Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 adıs! adıs! lostta kimi seviyosun deseler, kate derim, claire derim, bi de jin derim hoca. o ne güzel ingilizce. adıs! adıs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 jin<3 sun<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 adısın nolduğunu çözemedim ama yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 others diyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 jin'in dilinin döndüğünce others demesi. yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 heh tamam 1 saattir tekrarlıyorum adıs adıs adıs adıs adıs.. neydi bu yaa adıs adıs adıs adıs.... Hepimiz Jin'iz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Kate i mi seviyorsun? En nefret ettiğim karakterlerden biri. Bi karakter bu kadar kişiliksiz, bu kadar beceriksiz ve bu kadar mal olamaz. Dizi boyunca vermediği erkek kalmadı be. Bi güzelliği var o kadar. Bu kadar ayak bağı olan bi karakter olamaz. Ve çok boktan bi geçmişi var. Of ne sinirlendim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Masteis said: Kate i mi seviyorsun? En nefret ettiğim karakterlerden biri. Bi karakter bu kadar kişiliksiz, bu kadar beceriksiz ve bu kadar mal olamaz. Dizi boyunca vermediği erkek kalmadı be. Bi güzelliği var o kadar. Bu kadar ayak bağı olan bi karakter olamaz. Ve çok boktan bi geçmişi var. Of ne sinirlendim bi an. belkide sevilmesinin nedeni odur jhdfja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kız çok güzel ben onu bilir onu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 John Locke ya gerisi yalan. Kral herif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 locke kendine müslüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya bırak! taam iyi adam hoş adam da, sağda solda ondan alıntılanmış forum imzaları görüyorum tiksiniyorum. e ben de yazayım o zaman ADIS ADIS diye. hoş mu? değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 nileppezdel said: John Locke ya gerisi yalan. Kral herif :D bırah yaa 900'lu hat arayıp dost edinmeye çalışan bi herifti o bikere pislikk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 böbreğini kaptırdı bi kere, gözümden düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Xenocide said: nileppezdel said: John Locke ya gerisi yalan. Kral herif :D bırah yaa 900'lu hat arayıp dost edinmeye çalışan bi herifti o bikere pislikk gerçi bidaha düşündümde oyüzden seviyo olabilirsin :D GM seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 o değil de msnimde hiç kimse yok lan. engellenen de bi insan değilim. yarın bişey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 23 online bende. sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hastayim su yanlis yere tiklamalarima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 http://www.albinoblacksheep.com/flash/sawyer fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Jin'i oynayan herif de o sette oynayan herkesten iyi ingilizce konuşuyor normalde sdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 KES LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Benjamin'dir olay, belki bi de Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 mister eko. adam dindar bi kere asdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar