sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 cevizlibagdan gorunen E-5 yolu bombos su anda. yaklasik 1 saattir boyle. millet nasil kufrediodur en islek yollardan biri kapatildi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 maslak-besiktan filan da kapalıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 beşiktaş a kadar boşaltmışlar bütün işler aksadı telef olduk yolda şerrrrrefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 asinanyavuz'un konuyla ilgi muhteşem bir albümü var .paylaşmasını bekliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e gelmesin daha iyi ya, papayada az sövmemiştim zamanında. hem niye istanbula gelirlerki yürüsün gitsinler ankaraya. edit:gerçi o yol genelde sabah 8-10 arası yoğun oluyo o saatten sonra kullananlar genelde gezme amaçlı kullanyıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Live bildiriyorum. Yol kesme eylemi hemen bizim burda: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Geçtiği tüm yolları Atatürk posteriyle donatmalıydık. Biz de az sorumsuz değiliz. Gerçi o zamanda ergenekon sokaklarda derlerdi ama olsun, madem o şerefsiz Antıkabir'i ziyaret etmiyor, bizde odasına kadar Atatürk posteriyle onu karşılamalıydık. İnsan kendi ülkesinde terörist gibi kendi yolunda yürüyemiyor, bu sırf bunun için değil başbakanı da gelse cumhurbaşkanı da gelse gene yollar kesik. Nedir bu halktan korkunuz anlamıyorumki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 elin adami icin havalimani ciragan arasini cift yonlu olarak kestiler. kafayi yiycem. yuru git ankaraya. bir de istanbulu baskent yapmayi filan konusuyorlar ya bu ulasim plani ile bunu yaparlarsa isyan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Adam dünyanın en önemli liderlerinden biri bugünlerde. Eziyet oluyor ama tedbir almaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 abi bu tedbir degil kolaycilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 boyle tedbirmi olur ya. felc olmus hayat resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 saatlerdir korna sesi duymaktan ben sıkıldım, sürücüler korna çalmaktan sıkılmadı. yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bindir helikoptere götür veya indir denize direk havaalanından ordan tekneyle yanaştır çırağan'a istanbul gibi 24 saat kendi kendine trafik yaratabilen bir şehirde en işler otoyolları caddeleri kapatmak SAÇMASAPAN bir uygulama. ewt güvenlik ama hani yaşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Seerefffffsiz herif yüzünden boş yolda 5 dakika mesafede olan evime iki buçuk saatte vardım . şirinevlerden florya'ya ikibuçuk saat'ya. Çıldırıcaktım resmen. e-5 kapalı , havalimanı kapalı , Sahilden geldim havalimanı yolu kapalı oldugu icin millet cıldırmış havalimanına yoluna almıyorlar boyle birşey varmı ya . Bir köpek sultanahmete gidicek diye çilesini bizmi çekicez ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ben böyle belediyenin taaaaaaaaaaaaaaaa...... Madem öyle birşey olucak haber versenize millete. Papa yada bush mu lan bu allahın pis iranlısı için AHMet ve Akp sizleri cok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ne biçim bir ülke ya,hükümetinde valininde tüm sülalesini günboyu andım.bunu yapan hakkatten insan olamaz.dincidir,cumhuriyetçidir,milliyetçidir şuanda hiçbiri önemli değil sadece bunu yapan insan olamaz. tek sevdiğim nokta,halkın bir kısmı tepki gösteriyor yollarda.binalarda Türk bayrağı,Atatürk resmi açanlar var,polislerle kavga eden birsürü insan var,bunlar adına mutluyum. Amerika'nın irana girmesi dileklerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 rahatsiz said: elin adami icin havalimani ciragan arasini cift yonlu olarak kestiler. kafayi yiycem. yuru git ankaraya. bir de istanbulu baskent yapmayi filan konusuyorlar ya bu ulasim plani ile bunu yaparlarsa isyan cikar. Bırak ulaşım planını öyle bişi yaparlarsa isyan çıkar. İsyan çıkmasa bile akp kapatılır. Yek yeaa bide istanbul başkent olacak. Hoşgeldin Osmanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Resmen felc oldu yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dersaadet valisi boyunsuz muammer paşa geldi aklıma birden. Horican, burada hakaret etmiş sayılır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sg-1 said: dersaadet valisi boyunsuz muammer paşa geldi aklıma birden. Horican, burada hakaret etmiş sayılır mıyım? aaaa tü tü tü seviyeye gel yaaa dur şikayet ediyim ben seni, seviye yokki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya açım yemek söylüyorum 2 dk sonra arıyolar, güvenlik sebebiyle gönderemiyoruz kusura bakmayın diye. YA YEMEK Mİ PATLİCAK GÖNDERİN BEA! öf ahmedinecad yemek ısmarla bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 asinanyavuz said: ya açım yemek söylüyorum 2 dk sonra arıyolar, güvenlik sebebiyle gönderemiyoruz kusura bakmayın diye. YA YEMEK Mİ PATLİCAK GÖNDERİN BEA! öf ahmedinecad yemek ısmarla bana. Yola çıkarmıyorlar ki kimseyi . Şimdi konuştum arkadaşlar 12 den beri kültür üniversitesinde mahsur kalmışlar 16.30'a kadar çıkarmıyacaklarmış binadan kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Masticore said: Yola çıkarmıyorlar ki kimseyi . Şimdi konuştum arkadaşlar 12 den beri kültür üniversitesinde mahsur kalmışlar 16.30'a kadar çıkarmıyacaklarmış binadan kimseyi Bu ne la, herkesi potansiyel terörist sayıyorlar nassınısatiim, iyice polis devleti olduk. İnzibat devletü demek ilazumdur esasen. Değil mi, dersaadet valisi boyunsuz muammer paşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 haklılar.çok güzel zeka dolu bir oyun anlayışı bence..kollektif futbol bu tarz düzenlemeleri gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hayır tatil yap bugünü kimse yola çıkmasın bugün tatil hacı sokağa çıkma yasağı var fln de ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar