Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

smallville


di

Öne çıkan mesajlar

valla superman manyağı isen burdaki yorumları dikkate almaz izerlersin zaten, dizinin efektleri çok imba bugüne kadar çekilen fantastik konulu dizilerde en şık efektlere sahip olanı diyebilirim. sırıtmıyor hiçbir şekilde. onun dışında evet lex luthor için izlenir. 7 sezon boyunca da tom welling'in nasıl bi varlık olduğunu irdeleyebilirsin içten içe kıl olabilirsin sen nesin lan insan mısın? gibisinden öyle yani..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk sezon bayar. Dayanıcaksın. Filler gibi gözüken bölümlerde bile senaryo az çok ilerler. İzlerken zaten Superman'e bir çok gönderme görceksin. Özellikle de taytlarına :D. Ayrıca Lex Luthor ve Lionel Luthor tek başına diziyi götürebilcek kadar iyi bir çift oluşturuyorlar. Kingpin'nin dediği gibi de Efektler çok güzel yapılmış.

Ayrıca ilerde Martian Manhunter gibi başka DC kahramanları da çıkmaya başlıyor. Özellike Martian Manhunter'ı çok güzel yapmışlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya orası öyle aslında şöyle bişey var benim bildiğim dizi 7 sezon sürüp ondan sonra filmi yapılacaktı superman ile ilgili hatta tom welling'ten süper superman olurdu bence, rahmetli christopher reeve bile kendi varisi olduğunu açıklamıştı sonra bryan singer superman returns gibi iğrenç bişey ortaya koydu lale oldu ondan sonra smallville senaryosunda ufak tefek değişiklikler yapmaya başladılar bi nevi alternatif superman hikayesine dönüştü ama çok sağlam göndermeleri yok değil. en basitinden clark kent'in sürekli olarak mavi tshirt kırmızı mont veya kırmızı tshirt mavi mont kombinasyonunu giymesi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...