Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 yaw kim nerde kasiyor bu parayı yaw , iflahım kesildi bir short spear alacam diye kasmaktan , spearı bırakın ben dwarfen mace yı biile alamadım daha , oda ayrı mesele ya , millet elinde 160 k lık silahlarla geziyor nasıl oluyor ne gidiyor , bu para kasmanın püf noktası nedir yaw , duyduğuma göre DE swamplarında bir olaylar varmış ama ne ? hadi para kasmanın yolunu soyleyene bende dungeonda ölmeme bugunu soylerim. Söz.:)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bug falan bılmemde dryadların orda camp kur ustunden 100-120a dusuyo expde 450-500 verıyo overhite baglı olarak yanı paso spawn oluyolar hele bıde healer arkadasın varsa cok ıyı para yaparsın ben daha 1.5 gun oldu baslayalı 60k anca yaptım ama cok fazla oynamadıgım icin ha o swamp buguda yanlıs bılmıyosam yaratıklar stuck oluyo sana attack veremıyo sende ındırıyosun dmg almadan o galiba dun zaten npc server paso resetlendi heralde onla alakalı AI ayarı cektıler [Bu mesaj -Ari- tarafından 31 Mart 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 kolay mobdan seri kesiceksin hele fightersan çok kolay üzerine 3-5 healinp potion al saatlerce durmadan kesebilirsin[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Valla asmıs adamlar var full ıron setlı guzel sılahlı falan adamlar daha lvl 10 15 arasında gıymısler ıronları. :) Bence edıt var serverda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 valla benim daha level 14 üm 75 k yaptım bile . elf mage im 2 quest yaptım biri bone shield biride dryad mıdır nedir onun questini. bi staf aldım bide shield işte toplam 30 k ya sattım ikisini de . ki şu an 70 k nakit var bide setler falan aldım toplam 100k ı bulmuştur herhalde . size bi tavsiyem eğer mage takılıyorsanız bence sete yatırım yapın hem mana yönünden hemde mage silahları adam gibi damage vermiyoo . zaten level 14 olduktan sonra artık adam gibi exp alabilmek için en az bi level 17-19 arası yaratık kesmek zorundasınız onlar da koydumu en az bi 100 damage veriyorlar onun için daima uzaktan takılmak zorundasınız . bide şu spider quetsini bol bol yapın ki full heal potion alın yanınıza kaçarken deli gibi lasım oluyoo ve 300 hp den fazla veriyoo[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 15. lvl 190k yapmıştım. Büyücüler daha hızlı para kazanıyor sanırım fighterken açtık açç .. sonra tabi open betaya geçiş ve hepsi wipe .. özel olarak kasmadım ama ruindeki lemnuntlar ile iskeletler çok düşürüyordu hatırladığım kadarıyla .. bi de grup olayına gir 5-6 kişiyle durmadan para geliyo ... [Bu mesaj odchu tarafından 02 Nisan 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 heheh buarada bence party bulup bol bol dungeon takılın 2-3 fighter 2 tane de mage en iisi . para exp bölünüyoo diyeceksiniz ama seri takıldığınız için bunun pek bi önemi kalmıyor ben elven forest te 1 saatte 13- den 14 atladım % 89 exp aldım ve 8 kişiydik en az da bi 5 k vermiştir .[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 aynen .. ama grup olayına erkenden girmeyin böyle 5-6. lvl olupta LFG LFG diye bağırmayın hem sallamazlar hem de pek kazançlı çıkmazsınız ..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 aynı ekran şart[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 aynı ekran şart değil benim bildiğim kadarıyla.. aynı ortam olması lazım mesela ikiniz de ruinde, ruinin güney yakasında olmanız lazım .. ayrı odalarda olabilirsiniz mesela .. [Bu mesaj odchu tarafından 02 Nisan 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 onun belirli bi mesafesi var ama tam bilmiyorum bende mesela ben bikere ölmüştüm 5 kişi party deydik bana sadece çok uzakta olduğum için para geliyordu ama belli bi mesafeye gelince herhande bu bi 10 ekranlık bişiidir ozaman bölünüyor hepsi[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bu arada bide özellikli yaratık keresseniz mesela chief yada sup leader gibi içinde silah yada silah malzemesi çıkması çok daha olası mesela ben de board blade çıkmıştı ve daha sonra da board sw çıktı bi tane şok olmuştum . yaratıkların levelleri artıkça bu şansınız da artıkyoo ve daha ii silahların da çıkabilmesi şansı var . adamın birin e bi bowun ana malzemesi çıkmıştı adam 1.5 milyonluk bow yaptı kendisine[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ya max level kaç burda ben aradım bulamadım bu bilgiyi.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 kore serverında 100 idi .. burda 75 şu an için ...[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 walla hocam 69 var bi sitede 69 da yeni skiller geldiğine göre bilmiyorum artık gerisini sen düşün bi ss gördüm adamın 2800 hpsi 2400 de mp si vardı sen düşün gerisini matrix matriz takılıyordur eleman[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 valla benim kosnutugum asmish zirhli insanlar bu zirhlari clanlari vasitasyila aliklarini soluolar grup halinde (5-6) kisi avlaniolarmisha damlar butun bir gun dolasiyiisla delie para oluo tabi gittiklari yaratiklar lvl20+ haliyle deli para dusuo tabi iyi bi takimla ilerleseniz super paralar aparsiniz ben girdigimden(beta acildigindan beri) beri de civarindayim shu ana kadar hmm 130k filan anca..[signature][hline] Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 gruplar en cok nerelerde kuruluyor?[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 level 10 dark elf mage oldum halen eziğim ice bolt lvl 3 wind lvl 3 falan var yeni bi poi büyüsü aldım bakıcaz artık çok zor ama mage oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ehahah yaw ben para yapma yolunu buldum zaten , ama dwarf olmanız lazım , yaratıklardan cıkarıyorum varnish le iron ore yi ,steel recipe var ,oh bas dur steeli , 75 adena lık iron ore Steel olunca 1k oluyor işim bu şimdilik az kaldı alacam short spearı valla. işin iyi tarafı recipe de kaybolmiyor :) topla cantana bol bol malzemeyi tıka dur recipe ye , peeh zengin oldum zengin , serveri satın alacam yakında bekleyin.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bak bende onu dusunuodum hatta bizim klandaki bi iki arkadasa soluodum malzemeleri satni keserim die drowun yanina bide cuce builder acarsam iyi olur kose olmak lazim[signature][hline] Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar