Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NTV kamerasından G.Osetya'da Türk gazetecilere saldırı anı

Horizon

Öne çıkan mesajlar

Darp olayı var sanırım. Oraya giden muhabirler elbet bilgililerdir fakat , birçok yabancı gazetecinin başka savaş bölgelerinde ya zırhlı araç ile ya da üzerinde büyük harfler ile press yazıldığını gördüm. Belki bi yararı olacaktı ama durumun vahimliğini değiştirmiyor.

Dediğim gibi odaki sivil diğer araçların yolda ne olduğunu düşünmek bile istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

mutlaka vardır aracın üstünde gazeteci olduklarını belirten bir işaret ama savaş işte.. oradakiler haberci kılığına girmiş askere benzettiler herhalde.

birde çok ucuz kurtulmuşlar

said:
Türk gazeteciler saldırıya uğradıkları Tshinvali’de Oset askerler tarafından Tsinvali Halk Hastanesi’ne kaldırıldı. Kanaltürk Muhabiri Levent Öztürk ve Kameraman Güray Ervin’e ilk müdahale burada yapıldı.

http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=9&cbVideo=6495&cbQuality=1

hastane denebilirse tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
cidden olay feci ama arabanın üstüne press filan diye birşey yapıştırmaları gerekmez mi oralarda gezerken? olmayan olaylar değil yani, sivil kılığında kaçan askerler oluyor sivil araçlarla bazen.

çok basit bi olay anlatıyorum sana.

gerekli saldırıyı yapıcam , altımda jeep var üstünde press yazıyor.

bana saldırmasınlar çünkü ben press im.

askerlerin yaptıkları yanlış birşey yok , tanımsız bir araca ateş açmak durumundalar , içinde kim , ne var bilmiyorlar.

bizimkilerin orda elini kolunu sallaya sallaya dolanması hata , savaş alanındasın sonuçta.

ama geçmiş olsun , kötü bir olay orası ayrı konu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...