle deniyor. * Vladimir Putin... KGB casusuydu. KGB’nin yerine kurulan iç istihbarat teşkilatı FSB’nin başkanlığını yaptı. İlham Aliyev... Koltuğu babasından aldı. Babası KGB generaliydi. Mahmud Ahmedinejad... Pastaran’dı. Devrim muhafızı... Irak’ta, özellikle Kerkük’te gizli operasyonlar yürüttü. Geç aşağıya... George Bush... Babasının oğlu. Babası hem ABD başkanıydı. Hem CIA başkanıydı. Beşar Esad... Koltuğu babasından aldı. Amcası El-Muhaberat başkanıydı. Tzipi Livni... İsrail Dışişleri Bakanı. Mossad casusuydu. * Ekip bu. * Bizimki hangi teşkilattandı? İETT. * Mission impossible yani... Hakikaten impossible. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Haha direk ezmiş tayyeap i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ahahaha süper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ahahah güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 lol iyi yakalamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Normal bir pozisyondaki ülke olsa ne güzel denecek birşey ama gelin görün ki kurtlar sofrasında kuzu gibi kaldı garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Tayyeapp olmuş resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 said: George Bush... Babasının oğlu. Hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Rock said: said: George Bush... Babasının oğlu. Hiç sanmıyorum. LAFA BAK MUAHEAUEHAUHHSUDFHSDUFHS KİMİN OĞLU OLCAK AMCASININ MI?AHHAHAHAUHA sanki babasının adını vermiş de ona laf ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tayyipin de egitimli olmadigini nerden biliyorsunuz hehee... mit degildir belki cia felandir belki ama egitimlidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Haha BOP Eğitimi almış o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tayyip in olayı iett den olması zaten. halk kendine yakın hissetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tayyip bu ülkeye şeriatı getirmek için vargücüyle uğraşan feci gizli ve çok güçlü bir tarikatin üyesi değil miydi yau? yabana atmayın plz thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 İşte halk kendine yakın hissediyor tayyip de bu fırsatı bilip halk ile cinsel ilişkiye giriyor.Sonuç = yolsuzluklar gemicikler fındıklar likit yumurtalar vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sir said: tayyip bu ülkeye şeriatı getirmek için vargücüyle uğraşan feci gizli ve çok güçlü bir tarikatin üyesi değil miydi yau? yabana atmayın plz thx Oldu tayyipte o kadar güçlüydü abd çıkarlarına hizmet eden bi yandanda arka planda kendi işlerini gerçekeştirmeye çalışan,ülke kaynaklarını kendi çıkarlarını sağlamlaştırmak için kullanan bir ZAVALLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Lorrotar said: Rock said: said: George Bush... Babasının oğlu. Hiç sanmıyorum. LAFA BAK MUAHEAUEHAUHHSUDFHSDUFHS KİMİN OĞLU OLCAK AMCASININ MI?AHHAHAHAUHA sanki babasının adını vermiş de ona laf ediyosun. Bush'u Tayip'ten daha akıllı görüyorsa yuh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Tayyip imam bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 said: Oldu tayyipte o kadar güçlüydü abd çıkarlarına hizmet eden bi yandanda arka planda kendi işlerini gerçekeştirmeye çalışan,ülke kaynaklarını kendi çıkarlarını sağlamlaştırmak için kullanan bir ZAVALLI tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 seviyorum özdili yaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Rock said: Lorrotar said: Rock said: said: George Bush... Babasının oğlu. Hiç sanmıyorum. LAFA BAK MUAHEAUEHAUHHSUDFHSDUFHS KİMİN OĞLU OLCAK AMCASININ MI?AHHAHAHAUHA sanki babasının adını vermiş de ona laf ediyosun. Bush'u Tayip'ten daha akıllı görüyorsa yuh yani. ben bush u tayyipten akıllı görüyorum mu dedim?saçma sapan bi laf etmişsin hala da saçmalıyosun.demediğim laflara karşılık veriyosun falan.ya senin babanın oğlu olmandan başka şansın varmı?onu açıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sütçü ? lol ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bak orda yazan adam george w bush,george herbert w bush un oğludur dememiş.babasının oğlu demiş.sütçü veya değil sen oğlu olmadınmı o senin baban olmuyo zaten ok?bastı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ya kendi kendime egleniyorum, dalga gectigim gayet asikar ama yine de gelip boyle sig bir muhabbet yapiyorsun. Helal. Basmadi anasini satayim hepimiz gerzegiz topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 aristokrasi rulz? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar