Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bu herif yarin da burdaymis galiba gene ayni sey olurmu acaba ?
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 banana republic yazıp kaçtım bekleyenler var nihoho
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Aluriel said: bu herif yarin da burdaymis galiba gene ayni sey olurmu acaba ? Yarın cuma kılacak bu herif, İstanbul'a gelmesinin sebebi(!) olan namazı eda edecek. Ama hangi camide kılacak, yanında kimler olacak, vatandaş alacaklar mı içeri, bilmiyorum. Ha vatandaşa "burada kılmayın, gidin başka yerde kılın namazınızı" derlerse de ikiyüzlülük leveli atlarlar. Siz bence camiyi öğrenin, o vakitte pek o mevkiye yaklaşmayın.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yarin doncekmis ulkesinede bugun havalimanina gidememis insanlar baya bi kisi ucagini kacirmis , yani sacmalik bu . baya bi kisi magdur olmus. yarinda benim ucagim var 3 saat onceden yola cikcagima 10 saat onceden cikmak zorunda kalcam yola .
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 allaa belasını versin hepsinin! beşiktaşta ki final sınavını kaçırıyodum! -geçemezsin gidemezsin -lan sınavım var, yol ver -bana ne senin sınavından -@!½+^# -... -"implosion" bu arada benimde uçağım var metro çalışcak mı haberi olan var mı? teşekkürler
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 işin sosyal yönünden ziyade daha önemli olan ekonomik boyutu. sen işlek bir caddeyi kesersen işletmecinin işleri aksar ve bu kim bilir ne kadar zarara uğratacak insanları.
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Tayyeap ve ekibi dönüş biletini de almış oluyor bu vesile ile
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya yollar açıldı mı arkadaşlar şu anda durum nedir topkapı, vatan falan civarında
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 said: ali bulduk - Yurt Dışı 14 Ağustos 2008, Perşembe 16:22 Her seyi cok abartiyoruz yabancilarin dedigi gibi cok barbariz lütfen biraz anlayis"li olalim karsi tarafa onunda basinda bulundugu topluma icinde bulundugu rejime sorumlulugu var. Arkadaslar biz LAIK iz diye herkes bizim gibi olacak degil. Bizimkileri oraya giderken iyide onlar bize gelin"ce kötümü , saygilar. said: Niyazi Savaş - Bursa 14 Ağustos 2008, Perşembe 16:21 Anıtkabire gelsin veya gelmesin neyi değiştirecek türkiyede arkadaşlar bırakalım bu boş zihniyetleri.Ayrıca çekilen trafik çilesi ve herşey normal sadece ülkemizde yaşanmıyor bu durumlar yani dünyanın en gelişmiş ülkelerinde bile aynı sorunlar yaşanıyor ki Türkiyede neden yaşanmasın.Bence herşey yolunda ve hükümet çok dogru şeyler yapıyor... said: reyhan - İstanbul 14 Ağustos 2008, Perşembe 16:04 bu yapılanlar çifte standart herne olursa olsun çankayada ağırlanmalıydı adam koskoca iran cumurbaşkanı dünya sıralamasında türkiyeden daha ileri konumda kendimizi ilahiler konumuna getiriyoruz ama pkk iletinide bitiremiyoruz malesef bu insanlar bu ülkede oldukça her türlü ağzımıza sıçarlar drumak yok yola devam anasını satim...
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Yazilanlari ustun koru okudum ve katiliyorum insanlar islerinden guclerinden kalmamali ama Ahmedinejad dunyanin bir cok ulkesi tarafindan istenmeyen adam modunda. Bu gezi sirasinda olasi bir suikast/saldiri durumunun basarili olmasi durumunda Turkiye'nin icine girecegi zor durumlari tahmin bile edemezsiniz. Bu sadece Ahmedinejad icin degil butun devlet baskanlari icin gecerli birsey.
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 di' ye katılıyorum. Türkiye' de öldürülmesi kimsenin işine gelmez, biz suçlu oluruz
JD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 zaten bize gelen ölüyo ya bu adamda ölür belki
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kaç yıl aradan sonra ilk defa geliyoruz ya ayıp bu kadar laf yapmayın.
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Bu adama neden bukadar küfür edilmiş burda onu anlamıyorum. Papa geldiğinde bundan daha beter olmuştu o sırada burda bukadar küfür hakaret edildimi bilemiyorum ama ne gerek var ? Bu adam birçok ülke başkanının yapamadığı şeyleri yapmakta , en azından bu cesareti yüzünden bence alkışlanmalı. Öyle ya da böyle bölgesel bir güç olma yolunda gayet kararlı ilerliyorlar. Bu arada ahmedinejadı çok küçümseyenler ya da küçük görenler , giyim tarzına veya yol kenarında namaz kılmasına bakmasın. Çünkü bunların sebebi var ve bilinçli yapmakta. Sokakları süpürmekten bile gurur duyarım diyen biri. viki Ben de bilmiyordum ama adam profmuş bu arada.
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Erbakan ve Tansu Çiller de prof ? Ne yani ...
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Prof. dur laf etmeyin anlamında demedim. Dışardan ilk bakışta çok basit biri olarak görünüyor , ben de öyle görüyordum. Ama gayette doluymuş o bakımdan söyledim.
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 vay anasini, yarinda geri donuyomus zibidi. ulan 40 yilin basi o taraflarda isim cikti bi dahaki haftaya kalicak desene.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kaçta dönücekmiş belli mi ya sabah havalimanına gitmem lazım benim de. ona göre çıkayım evden.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 cuma namazini burada kilacagina gore...
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bugün işyerine geç gidicektim 11'de evden çıktım, yolun yarısında geri dönmeye karar verdim, e-5 üzeindeki sıradaki ilk kelebekten döndüm ve 4'e doğru evdeydim. bizzat sıkıntıyı yaşayan biri olarak arabamda pişerken bol bol küfür ettim. ama bu adama eskaza bi suikast yapılsa (dış destekli mış destekli 80 çeşit şey akla gelebilir) türkiye 20-30 yıl belini doğrultamayacağı bir sıkıntı içine girer. en fazla organizasyonu sivil hayatı etkilemiycek biçimde yapmadıkları için kızabiliriz. niye güvenlik önleminde aşırıya gidiliyor demek saçma olur.
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 helikopter falan yok mu? nedir yani niye kaparsın yolları
huun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben iktidara geldiğimde ayrı bir başkent yapacağım. bu aynı avustralyadaki sydney canbera ya da hollanda'daki amsterdam lahey gibi bişe olacak. ankarada arazi hazır, biraz rant dağıtacağız tabii ama ankara'ya 30 km uzakta tüm resmi kurumların toplandığı ve ilgili kurumlarda çalışanların barınabileceği bir başkent öneriyorum size. yok bilmem kim geldi, kapatın yolları falan gibi şeyler olmayacak. oyunuzu bana verin.
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Lan ben ahmedibinejad gelecek diye odayı boşaltmam ne bu adamın dötünü yalama seansı çok mu lazım ahmedibinejad bize ?
Öne çıkan mesajlar