Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 NTVMSNBC Olay çok kötü , bi arabayı daha ne olduğunu anlamadan bu şekilde taranması nasıl bir mantıktır anlamak çok güç. Yapanlarında rus askerleri olduğu açık. Ordaki sivil insanlara ne olduğunu tahmin etmek zor değil malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 öğle haberlerinde izledim çok fenaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Abi ohaaa... Yazık lan adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 o diil son anlarda tekme fln mı atmışlar haberlerde onu gstermemişti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Darp olayı var sanırım. Oraya giden muhabirler elbet bilgililerdir fakat , birçok yabancı gazetecinin başka savaş bölgelerinde ya zırhlı araç ile ya da üzerinde büyük harfler ile press yazıldığını gördüm. Belki bi yararı olacaktı ama durumun vahimliğini değiştirmiyor. Dediğim gibi odaki sivil diğer araçların yolda ne olduğunu düşünmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 cidden olay feci ama arabanın üstüne press filan diye birşey yapıştırmaları gerekmez mi oralarda gezerken? olmayan olaylar değil yani, sivil kılığında kaçan askerler oluyor sivil araçlarla bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 çok kötüymüş be, sağ çıkmaları bile o arabadan mucize neredeyse, birde o en son dipcik falan tekme sallıyor galiba asker bizimkilere, doğrumu gördüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 O kadar kurşundan kurtuldukalrı için çok şanslılar.İzlerken gerildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 chesterfield said: çok kötüymüş be, sağ çıkmaları bile o arabadan mucize neredeyse, birde o en son dipcik falan tekme sallıyor galiba asker bizimkilere, doğrumu gördüm ? bende gördüm gibi sanki de emin olamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e ben karşı factiondan olsam zaten arabamın üstüne press falan yazardım. hmm, terörist falan olsam yapardım bunu heralde. ama yine de, gelene ateş açmaları doğal olsa gerek, emirdir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dogru gordunuz gibi yada ben de yanlıs gordum de kameraya tekme atıyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aynı linkte hastahane görüntüleride var, gerçekten çok kötü şartlar, daracık koridorda, sığınakta elektrik yok falan. ölüleride ayrı odaya koymuşlar,üstleri örtülü :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 mutlaka vardır aracın üstünde gazeteci olduklarını belirten bir işaret ama savaş işte.. oradakiler haberci kılığına girmiş askere benzettiler herhalde. birde çok ucuz kurtulmuşlar said: Türk gazeteciler saldırıya uğradıkları Tshinvali’de Oset askerler tarafından Tsinvali Halk Hastanesi’ne kaldırıldı. Kanaltürk Muhabiri Levent Öztürk ve Kameraman Güray Ervin’e ilk müdahale burada yapıldı. http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=9&cbVideo=6495&cbQuality=1 hastane denebilirse tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 izleyemedim videoyu,youtube'ü falan var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hastane denmez tabiki, üst katlar zaten pert olmuş. Birde sığınakta çekim yaparken bizimkiler bir ara teki daha iyi olacağız deyip kahkaha falan attı, miilet şaşkın şaşkın bakıştı, olmadı pek bence. en azından oradayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Türkiye'ye döndüklerinde de açıklama falan yaptı olayları yaşayanlar, savaş ortamı falan ama yine de bir araca (ki bariz bir şekilde hiçbir şekilde tehdit oluşturmayan bir araca) bu şekilde ateş açılması saçmalıktan da öte. Neyse ki kimseye bir şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Sam said: cidden olay feci ama arabanın üstüne press filan diye birşey yapıştırmaları gerekmez mi oralarda gezerken? olmayan olaylar değil yani, sivil kılığında kaçan askerler oluyor sivil araçlarla bazen. çok basit bi olay anlatıyorum sana. gerekli saldırıyı yapıcam , altımda jeep var üstünde press yazıyor. bana saldırmasınlar çünkü ben press im. askerlerin yaptıkları yanlış birşey yok , tanımsız bir araca ateş açmak durumundalar , içinde kim , ne var bilmiyorlar. bizimkilerin orda elini kolunu sallaya sallaya dolanması hata , savaş alanındasın sonuçta. ama geçmiş olsun , kötü bir olay orası ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Gerildim ya. Nasıl bişeydir bu :S yaşamak istemem o anı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hazır beyaz baryaksız, aracın uzerinde deve gibi press yazısız dağ taş gezmemek gibi bir prosedur vardır eminimki basın için savaş bölgesinde. cok korkunc tabıkı cok ucuz atlatmışlar, jip ne bilmiyorum ama sağlammış, herhangi bi araba delik değiş olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dusunun Kurtulus Savasi'ni.. daha bu videoda bile ne kadar dehset var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 az önce showtv nin haberlerini izledim.onların muhabirleride 2 taraf arasında kalmışlar ama fiili bir müdahale yoktu onda.fakat bunu görünce çok kötü oldum.işte savaş böle bişi.muhabirler nasıl da şehadet getirdiler.çok kötü.geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 elemanlar o savas benim bu savas benim geziyorlar. eminim ki bizden cok daha cok sey biliyorlardir. o gulmeler filan biraz da burada kalanlara, yakinlarina mesaj verme amaci tasiyor. yaralanan gazetecinin basimim hafif carpmisim o yuzden boyle sardilar demesi filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Savaşın her yüzü kötü be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yalnız çok ucuz kurtulmuşlar. az sayıda haberci bu denli zorlu ortamlarla karşılaşmıştır sanırım.. amerikan filminden fırlamış gibi duruyor. görünütüleri izleyince aklıma hayatını defalarca riske atmış olan coşkun aral geldi. savaş muhabirliği çok zor iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar