Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahmedinejad gelicek diye yollar bosaltildi

sigisMoNd

Öne çıkan mesajlar

Geçtiği tüm yolları Atatürk posteriyle donatmalıydık. Biz de az sorumsuz değiliz. Gerçi o zamanda ergenekon sokaklarda derlerdi ama olsun, madem o şerefsiz Antıkabir'i ziyaret etmiyor, bizde odasına kadar Atatürk posteriyle onu karşılamalıydık. İnsan kendi ülkesinde terörist gibi kendi yolunda yürüyemiyor, bu sırf bunun için değil başbakanı da gelse cumhurbaşkanı da gelse gene yollar kesik. Nedir bu halktan korkunuz anlamıyorumki.
Sosyal ağlarda paylaş

Seerefffffsiz herif yüzünden boş yolda 5 dakika mesafede olan evime iki buçuk saatte vardım . şirinevlerden florya'ya ikibuçuk saat'ya. Çıldırıcaktım resmen. e-5 kapalı , havalimanı kapalı , Sahilden geldim havalimanı yolu kapalı oldugu icin millet cıldırmış havalimanına yoluna almıyorlar boyle birşey varmı ya . Bir köpek sultanahmete gidicek diye çilesini bizmi çekicez ulan.
Sosyal ağlarda paylaş

ne biçim bir ülke ya,hükümetinde valininde tüm sülalesini günboyu andım.bunu yapan hakkatten insan olamaz.dincidir,cumhuriyetçidir,milliyetçidir şuanda hiçbiri önemli değil sadece bunu yapan insan olamaz.

tek sevdiğim nokta,halkın bir kısmı tepki gösteriyor yollarda.binalarda Türk bayrağı,Atatürk resmi açanlar var,polislerle kavga eden birsürü insan var,bunlar adına mutluyum.

Amerika'nın irana girmesi dileklerimle.
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsiz said:
elin adami icin havalimani ciragan arasini cift yonlu olarak kestiler. kafayi yiycem. yuru git ankaraya.

bir de istanbulu baskent yapmayi filan konusuyorlar ya bu ulasim plani ile bunu yaparlarsa isyan cikar.

Bırak ulaşım planını öyle bişi yaparlarsa isyan çıkar. İsyan çıkmasa bile akp kapatılır. Yek yeaa bide istanbul başkent olacak. Hoşgeldin Osmanlı.
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:
ya açım yemek söylüyorum 2 dk sonra arıyolar, güvenlik sebebiyle gönderemiyoruz kusura bakmayın diye. YA YEMEK Mİ PATLİCAK GÖNDERİN BEA!

öf ahmedinecad yemek ısmarla bana.

Yola çıkarmıyorlar ki kimseyi . Şimdi konuştum arkadaşlar 12 den beri kültür üniversitesinde mahsur kalmışlar 16.30'a kadar çıkarmıyacaklarmış binadan kimseyi
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Yola çıkarmıyorlar ki kimseyi . Şimdi konuştum arkadaşlar 12 den beri kültür üniversitesinde mahsur kalmışlar 16.30'a kadar çıkarmıyacaklarmış binadan kimseyi

Bu ne la, herkesi potansiyel terörist sayıyorlar nassınısatiim, iyice polis devleti olduk.

İnzibat devletü demek ilazumdur esasen.
Değil mi, dersaadet valisi boyunsuz muammer paşam?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...