dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 mulgear6 said: doriyi de sana yakınlasmak için kullanıyoduk serin bi gazoz ister misin? ;) dfgdfg of legbra killi dostum napcan sen onu devourer al seker gibi cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hm onla da adaşmışım olmaz ki şimdi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 berk yas kac :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bi insan kendi ağzıyla benle dalga geçin derse dalga geçen çıkar heralde :) nese madem sen yeter diosun dağılalım (daılın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 işte gerçek tepki budur abi! topağı açan arkadaşı tebrik ediyorum. bakın samimi olacam. kaynak söylemeyeyim, geçenlerde bi patinin bi resmini gördüm. ben direkt o anda bi şekilde iletişim içinde olduğum başka bir patiye, "OHAAAAAAAA ABİ HATUN MÜKEMMELMİŞ OHARAHARAHA!" dedim, çünkü hakikaten çok güzeldi. yani şimdi garbıçta da görüyorum, ama nedir ki? yavşasam, o beni maymun etse iyi mi olur? sadece internet ortamında gördüğüm için, kendimi sakinleştirdim ve o pati arkadaşıma dedim ki, "tanrı onu kutsasın ve sahibine bağışlasın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 mulgear6 said: sahibi geldi kaçın! abi sahibi geldi, abi tavuk geldi. evet bakalım kim bilcek ne bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dory pm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Eternalus said: işte gerçek tepki budur abi! topağı açan arkadaşı tebrik ediyorum. bakın samimi olacam. kaynak söylemeyeyim, geçenlerde bi patinin bi resmini gördüm. ben direkt o anda bi şekilde iletişim içinde olduğum başka bir patiye, "OHAAAAAAAA ABİ HATUN MÜKEMMELMİŞ OHARAHARAHA!" dedim, çünkü hakikaten çok güzeldi. yani şimdi garbıçta da görüyorum, ama nedir ki? yavşasam, o beni maymun etse iyi mi olur? sadece internet ortamında gördüğüm için, kendimi sakinleştirdim ve o pati arkadaşıma dedim ki, "tanrı onu kutsasın ve sahibine bağışlasın" <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ZaCk said: bi insan kendi ağzıyla benle dalga geçin derse dalga geçen çıkar heralde :) nese madem sen yeter diosun dağılalım (daılın) ya nerde yapmisim ben onu? iki rekat ayar vericem diye olur olmadik seyler yazmayin. meme polemigine dondurmeyin su isi. forumda 3-5 kisi disinda samimi oldugum kimse yok, o kisiler disinda da mesajlarin boku cikmissa da benim sucum ne? ben kendimle dalga gecilmesini mi istiyorum yoksa siz sadece nickime mi saldiriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 [dory için deil biraz geç gitti yazı Eternalus için sölüorum sölüyorum söledim..] aaa dejavu oldum dün biri bana aynen bunları sölemişti sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 0ne said: Durup dururken neden böyle bi post açmaya gerek duydun ki. Çünkü yavşıyorlar ve komik duruma düşüyorlar gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 isiniz yok mu lan sizin agsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 http://www.istanbullife.org/cd1/balik-ayhan-ve-grubu-agir-roman-buyuk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 cons allah belanı versin sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ağır roman da manyak filmdir, gönlümde gemide'yle yanyana dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 thelegbra said: forum erkekleri de dönmesin kardeşim maymuna! bi maymunlar var bi de maymun iştahlılar. bi de şunlar var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kan alırlar kan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dory ben sana demedim ki :? tanımam etmem . ha ayrıca yapmayın maymun oluyosunuz ne demek ya adam maymun olsun işte size ne zararı var. internetten sarkıntılık nedir bi anlasam napıyo mesela bi anlatın bana msn den rahatsız etse engellersin gerçek hayat gibi deil ki.sokağa çıkıp kafama taş atmayın diye bağısam mutlaka biri atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sen yazmassan, ben yazmassam nasil tanisip sevisicek insanlar? bir de her ilgi gostereni yaziyo diye damgalayanlar var, onlar daha beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aquila said: sen yazmassan, ben yazmassam nasil tanisip sevisicek insanlar? bir de her ilgi gostereni yaziyo diye damgalayanlar var, onlar daha beter. Onlar zaten bütün gün evinde bilgisayar başında pinekleyip sağa sola bulaşmaya yer arayan tipler,gördünmü kaçıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bu daktilo gibi yazan erkekler yüzünden hatunlar moda giriyo zaten. hangisine daha fazla sinir olsam bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aquila said: bir de her ilgi gostereni yaziyo diye damgalayanlar var. of öyle tiplerin yanına otursan havaya girerler heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aaa legbra hatunmus. cok sasirdim gercekten. ben boyle telatabi kivaminda epeyce genc bi arkadas saniyodum bunca zaman. valla ya. uykum bile acildi bak simdi. ilginc valla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 @ thelegbra Erkeklerin sana yaklaşmalarını niçin istemiyorsun acaba? Psikolojik (ya da cinsel) bir rahatsızlığın olabilir mi? Çünkü hepimizin bildiği gibi kadın-erkek yakınlaşması son derece doğal bir olgudur. Bir psikoloğa başvurabilirsin bence,hiç çekinme, her ne kadar bizim insanımızın psikolog fobisi olsa da yanlış birşey değil psikoloğa gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar